Νέμαν Γκρόντνο-Μπελσίνα: Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Νέμαν Γκρόντνο-Μπελσίνα: Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Δυάδα με συνδυασμό πονταρίσματος στο Νέμαν Γκρόντνο-Μπελσίνα της Πρέμιερ Λευκορωσίας και σε ένα φιλικό παιχνίδι μας προσφέρει το σημερινό πρόγραμμα.

Νέμαν Γκρόντνο-Μπελσίνα (19:00): Περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με την μεσοβδόμαδη ανομβρία επιλογών έχει το σημερινό πρόγραμμα, οπότε πάμε να δούμε τι… ψάρια θα πιάσουμε. Αρχή με προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση Νέμαν Γκρόντνο-Μπελσίνα, της 4ης αγωνιστικής στην Λευκορωσία. Στην 8η θέση του πίνακα με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα η γηπεδούχος, 16η και μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό σε τρία παιχνίδια η φιλοξενούμενη. Ασφαλώς και φαβορί είναι η Νέμαν, όμως παρότι ο «άσος» πληρώνει 2.00 μας φοβίζει.

 

Νέμαν Γκρόντνο-Μπελσίνα (19:00): Πρώτον, λόγω του ότι είναι μία καθαρά αμυντικογεννής ομάδα που έχει σκοράρει δύο γκολ και έχει δεχθεί μόλις ένα σε τρία παιχνίδια. Δεύτερον, διότι κάποια στιγμή η Μπελσίνα θα σπάσει το… ρόδι, παίρνοντας έστω και ένα βαθμό. Δυσκολεύεται και αυτή πολύ στο σκοράρισμα με μόλις ένα τέρμα σε τρεις αγώνες, οπότε θεωρούμε πως το παιχνίδι ξεκινά από under. Βάζοντας στην εξίσωση την ανωτερότητα που έχει δείξει ως τώρα η Νέμα, θα πάμε στοίχημα με 1Χ διπλή ευκαιρία σε συνδυασμό με under 2,5 γκολ, σε απόδοση 1.83 (stoiximan). Έτσι, καλύπτουμε και το ενδεχόμενο παρθενικού θετικού αποτελέσματος για την φιλοξενούμενη και προχωράμε.

Λαντσκρόνα-Εσκιλσμίνε (14:00): Φιλικό προετοιμασίας στην Σουηδία εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, που έχει στοιχίσει την ζωή αρκετών ανθρώπων στην χώρα. Η Λάντσκρονα είναι ανώτερη αγωνιστικά, αλλά απουσιάζει από την αγωνιστική δράση από τις 22 Φεβρουαρίου, σε αντίθεση με την αντίπαλό της που έχει παίξει δύο φιλικά μέσα στον Μάρτιο. Στο ένα δέχθηκε τέσσερα γκολ από την Γκάις και στο πιο πρόσφατο ήρθε 0-0 με την Άνγκελχολμς.

Πιστεύουμε πως το παιχνίδι θα έχει περισσότερα από δύο γκολ και λογικά θα το πάρει η γηπεδούχος, όμως θα καλυφθούμε και στην ισοπαλία. Στοίχημα λοιπόν στον συνδυασμό του 1X διπλή ευκαιρία με over 2,5 γκολ, που πληρώνει 1.75 (novibet). Η συνολική απόδοση της δυάδας είναι 3,20.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ