Σλουτσκ-Βίτεμπσκ: Στο 2.15; Τι λες τώρα…

Σλουτσκ-Βίτεμπσκ: Στο 2.15; Τι λες τώρα…

Στα γκολ των αναμετρήσεων Σλουτσκ-Βίτεμπσκ και Τορπέντο Ζοντίνο-Ενερτζέτικ Μινσκ γίνεται σήμερα το παιχνίδι στην 4η αγωνιστική της Λευκορωσίας.

Σλουτσκ-Βίτεμπσκ (14:00): Επιστροφή στο ταμείο χθες για την στήλη καθώς επιβεβαιώθηκε η δυάδα σε Λευκορωσία και το σουηδικό φιλικό. Συνέχεια σήμερα με προγνωστικά στοιχήματος από το πρωτάθλημα που μας έχει απασχολήσει όσο κανένα άλλο αυτό το διάστημα. Η 4η αγωνιστική της Πρέμειρ Λευκορωσίας, μας δίνει ευκαιρία για δύο επιλογές, με αρχική το παιχνίδι Σλουτσκ-Βίτεμπσκ. Αμφότερες, έχουν δύο νίκες και μία ήττα στα πρώτα ματς και σήμερα όποια επικρατήσει θα αναρριχηθεί λίγο βαθμολογικά.

 

Σλουτσκ-Βίτεμπσκ (14:00): Η γηπεδούχος, διαθέτει την καλύτερη επίθεση ως τώρα με έξι γκολ ενεργητικό και την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Έχει δεχθεί τέσσερα τέρματα δείγμα της αγωνιστικής φιλοσοφίας που έχει, στο «όσα βάλουμε και όσα φάμε». Η Βίτεμπσκ, είναι πολύ πιο «κλειστή» ως ομάδα, καθώς έχει πετύχει δύο γκολ και έχει δεχθεί ισάριθμα. Με δεδομένο πως η Σλουτσκ θα βρει ένα γκολ, έχω την αίσθηση πως αι η φιλοξενούμενη θα βρει περισσότερους χώρους για να σκοράρει. Πάμε στοίχημα με γκολ/γκολ σε απόδοση 2.15 (winmasters), που είναι υπερβολική και ίσως ο κύριος λόγος που επιλέγω αυτό το ποντάρισμα.

Τορπέντο Ζοντίνο-Ενερτζέτικ Μίνσκ (16:00): Μετά την ήττα από τη Ντιναμό Μινσκ που έβαλε τέλος στη νικηφόρα δυάδα αγώνων της, η Τορπέντο υποδέχεται την πρωτοπόρο και αήττητη Ενερτζέτικ Μινσκ. Η τελευταία, έχει απολογισμό 6-1 γκολ ως τώρα και η γηπεδούχος 2-2, όμως εντός έδρας έχει μεγαλύτερη έφεση. Δεν αποκλείεται λοιπόν να επιβεβαιωθεί και εδώ το γκολ/γκολ, καθώς μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν ποιότητα και στοχεύουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Στοίχημα λοιπόν και εδώ με το να σκοράρουν και οι δύο, σε απόδοση 1.83 (stoiximan). Η δυάδα σε περίπτωση επιβεβαίωσης σχεδόν τετραπλασιάζει τα χρήματά μας.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ