FC Μινσκ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Υπάρχει τρόπος να μην σκοράρουν;

FC Μινσκ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Υπάρχει τρόπος να μην σκοράρουν;

Ποντάρισμα στην Λευκορωσία, με περισσότερη βάση στο FC Μινσκ-ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και στην σχετική ασφάλεια που προσφέρουν τα γκολ, έχει σήμερα το μενού.

FC Μινσκ-ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (15:00): Ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, καθώς η Μινσκ έχει αρχίσει καλά, σε αντίθεση με την ΜΠΑΤΕ. Παρότι η φιλοξενούμενη διαθέτει σπουδαιότερο ροστερ και ποιότητα, τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα. Τα προγνωστικά στοιχήματος υπέρ της είναι αρκετά ριψοκίνδυνα, παρότι κάποια στιγμή θα ρολάρει. Ηττήθηκε μεσοβδόμαδα 1-0 από την Μοζίρ εκτός έδρας για τα ημιτελικά του κυπέλλου και θέλει να αντιδράσει σήμερα.

FC Μινσκ-ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (15:00): Η γηπεδούχος έχει έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια και η ΜΠΑΤΕ, μόλις τρεις με δύο ήττες στο ίδιο διάστημα. Παρατηρώντας την αγωνιστική συμπεριφορά της Μινσκ, διαπιστώνει κανείς πως βρίσκει εύκολα δίχτυα. Έχει πετύχει 6 γκολ και μάλιστα με δύο τριάρες. Δεν τα πάει καθόλου καλά στην άμυνα, έχοντας δεχθεί πέντε τέρματα. Θεωρώ πως αυτό θα το εκμεταλλευτεί η φιλοξενούμενη, που δε μπορεί να μείνει και σε αυτό το ματς χωρίς γκολ. Ευπαθής την ίδια ώρα και η άμυνά της με έξι γκολ παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια, οπότε πάμε στοίχημα με γκολ/γκολ στο 1.80 (bwin).

Ντιναμό Μπρεστ-Ισλόχ (19:00): Συνέρχεται σιγά-σιγά η Ντιναμό Μπρεστ, που στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το μεσοβδόμαδα ματς κυπέλλου όπου επικράτησε 2-0 της σχετικά ισχυρής, Σαχτέρ Σόλιγκορσκ, ίσως δείχνει τον δρόμο προς την ανάκαμψη. Η γηπεδούχος, είναι φαβορί απέναντι στην Ισλόχ, η οποία παίζει για πρώτη φορά στη σεζόν εκτός έδρας. Έπαιξε τα τρία πρώτα ματς μπροστά στο κοινό της, με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Δεδομένα χάνει αρκετή από τη δυναμική της εκτός έδρας. Στο τελευταίο παιχνίδι της και στην ήττα 3-2 από την Σλουτσκ, έδειξε πολύ άσχημα σημάδια, με τρομερά «κενά» στην άμυνα. Επιλέγω στοίχημα  στον «άσο» σε απόδοση 1.77 (novibet). Σε περίπτωση επιβεβαίωσης της δυάδας, θα πάρουμε 3,19 φορές πίσω τα χρήματά μας.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ