Έβερτον-Λίβερπουλ: Με τους πρωταθλητές και Σαλάχ…

Έβερτον-Λίβερπουλ: Με τους πρωταθλητές και Σαλάχ…

Έβερτον-Λίβερπουλ (21:00): Σέντρα και για τη Λίβερπουλ και ο Δημήτρης Μαργωμένος προβλέπει…

Έβερτον-Λίβερπουλ (21:00): Έφτασε η στιγμή και για τη Λίβερπουλ να κάνει σέντρα στα επίσημα ματς, αλλά και στο στοίχημα, μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Θα αγωνιστεί απέναντι στην Έβερτον, εκτός έδρας, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει κατακτήσει επί της ουσίας.

Είναι 22 βαθμούς μπροστά και αυτό που περιμένει η Λίβερπουλ είναι το σφύριγμα της λήξης της σεζόν, ώστε να σηκώσει τον τίτλο μετά από τόσα χρόνια!

Δεν έχει βέβαια και εύκολο έργο στο ξεκίνημα της στις επίσημες υποχρεώσεις. Είναι δυνατή αντίπαλος η Έβερτον και θέλει να το δείξει αυτο. Δεν πάμε με σημείο αγώνα, άλλωστε δεν δίνει και κάτι το… τρελό σε ενδεχόμενη νίκη της Λίβερπουλ.

Έβερτον-Λίβερπουλ (21:00): Στο ματς θα στηριχτούμε στα γκολ όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος. Βλέπουμε 2-3 γκολ στον αγώνα, κάτι το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2,07 στη Stoiximan. Είναι καλή απόδοση και θεωρούμε ότι δεν θα ανοίξει και τόσο το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ως δεύτερη επιλογή έχουμε σκόρερ. Παίκτη ο οποίος ήταν αμφίβολος αλλά φαίνεται ότι θα αγωνιστεί κανονικά. Ο λόγος για τον Σαλάχ, ο οποίος είναι στο 2,10 να σκοράρει στο παιχνίδι σε οποιαδήποτε στιγμή.

Έβερτον-Λίβερπουλ (21:00): Ο Κλοπ δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποια μεγάλη απουσία για το ματς. Εν αντιθέσει με τον Αντσελότι της Έβερτον. Δεν μπορεί να υπολογίζει σους Μίνα, Γκπμαμέν, Σνάιντερλεν και Γουόλκοτ.

ΑταλάνταΣασουόλο (20:30): Από εκεί και πέρα πάμε στοίχημα με Ιταλία και το πρωτάθλημα της Serie Α. Εκεί όπου η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, Αταλάντα, η οποία είναι στην 4η θέση, έχει να αντιμετωπίσει την 11η Σασουόλο.

Πιστεύουμε στη φετινή Αταλάντα και όσες φορές την έχουμε στηρίξει μας έχει πάει ταμείο. Τουλάχιστον τις περισσότερες φορές! Οπότε αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Πάμε αρχικά με το 1/1 σε ημίχρονο-τελικό του αγώνα το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,93. Καλή απόδοση για την Αταλάντα και ελπίζουμε να έχει επιστρέψει σε καλή κατάσταση.

Αταλάντα-Σασουόλο (20:30): Αυτό ισχύει και για την επόμενή μας επιλογή στον αγώνα. Να είναι σε καλή κατάσταση και να σκοράρει. Θέλουμε το over 2,5 γκολ των γηπεδούχων, σε απόδοση 2,02. Άλλωστε μιλάμε για την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 70 γκολ, ενώ από την άλλη η Σασουόλο έχει δεχτεί 39 γκολ.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ