Λεβάντε-Ατλέτικο Mαδρίτης: Ήρθε η ώρα να παραλάβει το δώρο της

Λεβάντε-Ατλέτικο Mαδρίτης: Ήρθε η ώρα να παραλάβει το δώρο της

Λεβάντε-Ατλέτικο Mαδρίτης (20:30): Δύο ματς από το πρωτάθλημα της Ισπανίας και ο Δημήτρης Μαργωμένος προβλέπει…

Λεβάντε-Ατλέτικο Mαδρίτης (20:30): Καλά τα πήγαμε τις δύο τελευταίες ημέρες στο στοίχημα με τα προγνωστικά στοιχήματος που δώσαμε εδώ στο Stoiximaview.gr. Συνολικά είχαμε 6/8 ματς, έχοντας 4/4 στους αγώνες της Ελλάδας και συγκεκριμένα των πλέι άουτ της Super League 1.

Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε με Ισπανία, εκεί όπου χθες ήταν το ένα ματς που χάσαμε, το Λεγκανές-Γρανάδα.

Τώρα όμως πάμε στοίχημα με στόχο να… ρεφάρουμε στη La Liga και έναν αγώνα που έχει… παρελθόν. Πριν λίγες ημέρες η Λεβάντε έκοψε βαθμούς από τη Σεβίλλη. Η οποία «παλεύει» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 3η θέση του Champions League.

Λεβάντε-Ατλέτικο Mαδρίτης (20:30): Τώρα η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Λεβάντε και θέλει να… εισπράξει το δώρο που της έκανε πριν λίγες ημέρες απέναντι στη Σεβίλλη.

Θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτης τη νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα να ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για αυτό και εμείς θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θέλουμε τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι το οποίο βρίσκουμε στη Stoiximan στο 1,65.

Λεβάντε-Ατλέτικο Mαδρίτης (20:30): Αν κάποιος θέλει μεγαλύτερη απόδοση, και ποιος δεν θέλει βασικά, αλλά με μεγαλύτερο ρίσκο, μπορεί να δει και το 2/2 ημίχρονο-τελικό σε απόδοση 2,45.

Επίσης πάμε στοίχημα και με το no goal του αγώνα, βασιζόμενοι στην καλή άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόβλεψη με απόδοση 1,75.

ΒαγιαδολίδΧετάφε (20:30): Συνεχίζουμε τις προβλέψεις μας με το πρωτάθλημα της Ισπανίας. Με τη φετινή έκπληξη της La Liga, τη Χετάφε, η οποία όμως απ’ όταν επέστρεψε από την καραντίνα δεν τα πάει καλά.

Δύο ισοπαλίες και μία ήττα έχει η Χετάφε μέχρι τώρα σε απολογισμό αγώνων μετά την καραντίνα. Για αυτό και πλέον έχει πέσει βαθμολογικά και κινδυνεύει να βρεθεί και εκτός θέσεων Ευρώπης.

Βαγιαδολίδ-Χετάφε (20:30): Για αυτό και εμείς θα στηρίξουμε και σε αυτόν τον αγώνα τους φιλοξενούμενους. Πιστεύουμε στο «διπλό» της Χετάφε, το οποίο δίνει και καλή απόδοση, αφού πληρώνει στο 2,55!

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ