Βερόνα-Νάπολι: Με φόντο την Ευρώπη…

Βερόνα-Νάπολι: Με φόντο την Ευρώπη…

Βερόνα-Νάπολι (20:30): Δυάδα από το πρωτάθλημα της Ιταλίας…

ΒερόναΝάπολι (20:30): Ήρθε η στιγμή να μπει και η Νάπολι στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Serie A. Μέχρι τώρα είχε δώσει δύο επίσημα ματς και ήταν και τα δύο για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Έφτασε μέχρι τον τελικό η Νάπολι, εκεί όπου αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους και κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι!

Ανεβασμένη, σίγουρα, η ψυχολογία της Νάπολι αλλά από την άλλη υπάρχει και η κούραση του μεσοβδόμαδου αγώνα. Ενός ματς ντέρμπι απέναντι στη Γιουβέντους. Επίσης η Νάπολι με την κατάκτηση του Κυπέλλου έχει πλέον εξασφαλίσει και την έξοδό της στην Ευρώπη.

Βερόνα-Νάπολι (20:30): Από την άλλη η Βερόνα προέρχεται από νίκη επί της Κάλιαρι. Και πλέον είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της 6ης θέσης! Βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τη Νάπολι και με ισοπαλία ισοβαθμεί, ενώ με νίκη παίρνει και τη διαφορά δύο πόντων!

Δυνατή αναμέτρηση με φόντο την Ευρώπη και εμείς θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στα προγνωστικά στοιχήματος.

Έχει το ρίσκο της αυτή η επιλογή, αφού η Νάπολι έρχεται πλέον ως Κυπελλούχος Ιταλίας, αλλά θα δείξουμε εμπιστοσύνη στη Βερόνα. Άλλωστε σε διπλή ευκαιρία το 1Χ δίνει καλή απόδοση και συγκεκριμένα 1,91 στη Stoiximan.

Σπαλ 2013-Κάλιαρι (20:30): Συνεχίζουμε το στοίχημα με την Ιταλία και πάμε στοίχημα με έναν αγώνα επίσης όχι και τόσο εύκολο.

Έχουμε την Σπαλ 2013 η οποία βρίσκεται στη 19η θέση και είναι μακριά βαθμολογικά από τη σωτηρία και από την άλλη η Κάλιαρι είναι στην 11η θέση.

Η Κάλιαρι μπορεί να είναι στη μέση της βαθμολογίας, αλλά έχει καλή επίθεση έχοντας σκοράρει 42 φορές σε 26 ματς, ενώ έχει δεχτεί επίσης 42 γκολ δείχνοντας την αστάθεια της άμυνάς της.

Σπαλ 2013-Κάλιαρι (20:30): Από την άλλη η Σπαλ 2013 έχει κακή επίθεση και άμυνα με 20-44 συντελεστή γκολ. Για αυτό και θα στηρίξουμε την Κάλιαρι στο over 1,5 γκολ αγώνα με απόδoση 2,55.

Επίσης θα στηριχτούμε και στην κακή της άμυνα και θέλουμε να σκοράρει και η Σπαλ 2013, με το γκολ/γκολ στο ματς να δίνει 1,75.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ