Ο Μπέιλ κάνει ντεμπούτο, το Λος Άντζελες κερδίζει

Ο Μπέιλ κάνει ντεμπούτο, το Λος Άντζελες κερδίζει

Ο Βασίλης Μοιρώτσος αναλύει το ντέρμπι του Λος Άντζελες στο MLS, με τους Μπέιλ και Κιελίνι να ντεμπουτάρουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ευρωπαϊκή ήταν η εβδομάδα που πέρασε, με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου των προκριματικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Υπήρχαν και αγώνες στη Λατινική Αμερική για το Λιμπερταδόρες και το Σουνταμερικάνα. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού υπάρχει ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο με ένα από τα πιο αγαπημένα μας πρωταθλήματα. Το MLS.

Οι Αμερικάνοι αφήνουν τη… σκοπιμότητα κατά μέρους πολλές φορές, παίζουν ανοιχτά, αναζητούν τις φάσεις και τα γκολ. I Love This Game το λένε στο NBA, γιατί όχι και στο ποδόσφαιρο; Άλλωστε ολοένα και περισσότερα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πηγαίνουν εκεί για καλά συμβόλαια και για να προσελκύσουν το κοινό. Και πολλές φορές κάνουν τη διαφορά. Θυμηθείτε τι… όργια έκανε εκεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Τώρα είναι η σειρά του Γκάρεθ Μπέιλ. Έχει υπογράψει στο Λος Άντζελες, που οδηγεί την κούρσα και θέλει το πρωτάθλημα. Μαζί του πήγε εκεί και ο Κιελίνι. Οι δυο τους ανεβάζουν σε απίστευτο βαθμό τη δυναμική του Λος Άντζελες, το οποίος στις 5 το ξημέρωμα της Κυριακής έχει τοπικό ντέρμπι. Απέναντι στους Γκάλαξι, οι οποίοι στο ματς του Μαΐου για το Κύπελλο είχαν επικρατήσει με 3-1. Θέλει ρεβάνς το Λος Άντζελες, θέλει να παραμείνει στην κορυφή και φυσικά θέλει να παρουσιάσει τα δύο μεγάλα αστέρια του στο κοινό του με μια νίκη στο ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Μπέιλ: «Αυτά συνέβησαν στη Ρεάλ – Ο κόσμος πιστεύει ό,τι διαβάζει»

Πολύ μεγάλη αξία στον άσο του Λος Άντζελες που τον συναντάμε σε αποδόσεις από 1.90 έως 2.00. Αυτή είναι η βασική μας πρόταση για το ντέρμπι, φυσικά αν βρούμε να σκοράρει ο Γκάρεθ Μπέιλ στο ντεμπούτο του θα το… τιμήσουμε. Ο Ουαλός θα κάνει τη διαφορά στην Αμερική και ο παραγκωνισμός του στη Ρεάλ Μαδρίτης τον στέλνει εκεί με κέφι για να… θυμηθεί ξανά το ποδόσφαιρο που ξέρει.

Φυσικά το ματς μπορεί να έχει και πολύ… ψωμάκι όσον αφορά τα γκολ. Οι δύο ομάδες έχουν πέντε σερί Goal/Goal στα μεταξύ τους παιχνίδια, γιατί όχι και τώρα. Goal/Goal και over 3,5 είναι μια καλή επιλογή για bet builder που μας δίνει απόδοση κοντά στον τριπλασιασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ