Με τη Λιντς και τον Ντιμπάλα

Με τη Λιντς και τον Ντιμπάλα

Ο Βασίλης Μοιρώτσος δίνει τα προγνωστικά του για μια Τρίτη που θυμίζει… Κυριακή

Καλημέρα σε όλους με μια Τρίτη που θυμίζει… Κυριακή. Premier League και Serie A έχουν φουλ δράση αυτό το διήμερο και για τους φίλους του στοιχήματος υπάρχουν ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στην Ιταλία παίζουν σήμερα και η Μίλαν και η Ίντερ και η Ρόμα, στην Αγγλία έχει σημαντικά παιχνίδια.

Ένα απ’ αυτά το Λιντς – Έβερτον, με το οποίο θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. Η Λιντς προσγειώθηκε απότομα. Μετά από τον θρίαμβο με αντίπαλο την Τσέλσι και το εντός έδρας 3-0, ήρθε η ήττα με 1-0 στο Μπράιτον. Στο πρώτο φετινό παιχνίδι που δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Και στην πρώτη φετινή ήττα, αφού είχαν προηγηθεί δύο νίκες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ κέρδισε και στο Carabao Cup την Μπάρνσλεϊ.

Σήμερα πάντως έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μια πολύ προβληματική ομάδα όπως είναι η Έβερτον. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα τα «ζαχαρωτά», με δύο ήττες από Τσέλσι και Άστον Βίλα και δύο ισοπαλίες με Νότιγχαμ και Μπρέντφορντ. Μεγάλη η γκρίνια για τον Λάμπαρντ, μεγάλη και η απόδοση της Λιντς, που τη συναντάμε στο 2.15. Και θα είναι η μία επιλογή μας για απόψε.

Η δεύτερη έρχεται από την Ιταλία και θα αφορά σκόρερ και όχι κάποιο σημείο. Η Ρόμα υποδέχεται τη Μόντσα στο Ολίμπικο και μετά την ισοπαλία στο Τορίνο θέλει να πάρει την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα και να διατηρήσει το αήττητο (έχει εφτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια).

Ο Πάολο Ντιμπάλα έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Έιμπραχαμ απέναντι στη Γιουβέντους που έφερε το τελικό 1-1, αλλά ακόμα δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα φορώντας τη φανέλα των Ρωμαίων. Κάποια στιγμή πρέπει να… σπάσει το ρόδι και απέναντι στη Μόντσα έχει την ευκαιρία να το κάνει. Στο 1.90 βρίσκουμε την απόδοση να σκοράρει ο Ντιμπάλα.

Η πρόταση

Λιντς – Έβερτον: 1 (2.15)
Ρόμα – Μόντσα: Γκολ Ντιμπάλα (1.90)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ