Βόλτα στην… Κορέα

Βόλτα στην… Κορέα

Από την μακρινή Κορέα έρχονται οι επιλογές μας σήμερα. Γράφει ο Κώστας Σφήκας.

Παρασκευή σήμερα και το κουπόνι δεν είναι και… τόσο πλούσιο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν προγνωστικά και για σήμερα! Ξεκινάμε με την αγαπημένη μας… Κορέα!

Διαβάστε επίσης: «Η Θέλτα θέλει 5.5 εκατ. για τον Πινέδα»

*21η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Γκίμτσεον Σανγκμού – Γκανγκβόν 1-0

ΓΚΑΝΓΚΒΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: H Γκανγκβόν έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Ουλσάν, αν και φάνηκε να παίρνει έναν βαθμό, ισοφαρίζοντας με τον Σέκουλιτς στο 85’ το τέρμα που δέχθηκε από τον Λεονάρντο στο 76’. Αλλά δεν άντεξε ως το τέλος και δέχθηκε δεύτερο τέρμα από τον Ουμ – Γουόν Σανγκ στο 88ο λεπτό.

Η Γκανγκβόν ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Ουλσάν, παρόλο που φάνηκε ικανή να πάρει ένα βαθμό και γενικώς τα πήγε περίφημα απέναντι στην αντίπαλο της. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες και μόλις μία ήττα, από την Ουλσάν, στους έξι τελευταίους αγώνες της εκεί.

Είναι ακόμη χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην 10η θέση του για την ακρίβεια, αλλά έμεινε λίγο πίσω, στο -4, από την πρώτη εξάδα που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία και οδηγεί στα προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ της Ασίας. Πάντως είναι αρκετά μακριά, στο +9 συγκεκριμένα, από την τελευταία θέση.

Τραυματίες είναι οι επιθετικοί Ισλάμοβιτς, Μου – Γιολ Γκο, ο τερματοφύλακας Κουάνγκ – Γέον Λι και οι μέσοι Κουκ – Γιουνγκ Χαν, Γι – Χουν Κανγκ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αριστερός εξτρέμ Γάε – Γουαν Τσο.

Γκανγκβόν Στατιστικά

*Εχει 5/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 8/11 under 2,5 εντός έδρας, 7/10 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 7/11 αγώνες εντός έδρας με 2-3 γκολ, 6/10 στο πρωτάθλημα.

ΓΚΙΜΤΣΕΟΝ ΣΑΝΓΚΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Γκίμτσεον Σανγκμού κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Γιεγιού Γιουνάιτεντ, σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Λι – Γιανγκ Γιάε (17’), Κιμ – Γι Χίουν (45’), Κιμ – Ο Κίου (81’ αυτ.), Μιούνγκ – Γιουν Γιάε (86’). Υπήρξαν στιγμές που θα μπορούσε να δεχθεί και κάποιο γκολ, αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα σε κάποιο σημείο του αγώνα.

Η Γκίμτσεον Σανγκμού επικράτησε σχετικά άνετα με 4-0 εντός έδρας την Γιεγιού Γιουνάιτεντ, αν και θα μπορούσε να είχε δεχθεί και γκολ σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από εννιά αγώνες, στους οποίους είχε πέντε ήττες, ενώ μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει εδώ και πέντε παιχνίδια, με δύο σερί ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα. Και γενικώς εκτός έχει μόνο μία νίκη σε 11 αγώνες, με πέντε ήττες.

Είναι πάντα στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 9η θέση του, πλησίασε όμως λίγο πιο κοντά στην έκτη θέση, τελευταία του πρώτου μισού, σε απόσταση βολής, στο -3 για την ακρίβεια, αλλά είναι στο +10 από την τελευταία θέση. Ακόμη βέβαια είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν, πριν χωριστούν οι ομάδες στα δύο γκρουπ, όπου το ένα θα διεκδικήσει τίτλο και εισιτήρια στο Τσάμπιονς Λιγκ και το άλλο θα προσπαθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό ή τα μπαράζ.

Τραυματίες είναι ο επιθετικός Εον – Χακ Γι, ο αμυντικός Ζι Χουάν – Μουν, ο αμυντικός Ζι – Σο Παρκ και ο μέσος Σέουνγκ – Μπέομ Κο.

Γκίμτσεον Σάνγκμου Στατιστικά

*Εχει 7/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

* Εχει 6/11 over 2,5 εκτός έδρας, 5/10 στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Από τα παιχνίδια που ενδεχομένως η έδρα να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της τελικής αναμέτρησης και η απόδοση της πιθανής νίκης των γηπεδούχων προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση. Ο άσος της Γκανγκβόν στο 2,65.

Πηγή: Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ