Πρεμιέρα με την «πελάτισσα»

Πρεμιέρα με την «πελάτισσα»

Οι σημερινές επιλογές.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Κακό στοιχηματικά το πρώτο γεμάτο Σάββατο της σεζόν, μόνο η ενότητα των Goal/Goal μας πλήρωσε για να κλείσουμε τη βραδιά με -53.5 μονάδες απολογισμό. Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την σεζόν η Άστον Βίλα, δέχθηκε το γκολ στην πρώτη φάση και έβγαλε άμεσα άγχος και ανυπομονησία απέναντι στην Μπόρνμουθ, η οποία την έπαιξε κυνικότατα για το 2-0 και τον κουβά του δυνατού μας σημείου στο διπλό.

Στον κουβά και το G/G & Ove 3.5 που διαλέξαμε στο Ντόρτμουντ, παρότι το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό… εκεί έμεινε ως το φινάλε! Άπατο πήγε το παρολί μας, δεν σκόραρε ο Μπέιλι, ενώ στην ενότητα της “μπόμπας” ήμασταν στην σωστή κατεύθυνση, αλλά η Φούλαμ ήταν ακόμη πιο ανταγωνιστική. Στα θετικά, βγήκε από πολύ νωρίς το παραδοσιακό Goal/Goal στο Τότεναμ – Σαουθάμπτον (4-1), άργησε, αλλά επιβεβαιώθηκε και στη Βίνια ντελ Μαρ τα ξημερώματα, στο Έβερτον – Ουν. Κατόλικα (1-1).

Πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος από Γερμανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Αργεντινή & Χιλή. Από τις 16:30 ξεκινάμε και Stream για Live Betting, ανάλυση σημείων και όχι μόνο στο Twitch του Betarades.gr με τον Τόλη Μητακίδη. Όσοι δεν πήγατε για μπάνιο ελάτε στην παρέα.

Στουτγκάρδη – Λειψία

Πρεμιέρας συνέχεια στην Bundesliga με τη Λειψία να ταξιδεύει σε μία φιλόξενη για την ίδια έδρα, για να αντιμετωπίσει μία ομάδα με την οποία έχει χτίσει “πελατειακή” σχέση τα τελευταία χρόνια.

Η Στουτγκάρδη παρέμεινε στην κατηγορία την περασμένη σεζόν με buzzer beater γκολ την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Κολωνία και η νέα πρόκληση θα είναι παρόμοια, πρωταρχικός στόχος η επιβίωση, αφού δεν άλλαξαν πολλά στο ρόστερ της. Στην επίσημη πρεμιέρα της ίδρωσε για να αποκλείσει τη Ντιναμό Δρέσδης (0-1) για το Κύπελλο.

Η Λειψία δοκιμάστηκε από πολύ νωρίς, το προηγούμενο Σάββατο έχασε εντός έδρας από την Μπάγερν (3-5), αλλά βλέποντας τους Βαυαρούς να ισοπεδώνουν την Φρανκφούρτη την Παρασκευή, η εμφάνιση των “ταύρων” απέναντι στο αφεντικό της χώρας ήταν εξόχως ανταγωνιστική, πίεσε μάλιστα για το 4-4 στο τέλος! Συνεχίζει με τον Τεντέσκο στον πάγκο, ουδέτερο το ισοζύγιο στο μεταγραφικό πάρε-δώσε, αντικατέστησε τον Άνταμς με τον Σλάγκερ, έφυγε ο Μουκιέλε, αποκτήθηκε ο Ράουμ για τα μπακ.

Θα πάμε με την πιο ποιοτική ομάδα στο ζευγάρι, οι Ενκουνκού, Όλμο, Σζομποσλάι και σία μπορούν να εκθέσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.11, με σύμμαχο και την παράδοση, αφού η Λειψία μετρά 6 σερί νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 14-1!

Εφόσον προβλέπουμε νίκη της Λειψίας θα αγοράσουμε και σκόρερ από το παιχνίδι. Ποιον άλλο, παρά τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας. Ο Ενκουνκού θα ηγείται και φέτος της επίθεσης των “ταύρων”, πέρσι σκόραρε 27 φορές σε Bundesliga και Champions League, άνοιξε λογαριασμό το προηγούμενο Σάββατο απέναντι στην Μπάγερν, έστω και με πέναλτι. Αξιόλογο το 2.60 στο anytime σκοράρισμά του.

Βάρτα Πόζναν – Πογκόν

4η αγωνιστική στην Ekstraklasa και το παιχνίδι στο Πόζναν “μυρίζει” γκολ. Η Βάρτα έκανε πρώτη νίκη με το 1-2 στην έδρα της Μιέντζ, βελτιωμένη κι ενισχυμένη, επέστρεψε και σκόραρε ο βασικός φορ Ζρέλακ, σκόραρε στο ντεμπούτο του και ο χαφ Ζουράβσκι. Το πήγε πιο συντηρητικά ο Σούλτσεκ μετά το δεύτερο προβάδισμά της, με νωπή ακόμα την εντός έδρας συντριβή από την Βίσλα Πλοκ, η οποία την διέλυσε στο transition και το τελικό 0-4 έμοιαζε φτωχό για τους νικητές!

Η Πογκόν ήταν κακή και τυχερή στην εντός έδρας νίκη επί της Γιαγκελόνια (1-0), προηγήθηκε νωρίς και στην συνέχεια έπαιξε εκτός εαυτού, παθητικά, δίχως ένταση. Δικαιολογήθηκε γι αυτό ο κόουτς Γκούσταφσον, επικαλούμενος κούραση και απογοήτευση από την ήττα-αποκλεισμό στην Κοπεγχάγη τρεις μέρες νωρίτερα. Στην τελευταία συνέντευξη τύπου μάλιστα δεσμεύτηκε ότι η ομάδα του θα είναι καλύτερη, πιο φρέσκια στο Πόζναν και τον πιστεύουμε, αφού ο χαρακτήρας των “λιμενεργατών” είναι φύσει επιθετικός.

Γρήγορες ομάδες και οι δύο, αρέσκονται σε άμεσες μεταβάσεις, αμφότερες έχουν παρουσιάσει αμυντικά προβλήματα και προβλέπουμε καλό ρυθμό στο ματς. Επομένως το Over 2.5 σε απόδοση 2.07 είναι αξιόλογη επιλογή.

Ουνιόν Εσπανιόλα – Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε

Ποντάρισμα με γκολ θα κάνουμε και στη Χιλή, αλλά μονόπλευρο. Η Ουνιόν Εσπανιόλα επέστρεψε με πάταγο στις νίκες, πέρασε με το εντυπωσιακό 2-5 από το Ταλκαουάνο και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την τριάδα του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Ουνιβερσιδάδ από την άλλη έφτασε τις τρεις σερί αποτυχίες με την εύκολη ήττα στο superclasico. Ιλαρή η αμυντική της συμπεριφορά, δεν υπήρξε ένταση και τρεξίματα στο αμυντικό transition ούτε στο μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς! Μεγάλες οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές και η πίεση αυξάνεται, όσο η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη μειώνεται. Οι “ρόχος” έχουν την ποιότητα να εκμεταλλευτούν τα χτυπητά κενά στα μετόπισθεν της Ουνιβερσιδάδ, επιλογή μας το Over 1.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.95.

To παρολί

Πάμε να φτιάξουμε και το κυριακάτικο παρολί μας, με τριάδα επιλογών από Γαλλία, Πορτογαλία & Αργεντινή, σε απόδοση 5.20.

Πρώτο σημείο το 2 DNB (1.82) στο Ανζέ – Ναντ. Από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή οι γηπεδούχοι και στο ξεκίνημα της σεζόν θα χρειαστούν χρόνο, αφού έγιναν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, έχασε σημαντικά “γρανάζια” της περσινής πορείας ως την 14η θέση και το +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ναντ επέστρεψε στους τίτλους μετά από 21 χρόνια με την κατάκτηση του Κυπέλλου τον περασμένο Μάιο και θα είναι από τις ομάδες που θεωρητικά θα διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρέμεινε ο κόουτς Κομπουαρέ και πέραν του βασικού φορ Κολό Μουανί δεν είχε σημαντικές απώλεις στο μεταγραφικό παζάρι. Τραυματική η εμπειρία της στο Σούπερ Καπ του Τελ-Αβίβ, έπεσε όμως πάνω σε μία ορεξάτη Παρί για να χάσει 4-0. Πιο έτοιμη από πλευράς ρόστερ και με έξτρα επίσημο παιχνίδι η Ναντ, έχει προβάδισμα για τη νίκη.

Δεύτερο σημείο το Under 2.5 (1.70) στο Σάντα Κλάρα – Κάζα Πία. Πρεμιέρα στην Πορτογαλία, η Σάντα Κλάρα εντυπωσίασε από τις αρχές του έτους όταν ανέλαβε ο κόουτς Σίλβα, ο οποίος σε 19 παιχνίδια έχασε μόνο από τα “θηρία” της λίγκας. Ο ίδιος στην τελευταία συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να αναπροσαρμοστεί το παιχνίδι της ομάδας μετά από τρεις κομβικές απώλειες στα χαφ, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα γκρίνιαξε και για τον κακό αγωνιστικό χώρο στο “Sao Miguel”. Η Κάζα Πία επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 83 χρόνια, ως η καλύτερη αμυντική ομάδα της Segunda την περασμένη σεζόν. Μπαίνει στην σεζόν ως το #1 φαβορί για υποβιβασμό, αφού το ρόστερ της είναι αρκετά φτωχό και σήμερα στις Αζόρες αναμένεται να παραταχθεί με 5αδα πίσω και πολύ αμυντικούς προσανατολισμούς .Δύσκολα θα ανοίξει ο ρυθμός στο ματς.

Τρίτο και τελευταίο σημείο το 1Χ & Under 3.5 (1.65) στο Σαν Λορέντσο – Εστουδιάντες. Η “σικλόν” έφτασε τα 5 παιχνίδια δίχως ήττα (2-3-0), προερχόμενη από πολύ σοβαρή (κυρίως αμυντικά) εμφάνιση στο Πατερνάλ και δραματικό διπλό επί της Αρχεντίνος (0-1). Ο κόουτς Ινσούα θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποίησει ίδια ενδεκάδα σε back to back αγώνα για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι ξεκούραστη. Η Εστουδιάντες από την άλλη, προέρχεται από κουραστικό παιχνίδι και ταξίδι στην Κουριτίμπα, την Πέμπτη έπαιξε με την Ατλ. Παραναένσε για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και την ερχόμενη Πέμπτη έρχεται η ρεβάνς του 0-0. “Λευκή” ισοπαλία έφερε και με την Μπάνφιλντ (εντός) στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Με rotation ή μη από τον Σιελίνσκι, δεν προβλέπουμε ιδιαίτερη ένταση από τους φιλοξενούμενους. Παίζεται και ο άσος, στο παρολί μας θα πάρουμε κάλυψη.

Η “μπόμπα”

Υπερβατική η περασμένη σεζόν για την Κολωνία, τερμάτισε 7η και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο! Αναμένεται εξισορρόπηση των δεχομένων φέτος, ήδη ξεκινησε αυτή με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ρέγκενσμπουργκ (2-2) στα πέναλτι. Η Σάλκε επέστρεψε άμεσα στην Bundesliga, εκεί που ανήκει δηλαδή, ως πρωταθλήτρια της 2ης κατηγορίας την περασμένη σεζόν και φυσικά έχει το ειδικό βάρος να διατηρηθεί και να επανέλθει στα γνώριμα επίπεδά της. Την Κυριακή στο Κύπελλο έκανε περίπατο με 0-5 στην έδρα της Μπρέμερ (Δ’ κατηγορία). Θα ποντάρουμε στον ενθουσιασμό των φιλοξενούμενων στην επιστροφή τους στα “σαλόνια” και κυρίως παίρνουμε απόδοση. Μοιάζει υπερβολικό το 4.50 στο διπλό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Βάρτα Πόζναν – Πογκόν ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.07)

16:30 | Στουτγκάρδη – Λειψία ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.11)

22:45 | Ουνιόν Εσπανιόλα – Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε ➡ Εσπανιόλα Over 1.5 (απόδοση 1.95)

Παρολί

16:00 | Ανζέ – Ναντ ➡ 2 DNB (απόδοση 1.82)

17:30 | Σάντα Κλάρα – Κάζα Πία ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.70)

21:00 | Σαν Λορέντσο – Εστουδιάντες ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.65)

“Μπόμπα”

18:30 | Κολωνία – Σάλκε ➡ 2 (απόδοση 4.50)

Σκόρερ

16:30 | Στουτγκάρδη – Λειψία ➡ Ενκουνκού Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.60)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ