Πολλά γκολ με φόντο τους ομίλους

Πολλά γκολ με φόντο τους ομίλους

Μεγάλες «μάχες» για την είσοδο στους ομίλους του Champions League

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Πολύ καλύτερη η Ουρακάν που στηρίξαμε τα ξημερώματα, μία φάση της έκανε όλη κι όλη η Ιντεπεντιέντε, το ματς έμεινε στο 1-1 και πήραμε το ποντάρισμά μας πίσω στην ενότητα του δυνατού σημείο. Βγάλαμε όμως το Over 2.5 στη Γλασκώβη, μαζί με το σκοράρισμα του Τσόλακ και ο απολογισμός της Τρίτης έγραψε +29 μονάδες. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματοςαποκλειστικά από τα προκριματικά του Champions League.

Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας | Goal/Goal @ 1.92

Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας

Με φόντο τους ομίλους του Champions League, απόψε στη Χάιφα η Μακάμπι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα με στόχο να πάρει αβάντζο για την ρεβάνς του Βελιγραδίου σε μία εβδομάδα. Εντυπωσιακή η back to back πρωταθλήτρια Ισραήλ στα 2/4 παιχνίδια της στους προηγούμενους γύρους, συνέτριψε τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης” με 0-4 και με το ίδιο σκορ “καθάρισε” την πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού από το πρώτο ματς. Υπέφερε στην ρεβάνς της Κύπρου και έδειξε ότι η άμυνά της δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Δημιουργικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο και μπροστά στο ένθερμο κοινό της μοιάζει δύσκολο να μην βρει γκολ. Σκοράρισμα περιμένουμε κι από τους Σέρβους πρωταθλητές, που έχουν μπει με σπασμένα φρένα στη νέα σεζόν! Δεν έχει δώσει κάποιο υψηλής δυσκολίας τεστ ακόμη η ομάδα του Στάνκοβιτς, αλλά το 7/7 σε πρωτάθλημα και προκριματικά (Πιούνικ) με συντελεστή τερμάτων 28-1 είναι τρομακτικό! Έμπειρη ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας στην προκριματική διαδικασία του Champions League, πηγαίνει στο Ισραήλ με “καυτούς” μεσοεπιθετικούς. Δυνατή επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.92.

Καραμπάγκ – Βικτόρια Πλζεν

H Καραμπάγκ έκανε δύο προκρίσεις που θα θεωρούνταν υπερβατικές την περασμένη άνοιξη, αλλά με τα δεδομένα του καλοκαιριού ήταν περίπου αναμενόμενες. Πέταξε εκτός τις Λεχ Πόζναν και Ζυρίχη, πρωταθλήτριες Πολωνίας και Ελβετίας, οι οποίες δείχνουν ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν και να διαδεχθούν την επιτυχία τους, αμφότερες δεν έχουν νίκη στα νέα πρωταθλήματά τους, σε 4 και 5 παιχνίδια αντίστοιχα. Γι αυτό και μοιάζει να υπερτιμάται σήμερα η πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, απέναντι σε μία πολύ σοβαρή Βικτόρια Πλζεν που κέρδισε τα 6/7 καλοκαιρινά παιχνίδια της. Γεμάτα γκολ τα εντός έδρας παιχνίδια των Αζέρων στα προκριματικά, θα μπουν με περίσσια αυτοπεποίθηση στο ματς και οι Τσέχοι μπορούν να τους τιμωρήσουν στις κόντρες. Πιθανό το απλό over αγώνα, η στήλη μας θα πάει για την έξτρα αξία με το Over 1.5 της Πλζεν σε απόδοση 3.00.

Ντινάμο Κιέβου – Μπενφίκα

Στην ενότητα των σκόρερ εχουμε βρει ρυθμό με 5 σερί σωστές επιλογές και σήμερα θα κάνουμε “heat check” με το ματς στο Λοτζ της Πολωνίας, όπου έχει πλέον έδρα για τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια η Ντινάμο Κιέβου. Έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες η ομάδα του Λουτσέσκου με προκρίσεις απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Στουρμ Γκρατς, το εμπόδιο της Μπενφίκα όμως μοιάζει σχεδόν απροσπέλαστο, ειδικά με το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έχουν κάνει οι “αετοί” στην εποχή Σμιντ. Με 4/4 νίκες ξεκίνησε την σεζόν η Μπενφίκα, στον 3ο προκριματικό έκανε περίπατο απέναντι στη Μίντιλαντ με συνολικό σκορ 7-2, το οποίο μοιάζει φτωχό για τις ευκαιρίες της. Η μεγάλη έκπληξη της εκκίνησης ήταν η τάχιστη προσαρμογή του Έντσο Φερνάντες στα ευρωπαϊκά δεδομένα και τις απαιτήσεις του Γερμανού κόουτς. Προερχόμενος από την Ρίβερ και το αργό ποδόσφαιρο της Αργεντινής, ο 21χρονος χαφ κέρδισε άμεσα θέση βασικού, σκοράροντας και στα τρία πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα των Λουζιτανών. Έχει τον ρόλο του μέσου που πατάει περιοχή και διαθέτει πολύ καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Σε απόδοση 5.20 το anytime σκοράρισμά του αξίζει ποντάρισμα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Καραμπάγκ – Βικτόρια Πλζεν ➡ Πλζεν Over 1.5 (απόδοση 3.00)

22:00 | Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.92)

22:00 | Ντινάμο Κιέβου – Μπενφίκα ➡ Φερνάντες Anytime Σκόρερ (απόδοση 5.20)

Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας | Goal/Goal @ 1.92
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ