Για 7 τελικές on target της Σίτι

Για 7 τελικές on target της Σίτι

Σε πρώτο πλάνο η Premier League.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης…

Πήραμε ξανά ένα από τα δύο πονταρίσματα. Ποντάροντας σε μονά, βγήκαμε οριακά κερδισμένοι χάρη στο εντυπωσιακό ξεκίνημα της Άρσεναλ στη φετινή σεζόν.

Ήταν από τα απογεύματα όπου η Σαουθάμπτον δικαιώθηκε για το ανοιχτό ποδόσφαιρο που επιλέγει να παίζει. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατόρθωσε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη ενώ σήμερα συνεχίζω ξανά με δύο επιλογές από την Πρέμιερ Λιγκ και το κουπονι παμε στοιχημα. Η μία μάλιστα ίσως σας προκαλέσει εντύπωση αλλά θεωρώ ότι τα επιχειρήματά μου, θα σας πείσουν.

Γουέστ Χαμ – Μπράιτον Προγνωστικά

Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μπράιτον και παίρνω ένα combo bet ασφαλείας. Αποκλείω τη νίκη της Μπράιτον και το Over 3,5  γκολ.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει δεύτερη συνεχόμενη κακή εμφάνιση και ήττα η ομάδα του Ντέιβιντ λόγιες. Μετά από την αποτυχία στην πρώτη έξοδο της χρονιάς με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ, θεωρώ ότι ήρθε και η ώρα για την πρώτη νίκη. Μεσοβδόμαδα αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές απέναντι στην Βίμποργκ και πήρε νίκη-πρόκριση ουσιαστικά στους ομίλους.

Ψυχολογικά σίγουρα θα έχει βοηθηθεί από το γεγονός αυτό και φαντάζομαι ότι οι βασικοί ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει ο λόγιες θα έχουν την ένταση που απαιτείται ώστε να ξεπεράσουν το εμπόδιο των “γλάρων”. Η Μπράιτον μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόλλησε στην ισοπαλία εντός έδρας με αντίπαλο την Νιουκάστλ. Ο Γκρέιαμ Πότερ δείχνει να αλλάζει κάπως την αγωνιστική του φιλοσοφία και η Μπράιτον πηγαίνει σε πιο σετ παιχνίδια.

Αυτό δεν θα βοηθήσει στο να ανοίξει ο ρυθμός και εδώ βρίσκω πάτημα για τα κάτω από τέσσερα γκολ στην αναμέτρηση. Επειδή με φοβίζει κάπως και το μουδιασμένο ξεκίνημα της Γουέστ Χαμ, προστατεύομαι και με την ισοπαλία.

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Πάμε τώρα και στο ιδιαίτερο ποντάρισμά μου. Δύο ματς, μηδέν παθητικό για την Νιουκάστλ αλλά δύσκολα θα τριτώσει το καλό. Στην πρεμιέρα απέναντι στην Νότιγχαμ, ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στη συνέχεια ακολούθησε η ισοπαλία με την Μπράιτον εκτός έδρας χωρίς να πιάσει καλή απόδοση αλλά ανασταλτικά έδειξε δυνατή.

Η Σίτι από την πλευρά της ψηλώνει ολοένα και περισσότερο όσο βλέπει την Λίβερπουλ να μην σταυρώνει νίκη. Νίκη στην πρεμιέρα, ξέσπασμα την περασμένη αγωνιστική και γενικά καλό ποδόσφαιρο. Είναι δεδομένο ότι θα έχει την κατοχή της μπάλας όπως δεδομένο είναι ότι θα συναντήσει απέναντί της και μια ομάδα, η οποία θα την δυσκολέψει. Ειδικά μέχρι να ανοίξει το σκορ.

Κυνηγάω τα σουτ στον στόχο για την Σίτι και περιμένω 7 τελικές προσπάθειες. Θυμίζω ότι δεν μετράνε τα δοκάρια. Περιμένω όμως αρκετά σουτ και εκτός περιοχής από την ομάδα του Γκουαρδιόλα, αναζητώντας να βρει λύσεις στο σκοράρισμα. Ακόμη και αν γίνει 0-2 στο 1ολεπτο το ματς, πάλι θα ανοίξει και θα έχει αρκετές τελικές η πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γουέστ Χαμ – Μπράιτον: 1Χ & Under 3,5 (1.87)

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι: Συνολικές Προσπάθειες στην Εστία Over 6,5 (2.00)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ