Διορθώνεται η αδικία στη Νίκαια

Διορθώνεται η αδικία στη Νίκαια

Μαγική εικόνα το 1-0 του Τελ Αβίβ την προηγούμενη Πέμπτη...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Τις είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε το 2/2 χθες, τις έχασαν οι παίκτες της Τραμπζονσπόρ και της Ρέιντζερς για να χάσουμε και τον άσο των Τούρκων και το Over 1.5 των Σκωτσέζων και να κλείσουμε στις -50 μονάδες απολογισμό για την Τετάρτη. Τελικά οι τραυματισμοί των Βίστσα και Μπακασέτα στοίχισαν στην Τραμπζονσπόρ, αν και MVP της Κοπεγχάγης ήταν ο κίπερ Ράιαν με τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις.

Έχουμε πλούσιο κουπόνι μπροστά μας σήμερα, πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος που διαλέξαμε από τα playoffs σε Europa & Conference League.

Fonbet παρουσίαση

Fonbet

4/5
ΕΓΓΡΑΦΗ
Νις -1.5 @ 2.18

Νις – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μαγική εικόνα το 1-0 του Τελ Αβίβ την προηγούμενη Πέμπτη, η Νις ήταν πολύ ανώτερη των Ισραηλινών ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, μόνο που δεν έκανε γκολ τις πολλές καθαρές ευκαιρίες που δημιούργησε. Έπαιξε κάθετα, εξέθεσε την αμυντική τριάδα του Ίβιτς, τα στόπερ της Μακάμπι υπέφεραν… μόνο που δεν έμπαινε μέσα η μπάλα. Έπεσε η απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, έβγαλε εκνευρισμό και κούραση η ομάδα του Φαβρ, επηρασμένη φυσικά κι από τις καιρικές συνθήκες και την έδρα. Η Μακάμπι άρχισε να το πιστεύει αφού είδε να την γλιτώνει σε τόσες περιπτώσεις κι “έκλεψε” το προβάδισμα πρόκρισης.

Δεν είναι στα καλύτερά της η Νις, δεν έχει νίκη στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της νέας σεζόν. Την Κυριακή ξόδεψε ξανά μεγάλες ευκαιρίες στην ήττα από την Κλερμόν (1-0), αλλά θεωρούμε ότι απόψε θα βρει το δρόμο της. Ποιοτικά και ταχυδυναμικά δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες, η Μακάμπι θα πιεστεί πολύ και αυτή τη φορά υποθέτουμε ότι θα είναι υποτυπωδώς εύστοχοι οι Γάλλοι. Ποντάρουμε στο ότι θα διορθωθεί η αδικία στη Νίκαια και θα πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Conference League στο 90λεπτο οι γηπεδούχοι. Επιλογή ο άσος με -1.5 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 2.18.

Τβέντε – Φιορεντίνα

Ανοιχτοί λογαριασμοί στο ζευγάρι του Ένσχεντε μετά το 2-1 στην Φλωρεντία, η Τβέντε έμεινε ζωντανή μετά από ένα άσχημο πρώτο ημίωρο στο “Αρτέμιο Φράνκι”. Ξεκούραστοι πηγαίνουν στην σημερινή ρεβάνς οι Ολλανδοί, αφού το Σαββατοκύριακο δεν είχαν υποχρεώσεις στην Eredivisie, όπου έχουν ξεκινήσει με 2/2 νίκες. Κλασική επιθετική ομάδα, ειδικά στο γήπεδό της, όπου στα δύο φετινά ματς σκόραρε 7 φορές! Στη Φλωρεντία συχνά πίεζε ψηλά η ομάδα του Γιανς και δεν περιμένουμε να το αλλάξει αυτό μπροστά στο κοινό της. Έτσι δέχθηκε το δεύτερο γκολ από μία Φιορεντίνα που δεν έθελξε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ίδρωσε να νικήσει τη νεοφώτιστη Κρεμονέζε (3-2) στην πρεμιέρα της Serie A, παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 43′. Δεν αξιοποίησε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στην Έμπολι (0-0) την Κυριακή, πριν από αυτό δέχθηκε κλασικές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους. Θα στηριχθούμε στην επιθετική φιλοσοφία των Ολλανδών, στο πρέσινγκ που ασκούν ψηλά, στην ποιότητα, αλλά και την αμυντική ανισορροπία που έχει παρουσιάσει η Φιορεντίνα για να πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Το παρολί

Πάμε να φτιάξουμε και ένα παρολί από το Conference League με τρία Over σε απόδοση 5.20.

Πρώτο Over 2.5 στο ΒόλφσμπεργκερΜόλντε. Απίθανο το πως οι Αυστριακοί επικράτησαν 0-1 στο πρώτο ματς, η Μόλντε κατέγραψε 24 ευκαιρίες για γκολ κι όμως δεν κατάφερε να την βάλει μέσα. Αυτό ήταν το πρώτο Under για την πρωτοπόρο του νορβηγικού πρωταθλήματος μετά από 7 σερί πλούσια παιχνίδια, ακολούθησε δεύτερο κολλητό την Κυριακή, αλλά σε ματς που η Μόλντε έκανε συντηρηση για την σημερινή ρεβάνς. Η Βόλφσμπεργκερ είναι ουραγός στην Αυστρία, υπέστη μία ακόμη ήττα εντός των τειχών την Κυριακή, δεύτερη σερί εντός έδρας με 7 γκολ παθητικό!

Δεύτερο Over 2.5 στο ΒίμποργκΓουέστ Χαμ. Γεμάτο το πρώτο ματς στο Λονδίνο (3-1), όπου οι Δανοί φάνηκαν θαραλλέοι και μετά τη μείωση του σκορ έψαξαν ισοφάριση με αποτέλεσμα να γίνει το 3-1 σε κόντρα των “σφυριών”. Δε φάνηκε η ποιοτική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο οργανισμός της Βίμποργκ πιστεύει σε μία ιστορική υπέρβαση, βλέποντας και τη Γουέστ Χαμ να παραπατά στην Πρέμιερ, όπου έχει 3/3 ήττες. Ορμητικοί στο γήπεδό τους οι Δανοί, θα ρισκάρουν για την ανατροπή και θα δημιουργηθούν χώροι για ένα ακόμη μεγάλο σκορ.

Τρίτο Over 2.5 στο ΧάιντουκΒιγιαρεάλ. Ακόμα πιο γεμάτο το μεταξύ τους ματς στο “Θεράμικα” (4-2) πριν μια βδομάδα. Η Χάιντουκ αιφνιδίασε το φαβορί, αλλά οι ομάδες του Έμερι δεν την πατάνε στην Ευρώπη, δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο ο Βάσκος και το “κίτρινο υποβρύχιο” σκόραρε τέσσερις φορές πριν την ανάπαυλα! Η μείωση του φινάλε έδωσε σφιγμό στους Κροάτες για την ρεβάνς του Σπλιτ, όπου με αρωγό την “καυτή” κερκίδα θα ψάξουν ξανά ένα γρήγορο γκολ για να βάλουν αμφισβήτηση στη Βιγιαρεάλ. Το αναγκαίο ρίσκο για τους γηπεδούχους, ο ενθουσιασμός της κερκίδας και φυσικά η τρομερή ποιότητα των Ισπανών δημιουργούν συνθήκες για πολλά γκολ.

Η “μπόμπα”

Το ποντάρισμα ρίσκου από το σημερινό κουπόνι έρχεται από τα playoffs του Europa League και την Σεβάστεια, όπου η Μάλμε ταξίδεψε με τον αέρα του 3-1 από το πρώτο παιχνίδι. Ανέτοιμη στην εκκίνηση της σεζόν η Κυπελλούχος Τουρκίας, Σίβασπορ, συνεχίζονται οι μεταγραφικές προσθήκες, η εικόνα της όμως ήταν σταδιακά βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δικαίως έχασε την προηγούμενη Πέμπτη και είναι αουτσάιντερ για την πρόκριση, αλλά όχι αουτσάιντερ για την απλή νίκη, όπως εκτιμούν οι book. Δεν τρομάζει η Μάλμε, ειδικότερα στα καλοκαιρινά εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει κάνει αρκετές κάτω του μετρίου εμφανίσεις. Υπέφερε στο Λουξεμβούργο με την Ντουντελάνζ (2-2), έχασε δικαιότατα στη Λιθουανία από την Ζαλγκίρις (1-0) και την Κυριακή γκέλαρε στο Χάλεβικ με τη Μιάλμπι (1-1). Δίνουμε τύχη στην ομάδα του πολύπειρου κόουτς Τσαλιμπάι να κάνει (τουλάχιστον) θρίλερ την ρεβάνς και βάσει αποδόσεων αξίζει να ρισκάρουμε στον άσο μαζί με Over 2.5, σε απόδοση 4.90!

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Τβέντε – Φιορεντίνα ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.90)

21:00 | Νις – Μακάμπι Τελ Αβίβ ➡ Νις -1.5 (απόδοση 2.18)

Παρολί

20:00 | Βόλφσμπεργκερ – Μόλντε ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.75)

20:00 | Βίμποργκ – Γουέστ Χαμ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.75)

22:00 | Χάιντουκ – Βιγιαρεάλ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.70)

“Μπόμπα”

20:00 | Σίβασπορ – Μάλμε ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 4.90)

Fonbet παρουσίαση

Fonbet

4/5
ΕΓΓΡΑΦΗ
Τβέντε – Φιορεντίνα | Over 2.5 @ 1.88

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ