H υπερηχητική Παρί & η άνευρη Βίλα

H υπερηχητική Παρί & η άνευρη Βίλα

Σημεία από Ligue 1 και Premier League...

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Παρότι χάθηκαν και τα δύο σημεία που επιλέξαμε στην ενότητα των “δυνατών”, το χθεσινό μας ταμείο έγραψε +80.05 μονάδες! Στο Μόναχο χρειάστηκαν 20 αποκρούσεις του Ζόμερ και 5-6 ακόμη καίριες επεμβάσεις σε παράλληλες μπαλιές για να μην πληρωθούμε τον άσο της Μπάγερν συνδυαστικά με Goal/Goal. 

Διαβάστε επίσης: Πρώτο θέμα στα πορτογαλικά ΜΜΕ η άφιξη του Αλεξανδρόπουλου στη Λισαβόνα (pics)

Στα Άδανα το ματς έμεινε στο 1-0 από το 6ο λεπτό, με 15 ευκαιρίες για γκολ έκαστος, ώστε να κουβαδιαστεί το Over 3… Χάθηκε και το Over 2.5 στο Οσέρ – Στρασμπούρ παρά το γρήγορο προβάδισμα των γηπεδούχων, έσπασε το “χινάρι” στο Μπράιτον, ενώ κόντεψε να σκάσει η “μπόμπα” στη Μαδέιρα, η Πορτιμονένσε κέρδισε, αλλά όχι με Over 2.5, όπως είχαμε επιλέξει.

Αντιθέτως μας πλήρωσε ο Ράντονιτς στην ενότητα των σκόρερ, βγήκε το υπερτιμημένο Goal/Goal στο Μάντσεστερ και έκλεισε όμορφα η βραδιά με το επιβεβαιωμένο από ημίχρονο G/G στην Αλμερία και την ολοκλήρωση του παρολί μας με τρία combo διπλής ευκαιρίας για Ουνιόν ΒερολίνουΤορίνο και Λανς! Πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό

Υπερηχητική η Παρί στο ξεκίνημα της εποχής Γκαλτιέ, η τριπλέτα μπροστά βρίσκεται με κλειστά μάτια, φαίνεται ότι τα βρήκαν μεταξύ τους και στη Λιλ την προηγούμενη Κυριακή έκαναν “όργια”! Λίγα ήταν τα 7 γκολ που φιλοδώρησαν την ομάδα του Φονσέκα με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Δεν παίζεται αυτή την περίοδο η Παρί με τους Μέσι, Νεϊμάρ, Μπαπέ φρέσκους κι ορεξάτους και η Μονακό δεν είναι σίγουρα μία ομάδα που μπορεί να κλείσει τους χώρους και να περιορίσει τη δράση τους.

Από εντός έδρας 4αρα προέρχεται η ομάδα του Κλεμάν, οι αμυντικές της καλύψεις είναι σε κακό επίπεδο και το σημερινό ματς “μυρίζει” ξανά πολλά γκολ κι από νωρίς για τους πρωταθλητές Γαλλίας. Επιλογή μας ο άσος από ημίχρονο, συνδυαστικά με Over 3.5, ένα combo που πληρώνει 2.40! To συγκεκριμένο combo επιβεβαιώθηκε και στα 4 φετινά παιχνίδια τους.

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ

Την Άστον Βίλα την κοντράραμε το προηγούμενο Σάββατο στο Λονδίνο και δικαιωθήκαμε. Έκανε μία ακόμη άνευρη εμφάνιση η ομάδα του Τζέραρντ κι έχασε εύκολα και δίκαια από την Κρίσταλ Πάλας (3-1), παρότι το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ίδια με γρήγορο προβάδισμα! Λείπουν οι εντάσεις και η συνοχή, η άμυνα μπάζει κι ο Ντιέγκο Κάρλος παραμένει εκτός. Μεσοβδόμαδα έμεινε πίσω στο σκορ ακόμη κι απ’ την Μπόλτον που παίζει δύο κατηγορίες χαμηλότερα. Και με βασικό σχήμα από τον Stevie-G.

Βαθμολογικά, η Γουέστ Χαμ έχει ξεκινήσει ακόμη χειρότερα από τη Βίλα, αλλά αφενός έχει βγάλει πιο δύσκολο πρόγραμμα, αφετέρου η εικόνα της δεν ήταν για τρεις ήττες. Πήρε ψυχολογία με την πειστική πρόκριση στη Δανία την Πέμπτη και διαθέτει ένα πιο “σκληρό” υλικό, ξεκινώντας από την κορυφή της επίθεσης, επιστρέφει κι ο καταλυτικός Ράις στα χαφ. Έχουμε σύμμαχο και την παράδοση στο ποντάρισμα των φιλοξενούμενων, τα “σφυριά” μετρούν τέσσερις σερί νίκες επί της Άστον Βίλα με 11 γκολ ενεργητικό! Οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να πάρουμε και κάλυψη, οπότε πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.25.

Φιορεντίνα – Νάπολι

Ωραίο ματς προμηνύεται στην Φλωρεντία το βράδυ, όπως και τα τρία μεταξύ τους για την περσινή σεζόν. Όλα πήγαν στο διπλό με μεγάλο σκορ, με τη Φιορεντίνα να κερδίζει αυτό του Κυπέλλου, σε όλα σκόραρε από δύο γκολ η Νάπολι. Μία Νάπολι που έκανε μεταγραφικό ντεμαράζ και σφίζει από ποιότητα πλέον στη γραμμή κρούσης! Στην αρκετά ταχυδυναμική επιθετική τριπλέτα των Οσιμέν, Κβαρατσκέλια και Λοσάνο, με τους δύο πρώτους να έχουν σκοράρει ήδη 5 γκολ, προστέθηκαν οι Ρασπαντόρι και Σιμεόνε!

Άρεσε η επιθετική δημιουργία του Σπαλέτι και θα καβαλήσουμε στο μομέντουμ της. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο στο ματς, το Over 1.5 της Νάπολι σε απόδοση 1.94 μας αρκεί. Επιπλέον, θα επιστρέψουμε στον Κβαρατσκέλια, που εξελίσσεται σε πουλέν, για την ενότητα των σκόρερ. Στην πρεμιέρα μας πλήρωσε, απέναντι στη Μόντσα σκόραρε δις, αλλά “ξεχάσαμε” να τον ποντάρουμε. Στο 3.75 το anytime σκοράρισμά του διατηρεί αξία.

Παναιτωλικός – Άρης

Ποντάρισμα με γκολ θα κάνουμε και στο Αγρίνιο για τη 2η αγωνιστική της Super League. Τα θέματα στις αμυντικές μεταβάσεις του Άρη δεν διορθώθηκαν, τα κενά επανεμφανίστηκαν στην πρεμιέρα με το Λεβαδειακό, απλά έτυχε να πέσει πάνω σε μία ελλιπή ποιοτικά ομάδα, που δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί. Ο Παναιτωλικός δεν είναι ότι μας έδειξε κάτι στο επιθετικό κομμάτι.

Δεν είχε την ευκαιρία να το κάνει στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε πολύ νωρίς και στην συνέχεια έπαιξει πολύ safe με διαρκή, δίχως ρίσκο κυκλοφορία και δεν έδωσε καταστάσεις στην ομάδα του Αναστασίου. Στο γήπεδό του θα είναι πιο θαρραλέος ο Παναιτωλικός και με τα κενά που έχουμε δει στους “κιτρίνους” είναι αρκετά πιθανό να βρει γκολ. Εξίσου πιθανό φυσικά είναι να σκοράρει κι ο Άρης, που διαθέτει πολλές ποιοτικές λύσεις μπροστά και στη δημιουργία έχει πάρει καλό βαθμό μέχρι στιγμής. Επομένως θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.16.

To παρολί

Με αυτοπεποίθηση από το χθεσινό κερδισμένο παρολί σε απόδοση 6.09, πάμε στο κυριακάτικο σε απόδοση 5.20, με τρεις επιλογές από Τουρκία, Πορτογαλία & Ισπανία.

Πρώτη επιλογή το Χ2 (1.80) στο Κασίμπασα – Χατάισπορ. Δεν προκύπτει αγωνιστικά ο φαβοριτισμός της Κασίμπασα, η οποία άλλαξε προπονητή μετά τις δύο συντριβές και ήταν υποφερτή στην Κερασούντα το προηγούμενο Σάββατο. Πάλι δεν πήρε πόντο, πάλι δεν σκόραρε, με τη γραμμή κρούσης της να έχει πάθει “κραχ” με τον βαρύ Μπαχοκέν να αντικαθιστά τους “δαίμονες” Μποζόκ και Μουλέκα, που πήγαν σε Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας αντίστοιχα.

Η Χατάισπορ ναι μεν έχει 2/2 ήττες, αλλά ήταν ανταγωνιστική σε αμφότερες και έχει έναν προπονητή (Οζμπαλτά) που έδειξε καλά στοιχεία πέρσι σε ένα δύσκολο, σύντομο πέρασμα από την Αλτάι. Υπάρχει η ποιότητα στους φιλοξενούμενους να εκμεταλλευτούν ένα πιθανό αμυντικό πισωγύρισμα της Κασίμπασα.

Δεύτερη επιλογή το διπλό (1.72) της Μπράγκα στην Αρούκα. Η Μπράγκα μας πλήρωσε με χαρακτηριστική ευκολία την περασμένη Κυριακή, “σκόρπισε” την προβληματική Μαρίτιμο με 5-0 κι έφτασε τα 11 γκολ σε τρία παιχνίδια. Όπως έχουμε ξαναγράψει, το σύστημα του νέου κόουτς Ζόρζε, με δύο κλασικούς φορ και Όρτα, Μεδέιρος στα άκρα είναι πολύ επιθετικό και αποδίδει εξαιρετικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Ναι μεν η Αρούκα έκανε δύο κολλητές νίκες, αλλά δεν αντιμετώπισε ομάδες της ποιότητας της Μπράγκα.

Τρίτη και τελευταία επιλογή το 2 & Over 1.5 (1.68) της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Εσπανιόλ. Επιστρέφουμε σε μία ομάδα που μας πλήρωσε καλά το προηγούμενο Σάββατο, στο 2 & Over 2.5 για 2.6Χ στην έδρα της Θέλτα. Ήταν τρομακτική κατά διαστήματα η ομάδα του Αντσελότι, παίζει με ταχύτητα και έχει παίκτες που ξεχειλίζουν αυτοπεποίθηση μετά την περσινή “μαγική” σεζόν. Η Εσπανιόλ έχασε από την Ράγιο (0-2) την περασμένη αγωνιστική και θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να σταματήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η “μπόμπα”

5ο παιχνίδι στην Ekstraklasa για την πρωταθλήτρια Λεχ Πόζναν, 6ο παιχνίδι για την Πιαστ, πρωταθλήτρια Πολωνίας το 2019. Η Λεχ είναι ουραγός με ρεκόρ 0-1-3, οι τρεις ήττες όλες στο Πόζναν! Η αλλαγή προπονητή φαίνεται ότι την “διέλυσε” και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ακόμα και στα playoffs του Conference League υπέφερε για να αποκλείσει την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο.

Μπερδεμένη η ομάδα με τον Φαν ντε Μπρομ, του οποίου το μέλλον πιθανώς να κριθεί στα δύο κοντινά παιχνίδια. Προβληματικές οι αμυντικές της μεταβάσεις, της βγάζουν συχνά φάσεις στο χώρο. Και μία από τις καλύτερες ομάδες για να παίξει γρήγορα στο χώρο και να την εκθέσει ξανά είναι η Πιαστ. Ραγδαία η βελτίωση της στις δύο τελευταίες εβδομάδες, την περασμένη Κυριακή σκόρπισε στις αντεπιθέσεις τη Ζαγκλέμπιε με ένα κολακευτικό για την ηττημένη 4-0. Θα ψάξουμε την απόλυση του Φαν ντε Μπρομ, θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 4.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ ➡ 2 DNB (απόδοση 2.25)

19:00 | Παναιτωλικός – Άρης ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.16)

21:45 | Φιορεντίνα – Νάπολι ➡ Νάπολι Over 1.5 (απόδοση 1.94)

21:45 | Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό ➡ 1/1 & Over 3.5 (απόδοση 2.40)

Παρολί

19:15 | Κασίμπασα – Χατάισπορ ➡ Χ2 (απόδοση 1.80)

20:00 | Αρούκα – Μπράγκα ➡ 2 (απόδοση 1.72)

23:00 | Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.68)

Χινάρι

16:00 | Νις – Μαρσέιγ ➡ Χ (απόδοση 3.50)

“Μπόμπα”

18:30 | Λεχ Πόζναν – Πιαστ Γκλίβιτσε ➡ 2 (απόδοση 4.75)

Σκόρερ

21:45 | Φιορεντίνα – Νάπολι ➡ Κβαρατσκέλια Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.75)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ