Στήριγμα οι Τούρκοι

Στήριγμα οι Τούρκοι

Πρεμιέρα για το Ευρωμπάσκετ με το βλέμμα στην Τουρκία.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός…

Καλημέρα σας. Επιτέλους αρχίζει. Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί σε πέντε πόλεις (Τιφλίδα, Κολωνία, Μιλάνο και Πράγα η πρώτη φάση και Βερολίνο τα νοκ άουτ) ξεκινά το μεσημέρι. Τις προηγούμενες ημέρες βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες για τις ομάδες και τους παίκτες στο παμε στοιχημα.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον πρώτο όμιλο και την αναμέτρηση της Τουρκίας με το Μαυροβούνιο.

Τουρκία – Μαυροβούνιο Προγνωστικά

Περισσότερο έχει προβληματίσει, παρά έχει πείσει με την εικόνα της στα φιλικά και στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου η Τουρκία. Το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν ψάχνει να βρει ρυθμό και ρόλους, αλλά ένα είναι σίγουρο. Το ταλέντο δεν του λείπει. Και πως να του λείπει, άλλωστε, όταν συνυπάρχουν παίκτες όπως ο Οσμάν, ο Λάρκιν, ο Κορκμάζ και ο Σενγκούν.

Από την πλευρά του, το Μαυροβούνιο δείχνει μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που θα παλέψει και πιθανότατα θα πάρει τα ματς που είναι στα μέτρα του και δύσκολα θα προβάλει σοβαρές αντιστάσεις σε ανώτερες ομάδες. Η απουσία του ΝΒΑερ Βούτσεβιτς είναι τεράστια.

Η Τουρκία θέλει μία καλή εμφάνιση και μία άνετη νίκη για να αρχίσει να πιστεύει στον εαυτό της. Το Μαυροβούνιο δεν είναι υψηλό εμπόδιο, οπότε η επιλογή μας θα είναι οι Τούρκοι να νικήσουν με διαφορά μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων σημειώνοντας παράλληλα και τουλάχιστον 83 πόντους, κάτι που προσφέρεται ➡στο 2,02.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:15 Τουρκία – Μαυροβούνιο / Τουρκία -4,5 & Τουρκία Over 82,5 πόντοι ➡απόδοση 2,02

Τουρκία – Μαυροβούνιο / Τουρκία -4,5 & Τουρκία Over 82,5 πόντοι (2,02)
Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ