Γκολ στη Γαλλία, αποτέλεσμα η Μονακό στο Βελιγράδι

Γκολ στη Γαλλία, αποτέλεσμα η Μονακό στο Βελιγράδι

Ο Βασίλης Μοιρώτσος προτείνει δυάδα από Europa League και Conference League.

Να ‘ναι καλά η UEFA που με το Conference League έχει κάνει τις Πέμπτες να έχουν… ένα εκατομμύριο παιχνίδια. Να θες να σηκωθείς από τον καναπέ και να μην μπορείς. Και Europa και Conference έχει το… μενού σήμερα και φυσικά οι επιλογές είναι πάρα πολλές για στοιχηματισμό.

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι από πλευράς ονομάτων στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference να είναι αυτό της Νις με την Κολωνία. Στη Γαλλία διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στα δύο φαβορί του ομίλου, με τη Νις πάντως έως τώρα να παραπαίει αγωνιστικά. Μία νίκη σε έξι παιχνίδια έχει έως τώρα η ομάδα του Φαβρ, αντίθετα η Κολωνία προέρχεται από μεγάλο διπλό με 4-2 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ.

Παιχνίδι που προσφέρεται για γκολ, με την απόδοση στο Over να είναι εξαιρετική. Στο 1.80 το βρίσκουμε και θα είναι η μία από τις δύο επιλογές μας στη σημερινή πρόταση.

Το δεύτερο σημείο έρχεται από το Europa League και την κόντρα μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μονακό στο Βελιγράδι. Δύο ομάδες που ήθελαν να βρίσκονται στο Champions League, με τον Αστέρα να μένει εκτός από τη Μακάμπι Χάιφα και τη Μονακό από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ισοπαλία έκπληξη έφεραν οι Σέρβοι πριν από λίγες μέρες απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα στο πρωτάθλημα. Δείχνοντας πως δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η Μονακό προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Νις με 1-0, χάρη σε γκολ του Εμπολό. Παραμένει μια πολύ ποιοτική ομάδα, που ψάχνει τα πατήματά της στο ξεκίνημα της σεζόν. Πιο ποιοτική από τον Αστέρα, θεωρώ πως θα φύγει με βαθμολογικό όφελος.

Θα ποντάρω στο Χ2 & Under 3,5 γκολ που το βρίσκουμε κοντά στον διπλασιασμό.

Η πρόταση:

Νις – Κολωνία: Over 2,5 – 1.80

Ερυθρός Αστέρας – Μονακό: 2 & Under 3,5 – 1.96

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ