Με τα γκολ σε Γλασκώβη και Μπέλο Οριζόντε

Με τα γκολ σε Γλασκώβη και Μπέλο Οριζόντε

Ευρωπαϊκή η εβδομάδα που διανύουμε στα προγνωστικά στοιχήματος

Γράφει ο Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Ξεκινήσαμε άσχημα την εβδομάδα, νέο 0/2 για τη στήλη, η Πατρονάτο “κόλλησε” στο μηδέν με τη Ροσάριο Σεντράλ και το έργο της για παραμονή δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο, ενώ βραζιλιάνικο παιχνίδι έγιναν απίθανα πράγματα για να μην πληρωθούμε το αμφίσκορο, η Νοβοριζοντίνο τελείωσε με 23 τελικές το ματς με την Γκουαρανί, αλλά γκολ δεν βρήκε.

Ευρωπαϊκή η εβδομάδα που διανύουμε στα προγνωστικά στοιχήματος, διεξάγεται σήμερα ένα παιχνίδι στο Nations League, υπάρχουν αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro U19, μπάλα παίζουν σε Βραζιλία και Κολομβία. Μια δυάδα ξεχωρίσαμε για σήμερα, πάμε να την δούμε παρακάτω.

Σκωτία – Ουκρανία Goal/Goal @ 2.10

Προγνωστικά Nations League

Στη Γλασκώβη, η Σκωτία υποδέχεται την Ουκρανία, για το εξ αναβολής παιχνίδι του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας του Nations League. Οι δύο ομάδες διεκδικούν την άνοδο στην Α’ κατηγορία της εν λόγω διοργάνωσης, οι Σκωτσέζοι με ρεκόρ 2-0-1 και επιμέρους σκορ 6-4 βρίσκονται στην 2η θέση, ενώ οι Ουκρανοί είναι αήττητοι με ρεκόρ 2-1-0 (5-1 τέρματα). Η ομάδα του Κλαρκ εντός έδρας είναι αποτελεσματική, η μοναδική ήττα στους 14 τελευταίους αγώνες ήρθε αρχές του περασμένου Ιούνη απ’ την Ουκρανία (1-3). Από την άλλη, η ομάδα του Πετρακόφ είναι αήττητη στον όμιλο, έχει δεχθεί ένα γκολ σε τρία ματς, πηγαίνει στη Γλασκώβη με τη δυνατότητα να παίξει για τον βαθμό, που θα τη διατηρήσει στην 1η θέση του ομίλου. Οι δύο προηγούμενες συναντήσεις τους στο “Χάμπντεν Παρκ” είχαν γκολ εκατέρωθεν (3-1, 1-3), το Goal/Goal προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ και στο 2.10 αξίζει το ρίσκο. 

➡️ Διάβασε εδώ την αντικειμενική αξιολόγηση της stoiximan

Προγνωστικά Β’ Βραζιλίας

Η Κρουζέιρο υποδέχεται στο Μπέλο Οριζόντε τη Βάσκο Ντα Γκάμα για την 31η αγωνιστικής της Serie B στη Βραζιλία. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία 13 παιχνίδια πρωταθλήματος (7-6-0), βρίσκονται σταθερά στην κορυφή, με νίκη απόψε θα οριστικοποιήσουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (στο +20 απ’ την 5η θέση, οκτώ στροφές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν). Η Βάσκο Ντα Γκάμα αξιοποιεί μόνο την έδρα της, νίκησε 4-1 τη Ναούτικο, διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο, αλλά μακριά απ’ την έδρα της αποδυναμώνεται αισθητά ερχόμενη από 7 διαδοχικές ήττες. Το κλίμα θα είναι εορταστικό στο γήπεδο, περιμένουμε απ’ την Κρουζέιρο να μπει δυνατά, το ίδιο θεωρούμε πως θα κάνει και η Βάσκο, τα παιχνίδια της οποίας πηγαίνουν εσχάτως σε υψηλό σκορ. Το Over 2 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90 είναι τίμιο και θα μπει στις επιλογές μας. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 Σκωτία – Ουκρανία | Goal/Goal (2.10 @ betshop)

03:30 Κρουζέιρο – Βάσκο Ντα Γκάμα | Over 2 Ασιατικό (1.90 @ stoiximan)

Κρουζέιρο – Βάσκο Ντα Γκάμα Over 2 @ 1.90
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ