Με ελλείψεις, αλλά αποφασιστικότητα να το γυρίσει

Με ελλείψεις, αλλά αποφασιστικότητα να το γυρίσει

Γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα Σάββατο (24/09)...

Γράφει ο Αριστείδης Χατζηγεωργίου

Δεύτερη σερί ημέρα που ξεκινάμε με το… δεξί στα προγνωστικά στοιχήματος και μας τα… χαλάνε τα βραδινά παιχνίδια. Κυρία χθες η Γεωργία, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία και μας πλήρωσε το δυνατό σημείο. Η κόκκινη της Χέρακλες δεν μας βγήκε σε καλό και η ομάδα απ’ το Αλμέλο πήρε μια επαγγελματική νίκη κόντρα στη Χέλμοντ, η οποία ωστόσο είχε ευκαιρίες να βρει δίχτυα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Τα μεσάνυκτα, η Μπόκα, που πήγε με σημαντικές και πάρα πολλές απουσίες στη Μεντόσα, πέρασε νικηφόρα απ’ το “Μαλβίνας Αρχεντίνας”, κερδίζοντας με το “φτωχό” 1-0 την Γοδόι Κρους.

Ρίβερ Πλέιτ – Ταγέρες 1 & Over 1.5 @ 2.02

Γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα Σάββατο (24/09), υπάρχει δράση στο Nations League, μπάλα όμως παίζουν και στις μικρές Αγγλίας, στη Β’ Ισπανίας και στην Αργεντινή. Δύο σημεία ξεχωρίσαμε, στο τέλος της στήλης κράτησε και δύο πιο ρισκαδόρικες επιλογές για τους πιο τολμηρούς.

Προγνωστικά Αργεντινή

Η Ρίβερ Πλέιτ έβγαλε αντίδραση, έφυγε με το διπλό απ’ το “Νουέβο Γκασόμετρο” (1-0 τη Σαν Λορέντσο), έμεινε ζωντανή στη μάχη του πρωταθλήματος, έστω κι αν ακόμη έχει δρόμο μπροστά της για να πλησιάσει την κορυφή. Σημασία έχει πως απέκτησε καλή ψυχολογία και πλέον είναι στο χέρι της να μετατρέψει σε “θρίλερ” τον τίτλο. Με πέντε σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί απόψε, απουσιάζουν λόγω εθνικών κλήσεων ο γκολκίπερ Αρμάνι, ο στόπερ Ντίας και ο χαφ Ντε Λα Κρους και λόγω τιμωρίας ο δεξιός μπακ Ερέρα και ο χαφ Ένσο Πέρες, ωστόσο έχει ποιοτικές λύσεις στον πάγκο και το πιο σημαντικό είναι πως υποδέχεται μια αδιάφορη ομάδα. Η Ταγέρες μπορεί να έρχεται από θετικά αποτελέσματα στην LPF, νίκησε στο πιο πρόσφατο 2-0 την Κολόν στην Κόρδοβα, παρόλα αυτά δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και το μυαλό της είναι περισσότερο στον προημιτελικό του Κυπέλλου με την Ιντεπεντιέντε. Η ομάδα του Γκαγιάρδο έχει τεράστια ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή, το σκορ δεν βλέπουμε να μένει χαμηλά, γι’ αυτό θα συνδυάσουμε τον άσσο με το Over 1.5 για να ανεβάσουμε την απόδοση του στο αξιοπρεπέστατο 2.02.

Προγνωστικά Β’ Ισπανίας

Σημαντικό παιχνίδι στο “Αντούβα”, η Μιραντές θέλει να βάλει τέλος στην κατρακύλα (ρεκόρ 0-2-4), να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και να “ξεκολλήσει” απ’ την τελευταία θέση, η Σαραγόσα να δώσει συνέχεια στο σερί νικών. Οι γηπεδούχοι βρίσκουν δίχτυα στην έδρα τους, τα τρία φετινά παιχνίδια που έδωσαν εκεί ήρθαν αμφίσκορο. Οι φιλοξενούμενοι, από τη μεριά τους, έχει “χτίσει” ηθικό μετά τις τελευταίες επιτυχίες και έχει τα “όπλα” στην επίθεση να απειλήσει την εύθραυστη άμυνα της Μιραντές. Το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 συγκεντρώνει καλές πιθανότητες και θα το… τιμήσουμε.

Απ’ τα υπόλοιπα παιχνίδια που μου έκαναν “κλικ” και τα κράτησα καθαρά λόγω απόδοσης είναι το “βολικό” χινάρι στο Σαρμιέντο – Άρσεναλ Σαραντί (3.10) και το combo 1 & Goal/Goal στο Μάλαγα – Βιγιαρεάλ Β (5.00), αμφότερα τα σημεία μπορείτε να τα βρείτε στο πινακάκι, στο αριστερός μέρος του σάιτ, στις κατηγορίες “χινάρια” και “μπόμπες”.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:15 Μιραντές – Σαραγόσα | Goal/Goal (1.95 @ stoiximan)

21:45 Ρίβερ Πλέιτ – Ταγέρες | 1 & Over 1.5 (2.02 @ stoiximan)

Μιραντές – Σαραγόσα Goal/Goal @ 1.95
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ