Ποντάρισμα σε δύο Ευρωπαίες

Ποντάρισμα σε δύο Ευρωπαίες

Φουλ δράση από εδώ και πέρα χωρίς ανάσα με καθημερινά γεμάτο κουπόνι στοιχήματος...

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Μετά το break για τις εθνικές ομάδες, οι σύλλογοι μπαίνουν ξανά στη δράση τόσο για τα συλλογικά τους πρωταθλήματα όσο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες περίπου 45 ημέρες, μέχρι να ξεκινήσει δηλαδή το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, θα πάμε σε φουλ δράση χωρίς ανάσα με καθημερινά γεμάτο κουπόνι στοιχήματος.

Σπόρτινγκ – Ζιλ Βιθέντε Προγνωστικά

Από τις πιο ωραίες ομάδες της σεζόν μέχρι στιγμής. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνα δεν είναι η καλύτερη, είναι όμως η ομάδα που έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι της και δεν το παρατάει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν της βγαίνει πάντα, γι’ αυτό και κάποιες ήττες σε παιχνίδι που ήταν ξεκάθαρο φαβορί.

Ο Αμορίμ κερδίζει πόντους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Είναι ένας νέος προπονητής, ο οποίος με το υλικό που έχει στα χέρια του παρουσιάζει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Πήγε στη διακοπή με ήττα από την Μποαβίστα. Σε ένα ακόμη παιχνίδι, στο οποίο είχε τον απόλυτο έλεγχο, έχασε αρκετές ευκαιρίες από το ξεκίνημα του αγώνα και δύο φορές δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

➡️ Βρες κάθε μέρα προγνωστικα στο Bethome.gr!

Η Ζιλ Βιθέντε μπαίνει στην αναμέτρηση ούσα αουτσάιντερ και θα επιδιώξει να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Η αμυντική τριάδα της παρά τις απουσίες και τα προβλήματα, έχει σχετικά μια καλή λειτουργία και κόντρα σε ομάδες όπως η Ζιλ Βιθέντε δύσκολα θα απειληθεί.

Το γεγονός ότι ακολουθεί η 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, σίγουρα θα επηρεάσει το μυαλό των παικτών της Σπόρτινγκ όμως από την άλλη, είναι τέτοιος ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται που αν ανοίξει ο ρυθμός, τότε τα γκολ θα έρθουν σχετικά εύκολα. Δένω τον άσο μαζί με το Over 2,5.

Ανζέ – Μαρσέιγ Προγνωστικά

Πάμε στη Γαλλία και το Ανζέ – Μαρσέιγ. Η Μαρσέιγ, φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αντιμετωπίζει την Ανζέ εκτός έδρας. Οι Μασσαλοί είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται από την βαθμολογική τους συγκομιδή. Δεν λείπουν κάποια “κενά αέρος” που παραδοσιακά εμφανίζει η ομάδα όμως σε γενικές γραμμές και καλό ποδόσφαιρο παίζει αλλά και σταθερή εικόνα δείχνει.

Η Ανζέ δεν είναι ομάδα που δεν θα την απειλήσει. Εχει τους παίκτες για να χτυπήσει στην κόντρα και να εκμεταλλευτεί ακόμη και από κάποιες στατικές φάσεις τις ευκαιρίες της για να βρει ένα γκολ. Ωστόσο ακόμη και αν σκοράρουν οι γηπεδούχοι δεν περιμένω να ανοίξει ο ρυθμός της αναμέτρησης.

Δένω την αναμέτρηση με το Χ2 ώστε να καλύψω τη μάχη της Μαρσέιγ και με πιθανή γκέλα. Για να διορθώσω την απόδοση βάζω και το Under 3,5 περιμένοντας μια μάχη που θα ολοκληρωθεί στο 0-1,1-1,1-2.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σπόρτινγκ – Ζιλ Βιθέντε: 1 & Over 2,5 (1.85)Ανζέ – Μαρσέιγ: Χ2 & Under 3,5 (1.82)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ