Ποντάρισμα στη Λαμία

Ποντάρισμα στη Λαμία

Πάμε τώρα στα σημερινά από το κουπόνι στοιχήματος.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Απόλυτο σε βράδυ Παρασκευής σημαίνει ότι το Σαββατοκύριακο είσαι έτοιμος να τα σαρώσεις όλα από ψυχολογικής πλευράς. Και κάπου εδώ εμφανίζεται το διαβολάκι δίπλα στο αυτί σου λέει και μονολογεί “γι’ αυτό θα την πατήσεις”.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μαρσέιγ έκαναν τη δουλειά, επιβεβαιώνοντας τα σημεία τους αλλά και τα Lines στα τέρματα. Η Σπόρτινγκ επέστρεψε σοβαρή μετά τη διακοπή ενώ η Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε το ανέβασμα που επιχείρησε η Ανζέ, λίγο μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου και καθάρισε το ματς.

Πάμε τώρα στα σημερινά από το κουπόνι στοιχήματος. Να έχετε στο νου σας ότι ακολουθεί εβδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των συλλόγων και αυτό σίγουρα μπορεί να παίξει το ρόλο του. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι περισσότερες ομάδες θα δώσουν περίπου 10 με 12 ματς σε διάστημα 40 ημερών και καταλαβαίνετε ότι τα τελευταία αγωνιστικά νέα είναι πολύ σημαντικά.

Άρσεναλ – Τότεναμ Προγνωστικά

Όσο και αν θέλει ο Αντόνιο Κόντε να πάει σε σετ παιχνίδι την ομάδα του, υπάρχουν αναμετρήσεις στις οποίες το ταλέντο της Τότεναμ θα παίζει μόνο του. Τα ονόματα στην 11άδα της είναι τέτοια που σε ένα αγκρέσιβ παιχνίδι μπορούν να ανταποκριθούν πολύ καλύτερα από ένα ματς τακτικής προσέγγισης.

Η Άρσεναλ από την πλευρά της τρελαίνει το νησί στο ξεκίνημα της σεζόν. Αλάνθαστη, με ψυχολογία και λύσεις. Ο Μίκελ Αρτέτα φαίνεται ότι έχει δουλέψει πάρα πολύ στον τομέα της ψυχολογίας αφού οι κινήσεις των ποδοσφαιριστών του ξεχειλίζουν από αυτοπεποίθηση. Αν και Άρσεναλ δεν πρόκειται να μπει φοβισμένα και σήμερα στο γήπεδο.

Το combo bet σε Goal/Goal&Over 2,5 σε έναν τίμιο διπλασιασμό.

Φούλαμ – Νιουκάστλ Προγνωστικά

Δύσκολη στο γκολ η Νιουκάστλ. Αιτία οι πολλές απουσίες. Εν μέρει ναι αλλά με τέτοιο ρόστερ ο Έντι Χάου θα έπρεπε να έχει βρει κι άλλους τρόπους δημιουργίας για την ομάδα του. Η Νιουκάστλ ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα ότι μπορεί να παίξει ρόλο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Να γίνει κατά κάποιο τρόπο η νέα Γουέστ Χαμ. Όμως τα πρώτα δείγματα δεν είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Η Φούλαμ από την άλλη πλευρά δείχνει πολλά περισσότερα από αυτά που περιμέναμε. Ο Μίτροβιτς ζει μια δεύτερη νιότη και ο Σίλβα γνωρίζει ότι αν οι παίκτες του τροφοδοτήσουν σωστά τον Σέρβο τότε το γκολ εύκολα θα έρθει. Εδώ θα κοντράρω το φαβορί. Τις “καρακάξες” δηλαδή και θα στηρίξω την Φούλαμ σε ένα combo bet.

➡️ Καθημερινά προγνωστικα στο Bethome.gr!

Λαμία – Λεβαδειακός Προγνωστικά

Θα ολοκληρώσω τις επιλογές της ημέρες με μια αναμέτρηση από την Σούπερ Λιγκ. Στο ΔΑΚ Λαμίας η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Στους φιλοξενούμενους υπάρχει νέος προπονητής, ο Γιάσμικο Βέλιτς, ο οποίος θα επιχειρήσει να αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα της ομάδας του. Θα επιχειρήσει μια πιο επιθετική φιλοσοφία σε σχέση με τον προκάτοχό του και περιμένω να την δω από σήμερα κιόλας.

Η Λαμία έχει και φέτος πρόβλημα στο γκολ. Στη δημιουργία. Σκοράρει δύσκολα αλλά για την ώρα παρά το δύσκολο πρόγραμμα, η πορεία της κρίνεται καλή. Θα αλλάξει όμως αυτό αν δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη σε ένα 6ποντο ματς όπως το σημερινό. Περιμένω επιθετική διάθεση και από τις δύο ομάδες, με το Goal/Goal να αποτελεί την επιλογή μου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Άρσεναλ – Τότεναμ:  Goal/Goal & Over 2,5 (1.95)Φούλαμ – Νιουκάστλ: 1Χ & Over 1,5 (2.15)

Λαμία – Λεβαδειακός: Goal/Goal (2.15)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ