Η ΑΕΚ πάει… νύχτα στην Τουρκία

Η ΑΕΚ πάει… νύχτα στην Τουρκία

Ποντάρισμα με ΑΕΚ στο Basketball Champions League

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του Μπάσκετ. Το Περιστέρι χθες διέλυσε την Μπνέι Χερζέλια για την πρεμιέρα του BCL και σήμερα η ΑΕΚ (19:30, Cosmote Sport 4HD) κάνει το δικό της ντεμπούτο σε μια δύσκολη αποστολή μέσα στην Τουρκία με την Πινάρ Καρσίγιακα και πάμε στοίχημα ότι θα παλέψει σκληρά για να τα καταφέρει με το δεξί.

Πινάρ Καρσίγακα-ΑΕΚ

Πινάρ Καρσίγιακα-ΑΕΚ Προγνωστικά

Με τον Ηλία Καντζούρη στο τιμόνι πλέον η “Βασίλισσα” παρουσιάζει ένα νέο “προφίλ” με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ με επίκεντρο στο ξένο δυναμικό, όπου ξεχωρίζει ο ΝΒΑερ Φρέιζερ, ο σουτέρ Στρέλνιεκς και ο Ακίμ Μίτσελ που ήταν πέρσι καλός στη Γερμανική Μπάμπεργκ (12,7 π., 7 ριμπ. μέσο όρο), αλλά και οι Κένι Ουίλιαμς απ’ τον Κολοσσό και ο Κάμερον ΜακΓκριφ, αλλά και ο Αλεξάντερ Μάντσεν (2,08, από τη Λετονική Ρίγα). Οι Έλληνες έχουν εμπειρία και ταλέντο (Μαυροειδής, Ξανθόπουλος, Πετρόπουλος, Φλιώνης, Παπαδάκης, Κόνιαρης) που μπορούν να τη βοηθήσουν.

Σήμερα έχει μια καλή ομάδα αντίπαλο, όχι μεγαθήριο πλέον, που όμως στην έδρα της είναι ακόμη καλύτερη και σαφώς το έργο της ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο, οπότε θα πρέπει να αιφινιδιάσει και να “χτυπήσει νύχτα” κατά μία προσφιλή… ατάκα των λαϊκιστών ηγετών της γείτονος.

Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα με νίκη επί της Μανίσα (79-76) με κορυφαίους τους Έρικ ΜακΚόλουμ (22π.) και Κουζμίνσκας (21π.), ενώ έχει ακόμη τους Αμερικανούς Τζέιλον Μπράουν και Βίτο Μπράουν και πιο γνωστό Τούρκο τον Σιπαχί.

Έτσι θα ποντάρουμε να αντέξει η ΑΕΚ στην ατομική ανωτερότητα της Τουρκικής ομάδας και να πάει μέχρι το +9,5 χάντικαπ που έχει απόδοση 1,88 στη Betshop.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Πινάρ Καρσίγιακα – ΑΕΚ | ΑΕΚ +9.5 (1,92@betshop)

Πινάρ Καρσίγακα-ΑΕΚ/ΑΕΚ+9,5 (1,92)
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ