Ο Kill Bill επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος»

Ο Kill Bill επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος»

Πάμε στοίχημα ότι ο σημερινός αγώνας του Ολυμπιακού με το Περιστέρι θα μας δώσει αρκετές ευκαιρίες για να «ρεφάρουμε»

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. O ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο ντέρμπι με τον Άρη χθες στο μπασκετικό “Παλατάκι” της Θεσσαλονίκης διαψεύδοντας την εκτίμησή μας και “σπάζοντας” ένα μικρό νικηφόρο σερί που είχαμε φτιάξει. Πάμε στοίχημα ότι ο σημερινός αγώνας του Ολυμπιακού με το Περιστέρι θα μας δώσει αρκετές ευκαιρίες για να “ρεφάρουμε”.

Ολυμπιακός – Περιστέρι

Ολυμπιακός – Περιστέρι Προγνωστικά

Ας δούμε μερικές απ’ αυτές σε έναν αγώνα με την ιδιαιτερότητα της επιστροφής του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, στον “τόπο του εγκλήματος”, εκεί όπου μεγαλούργησε ως παίκτης, αφήνοντα ανεξίτηλο στίγμα εντός και εκτός συνόρων.

Πλέον επιστρέφει ως… αντίπαλος και αυτό θα είναι σίγουρα δύσκολο και για τον ίδιο, όσο και για τους παίκτες του Ολυμπιακού που τον είχαν συμπαίκτη, ή τον Γιώργο Μπαρτζώκα που τον είχε παίκτη. Κι όλα αυτά τη στιγμή που οι “ερυθρόλευκοι” πηγαίνουν με “αυτόματο πιλότο” από νίκη σε νίκη, και μάλιστα με καλή απόδοση και υψηλά σκορ.

Ολυμπιακός – Περιστέρι

Απ’ την πλευρά του ο Kill Bill έχει προσπαθήσει, ως πρώτος προπονητής πλέον, να φτιάξει ένα καλό σύνολο, το οποίο μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι σε καλό δρόμο για να το πετύχει. Έχει δύο νίκες στο BCL, επί της Μπνέι Χερτζέλια και επί του ΠΑΟΚ, αλλά και οι δύο εντός έδρας.

Με τον “Σπαν” στον πάγκο, αλλά και λόγω «διαβολοβδομάδας» (Ρεάλ στη Μαδρίτη (19/10) και Μπασκόνια στη Βιτόρια (21/10) ο Ολυμπιακός δεν είναι… αναγκασμένος να πατάει συνέχεια το “γκάζι” και έτσι θα εμπιστευθούμε το +17.5 του Περιστερίου σε απόδοση 1.90, που βρήκαμε στη Fonbet.

Αξιοπρόσεκτα επίσης το double double του Βεζένκοφ (αν παίξει λογικό χρόνο) καθώς και το είναι πρώτος σκόρερ του αγώνα ο πολύπειρος σκόρερ του Περιστερίου Ντένμον.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Ολυμπιακός – Περιστέρι | 2(+17,5) (1.90@Fonbet)

Ολυμπιακός-Περιστέρι/2(+17,5) 1,90
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ