Ο Kill Bill «σκοτώνει το θηρίο»

Ο Kill Bill «σκοτώνει το θηρίο»

Πάμε στοίχημα ότι είδαμε όλοι τι έγινε στο ΣΕΦ και την αποθέωσή του, δικαίως.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του πιο συναρπαστικού σπορ στον πλανήτη. Ο Βασίλης Σπανούλης τείνει να γίνει… μόνιμος σε αυτήν εδώ τη γωνιά του Bethome.gr, αλλά το δικαιούται απ’ τη μια, κι απ’ την άλλη το πρόγραμμα τα… φέρνει έτσι, που μέσα σε τρεις μέρες παίζει δύο σπουδαία ματς. Πάμε στοίχημα ότι είδαμε όλοι τι έγινε στο ΣΕΦ και την αποθέωσή του, δικαίως.

Περιστέρι – Τενερίφη | 1 (3,21)

Προφανώς σήμερα δε θα είναι γιορτή το ματς, απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα, όπως η Ισπανική Τενερίφη.

Περιστέρι – Τενερίφη Προγνωστικά

Αγώνας που θα μας απασχολήσει, καθώς είναι μια πρώτη ευκαιρία για το Περιστέρι του “Kill Bill” να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει και μεγάλες νίκες. Γιατί μπορεί να κέρδισε τη Μπνέι Χερτζέλια στην πρεμιέρα του BCL, αλλά σήμερα παίζει με την κάτοχο του τροπαίου και θα πρέπει να δείξει αν μπορεί να πάει στο… ανώτερο επίπεδο.

Οι Ισπανοί δεν αστειεύονται, φυσικά, και θα χειροκροτήσουν τον Σπανούλη μόνο πριν το τζάμπολ. Μετά θα επιδιώξουν το “6 στα 6” φέτος, καθώς έχουν “4 τα 4” στην Ισπανία και 1/1 στο BCL με εύκολη νίκη επί της Ρίτας (89-74). Σημείο αναφοράς για τους “Νησιώτες” οι αειθαλείς Μαρσελίνιο Χουέρτας και Σάσο Σάλιν, που είναι και ο πρώτος σκόρερ, ενώ πλέον ούτε και ο Γκιόργκι Σερμαντίνο λογίζεται ως… νεανίας.

Το Περιστέρι με καλή περιφερειακή γραμμή θα πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ, αν θέλει να έχει τύχη. Πιστεύουμε όμως ότι έχει τα φόντα να κάνει την έκπληξη, γιατί περί τέτοιας θα πρόκειται αν κερδίσει την Τενερίφη, κι ας παίζει στην έδρα του.

Πιστεύουμε ότι θα το κάνει και θα πάμε με την νίκη του σε απόδοση 3.21, στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Περιστέρι – Τενερίφη | 1 (3,21@Stoiximan)

Περιστέρι – Τενερίφη | 1 (3,21)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ