Vamos acade!

Vamos acade!

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με την προτελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή να είναι πρωταγωνίστρια στην στήλη της Τρίτης.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με το ελάχιστο κέρδος (+3 μονάδες) κλείσαμε την στήλη της Δευτέρας, κάτι είναι κι αυτό μετά τις κατραπακιές του Σαββατοκύριακου. Επιβεβαιωθήκαμε στο δυνατό σημείο με το 1 & Over 1.5 της Βιγιαρεάλ, αλλά στην Άγκυρα δεν βρήκαμε το γκολ των γηπεδούχων που ψάχναμε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (0-3) για το G/G & Over 2.5. To ρίσκο στην Αργεντινή δεν απέδωσε, η Βέλεζ δεν ανταπέδωσε το δώρο που της είχε κάνει η Εστουδιάντες το Μάιο και την φιλοδώρησε ξανά με 4 γκολ στο Λίνιερς.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με την προτελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή να είναι πρωταγωνίστρια στην στήλη της Τρίτης.

Λανούς – Ράσινγκ Κλουμπ

Μπήκαμε στην τελευταία εβδομάδα της σεζόν στην Αργεντινή, η Liga Profesional ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και η μάχη για τον τίτλο ζεστάθηκε μετά την ήττα της Μπόκα την Κυριακό στο “Κολόσο” της Νιούελς. Δύο ματς έμειναν για τους δύο βασικούς διεκδικητές, Μπόκα (48 πόντους) και Ράσινγκ (47 πόντους). Η Μπόκα έχει να παίξει το ματς στη Λα Πλάτα με τη Χιμνάσια, το οποίο διεκόπηκε στο πρώτο 10λεπτο λόγω επεισοδίων εκτός γηπέδου και στην αυλαία υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε, το μεγάλο εχθρό της Ράσινγκ. Μία Ράσινγκ που είναι πλέον στο -1 και μετά το σημερινό παιχνίδι στο “Φορταλέσα” υποδέχεται την Ρίβερ Πλέιτ, το μεγάλο εχθρό της Μπόκα. Σύμφωνα με την ελληνική ποδοσφαιρική λογική, που μοιάζει σε πολλά με αυτή της Αργεντινής, Ρίβερ και Ιντεπεντιέντε που δεν έχουν πλέον απτό βαθμολογικό στόχο δεν θα “σκυλιάσουν” στην αυλαία, αν με δική τους ήττα μπορούν να στερήσουν το πρωτάθλημα από το μισητό αντίπαλο. Όλα μάλλον θα κριθούν πριν το Σαββατοκύριακο.

Η Ράσινγκ έχει βάλει το πόδι στο γκάζι τον τελευταίο μήνα, μετά την ήττα στη Λα Πλάτα από την Εστουδιάντες, τρέχει ρεκόρ 6-1-0. Το Σάββατο έκανε διπλό στην Σάντα Φε επί της Κολόν (0-2) και το γεμάτο ρόστερ που έχτισε μέσα στο καλοκαίρι αποδίδει, αφού υπάρχουν πολλές ποιοτικές λύσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να εναλλαχθούν για να υπάρχει η απαραίτητη ενέργεια στα μαζεμένα παιχνίδια. Πειστική η εικόνα της “ακαδέμια”, βάσει εμφανίσεων όλο το 2022 το δικαιούται το πρωτάθλημα και θα την στηρίξουμε απόψε, όπως την στηρίξαμε από τα τέλη Ιουλίου, όταν την ποντάραμε να κατακτήσει τον τίτλο σε απόδοση 7.00. Η Λανούς είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, μετά την οικτρή Αλντοσίβι. Μέτρησε τρεις σερί ήττες από τις 6 του μηνός και μετά, με κοινό παρονομαστή την αμυντική αφέλεια. Θα πάμε στην ποιότητα, θα πάμε στο τεράστιο κίνητρο των φιλοξενούμενων. Vamos acade! Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.16.

Βίσλα Πλοκ – Λέγκια

Στο Πλοκ έχουμε rematch τεσσάρων ημερών. Βίσλα και Λέγκια αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο την περασμένη Παρασκευή για το πρωτάθλημα με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-1. Σήμερα αναμετρώνται ξανά σε νοκ άουτ παιχνίδι για τη φάση των “32” στο Κύπελλο. Άδικο το αποτέλεσμα της Παρασκευής για τη Λέγκια με βάση την εικόνα του αγώνα, τις ευκαιρίες που έβγαλε στο ματς. Είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, δημιούργησε περισσότερο απ’ άλλα παιχνίδια, δεν άξιζε να χάσει, το δεύτερο γκολ προήλθε από ατομική γκάφα. Θα ποντάρουμε σήμερα στην ποδοσφαιρική διόρθωση, στο πως έπρεπε να λήξει το ματς βάσει εικόνας προ τεσσάρων ημερών. Επιλογή το Χ2 & Under 3.5 σε απόδοση 1.95.

Σεντράλ Κόρδοβα – Τίγκρε

Επιστρέφουμε στην Αργεντινή για την τελευταία σημερινή επιλογή της στήλης. Η Σεντράλ Κόρδοβα εξασφάλισε την παραμονή με το διπλό στην Αβεγιανέδα στις 5 του μηνός και στα δύο ακόλουθα παιχνίδια έβγαλε ένα “άδειασμα” λόγω επίτευξης στόχου. Έχασε εύκολα κι από τη Νιούελς (0-3 εντός) και το Σάββατο από την Άρσεναλ (2-0 εντός). Απόψε η ομάδα του Μπάλμπο αποχαιρετά το κοινό της για το 2022 και θεωρούμε ότι θα θελήσει να κάνει μία καλή, θεαματική εμφάνιση, δίχως σκοπιμότητες. Η Τίγκρε είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, τον τελευταίο μήνα τρέχει ρεκόρ 5-1-0, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την πρόκριση στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Έχει ρεαλιστικές ελπίδες να προλάβει το Λιμπερταδόρες, αρκεί να κάνει το 2/2 μέχρι το τέλος. Είναι εξαιρετική στο επιθετικό της transition, βγάζει “σεμιναριακές” αντεπιθέσεις και διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ρετέγκι. Θα ποντάρουμε στη έλλειψη σκοπιμότητας των γηπεδούχων, στο φορμάρισμα και την ανάγκη νίκης των φιλοξενούμενων, υπάρχει αξία στο 2.21 του Over 2.5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:30 | Βίσλα Πλοκ – Λέγκια  ➡ Χ2 & Under 3.5 (απόδοση 1.95)

01:00 | Λανούς – Ράσινγκ Κλουμπ  ➡ 2 (απόδοση 2.16)

03:30 | Σεντράλ Κόρδοβα – Τίγκρε  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.21)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ