H δημιουργία της Μπέτις & το «άδειασμα» των ντέρμπι

H δημιουργία της Μπέτις & το «άδειασμα» των ντέρμπι

Πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Premier League & La Liga.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Επιτέλους! Επιστρέψαμε σε γνώριμα λημέρα κι ελπίζουμε να ρίξουμε άγκυρα εκεί για το επόμενο διάστημα. Με 3/3 επιλογές για +109.9 μονάδες κλείσαμε την στήλη της Τρίτης! Διπλό το όφελος από το πέρασμα της Ράσινγκ από το “Φορταλέσα”, μας πλήρωσε το δυνατό σημείο και προσπέρασε στην κορυφή της LPF, όπου θέλουμε να την δούμε να μένει και στην ολοκλήρωση της επόμενης-τελευταίας αγωνιστικής για να την πληρωθούμε και ως πρωταθλήτρια σε απόδοση 7.00. Δικαιωθήκαμε και στο ποδοσφαρικό διάβασμα του αγώνα Βίσλα Πλοκ – Λέγκια, οι φιλοξενούμενοι πήραν “ζεστή” εκδίκηση και πλήρωσαν το Χ2 & Under 3.5, ενώ τα ξημερώματα βγήκε και το Over 2.5 στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο με το πέρασμα της Τίγκρε (1-2). Πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Premier League & La Liga.

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ | Goal/Goal & Over 2.5 @ 2.00

Κάδιθ – Μπέτις

Ξεκινάμε τις σημερινές μας επιλογές από την Ανδαλουσία, όπου ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 10ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής στη La Liga. Η Κάντιθ είναι ανεβασμένη τον τελευταίο μήνα, μετά από μία καταστροφή εκκίνηση με 5/5 ήττες και 0-14 τέρματα. Το Σάββατο πήρε τρίτο σερί “Χ” στην Καταλονία από την Τζιρόνα (1-1), αλλά ακόμα ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη. Η Μπέτις επέστρεψε στις εγχώριες νίκες την Κυριακή με το 3-1 επί της Αλμερία και διατηρήθηκε εντός 4αδας. Ήταν ιδιαιτέρως δημιουργική, όπως συνηθίζει, ξεδίπλωσε την ποιότητά της η ομάδα του Πελεγκρίνι με κάθετο ποδόσφαιρο, κατέγραψε 6 μεγάλες ευκαιρίες στο ματς, επέστρεψε στα γκολ ο “μπόμπερ” Μπόρχα Ιγκλέσιας. Υπερτερεί ξεκάθαρα στο κομμάτι της ποιότητας, έχει καλή πρόσφατη παράδοση στο “Καράνθα” με διπλά και πέρσι και πρόπερσι. Επειδή όμως είδαμε την Αλμερία να της κάνει φάσεις στην κόντρα θα πάρουμε κάλυψη στο ποντάρισμά της. Επιλογή το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.86.

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ

Εμβόλιμη αγωνιστική (10η) έχουμε και στην Premier League, με την Λίβερπουλ να καλείται να χτίσει στο μομέντουμ που πήρε από τη νίκη επί της Σίτι την Κυριακή. Εξαιρετική ανασταλτικά πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η ομάδα του Κλοπ, περιόρισε δραστικά τις απειλές των “σίτιζενς”. Κατάφερε για δεύτερη φορά να εξουδετερώσει τον Χάαλαντ, είναι η μοναδική ομάδα που το έχει πετύχει φέτος! Η αμυντική εγρήγορση χτύπησε ταβάνι καθώς το άρμοζε η περίσταση. Συνήθως μετά από τέτοια υπερπροσπάθεια επέρχεται ένα “άδειασμα”, είναι πιθανό να επιστρέψει στη νόρμα που την θέλει να δέχεται φάσεις απ’ όλους.

Η Γουέστ Χαμ είναι καλά και θα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι με τους νεοφερμένους Πακετά και Σκαμάκα να μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος χαφ ήταν πολύ δραστήριος στο άδικο για τα “σφυριά” 1-1 με την Σαουθάμπτον, ενώ ο Ιταλός φορ είχε 5 καλές τελικές για να σκοράρει σε τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι. Έχει δώσει δυνατές μάχες με τη Λίβερπουλ η ομάδα του Μόγιες τα τελευταία χρόνια, στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal & Over 2.5. Αυτή θα είναι η επιλογή μας απόψε στο Άνφιλντ, σε απόδοση διπλασιασμού.

Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρόμοιο το σκεπτικό “αδειάσματος” μετά το peak συγκέντρωσης σε ντέρμπι και για την Ρεάλ.  Η ομάδα του Αντσελότι απόψε ταξιδεύει  στο “Μαρτίνεθ Βαλέρο”, με “αέρα” από τη νίκη στο clasico, για να αντιμετωπίσει την ουραγό Έλτσε. Δίκαιη η κυριακάτικη επικράτηση για τη “βασίλισσα”, αλλά οι αμυντικές αδυναμίες δεν κρύφτηκαν ούτε στο ντέρμπι. Μόνιμο στοιχείο της Ρεάλ φέτος να έχει κενά στα μεσοδιαστήματα, να δέχεται ευκαιρίες στο transition. Όλοι όσοι αντιμετώπισε τις έκαναν φάσεις, εκτός από τη Χετάφε. Η Έλτσε έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση το Σάββατο στο ντεμπούτο του νέου κόουτς Αλμιρόν. Στο Μεστάγια άξιζε σίγουρα να πετύχει και τρίτο γκολ, της το στέρησε ένα εγκληματικό σφύριγμα του διαιτητή σε αντεπίθεση. Σύμμαχός μας και η παράδοση για το Goal/Goal (1.92), επιβεβαιώθηκε και στα πέντε τελευταία μεταξύ τους τις δύο περασμένες σεζόν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Κάδιθ – Μπέτις  ➡ Χ2 & Over 1.5 (απόδοση 1.86)

21:30 | Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.00)

22:00 | Έλτσε – Ρεάλ Μαδρίτης  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.92)

Σκόρερ

21:30 | Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ  ➡ Κέιν Anytime Σκόρερ (απόδοση 2.50)

Μπέτις Χ2 & Over 1.5 @ 1.86
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ