Σουηδία και Αντβέρπ

Σουηδία και Αντβέρπ

Πλήρης δράση στη Σουηδία.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας…

Καλημέρα φίλοι μου. Με Σουηδία θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη, μιας και τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που θα σας προτείνει θα είναι από την συγκεκριμένη χώρα.

Μια χώρα, που μας πήγε καλά το τελευταίο διάστημα, μιας και τις τρεις τελευταίες φορές που πρότεινα ματς από το σκανδιναβικό πρωτάθλημα, είχαμε το απόλυτο.

Γράφω απόλυτο και με πιάνει η ψυχή μου, μιας και ο Οκτώβριος με έχει πάει… αίμα. Χθες πέρασε η Νόρκεπινγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης και μας την έκανε η Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι δεν κέρδισε τη Μπρέντφορντ, μιας και έμεινε στο 0-0, ενώ η Λίβερπουλ κέρδισε μεν με 1-0 τη Γουέστ Χαμ αλλά το over 2,5 ήταν μακριά.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

Σουηδία προγνωστικά

Με τρία παιχνίδια θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη και ελπίζω να περάσουν και τα τρία. Θα ποντάρουμε σε τρεις ομάδες που παλεύουν για την Ευρώπη και ελπίζω να με δικαιώσουν.

Πρώτη επιλογή η Κάλμαρ. Θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για είσοδο στην πρώτη τετράδα, μιας και απέχει έναν πόντο από τη Τζουργκάρντεν και δύο από την Χάμαρμπι.

Υποδέχεται τη Μιάλμπι, η οποία τα θαλάσσωσε το τελευταίο διάστημα και έμεινε πίσω στην βαθμολογία. Θα πάρω τον «άσο» στο 1,72. Άλλωστε θα ποντάρτουμε σε μια ομάδα που μετρά τρεις σερί νίκες.

Δεύτερη επιλογή μας θα είναι η Χάμαρμπι για τους ίδιους ακριβώς λόγους με την Κάλμαρ. Υποδέχεται την Σίριους και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Επειδή ο «άσος» είναι μικρός σε απόδοση θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει στο 1,72. Άλλωστε, η Χάμαρμπι στυα δύο τελευταία της παιχνίδια και κέρδισε και πέτυχε οκτώ συνολικά γκολ…

Το τρίτο ματς με το οποίο θα ασχοληθώ από την Σουηδία είναι το Μάλμε – Τζουργκάρντεν. Οι φιλοξενούμενοι από εκεί που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, έμπλεξαν σε περιπέτειες, μιας και μετρούν τρεις σερί ήττες.  Παίζουν εκτός έδρας με την Μάλμε και πρέπει να βάλουν φρένο στον κατήφορο, γιατί αν κερδίσουν – όπως ελπίζω – Κάλμαρ και Χάμαρμπι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.

Επειδή δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση θα ποντάρω στο Χ2 μαζί με το over 1,5 στην εξαιρετική απόδοση του 2,27.

Αντβέρπ – Οστάνδη προγνωστικά

Νερά κάνει το τελευταίο διάστημα η Αντβέρπ, μιας και γνώρισε δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Χάλασε λίγο η εικόνα της. Λέω λίγο γιατί μετρά συνολικά 10 νίκες σε 12 ματς και σήμερα κόντρα στην αδύναμη Οστάνδη, μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή, μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Επειδή τον «άσο» δε το συναντάμε σε ικανοποιητική απόδοση, θα ποντάρω και στο over 3,5 σε απόδοση 2,05 στο Αντβέρπ – Οστάνδη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 ΑΝΤΒΕΡΠ – ΟΣΤΑΝΔΗ: 1 & over 2,5 (2,05)

20:00 ΚΑΛΜΑΡ – ΜΙΑΛΜΠΙ: 1 (1,72)

20:00 ΧΑΜΑΡΜΠΙ –ΣΙΡΙΟΥΣ: 1 & over 2,5 (1,72)

20:00 ΜΑΛΜΕ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: Χ2 & over 1,5 (2,27)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ