Το διπλό διακόπτης & «ροντέο» στη Μαδέιρα

Το διπλό διακόπτης & «ροντέο» στη Μαδέιρα

Με αναπτερωμένη ψυχολογία λοιπόν πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Εξαιρετικό το Σάββατο για την στήλη μας, όλα τα μονά πονταρίσματα επιβεβαιώθηκαν! Χάσαμε μόνο τα παρολί, το βατό στο ένα γκολ (ως συνήθως) και κλείσαμε με +157.5 μονάδες απολογισμό! Την είχαμε ανάγκη μια τέτοια βραδιά για να συνέλθουμε από τις απώλειες των προηγούμενων εβδομάδων. Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο και μας πλήρωσε το 2 & Over 1.5, η Μαγιόρκα έκανε ανατροπή στο Μεστάγια για να επιβεβαιώσει το G/G, ενώ το Over 1.5 ημιχρόνου στο Χόφενχάιμ ήταν σοφή επιλογή, αφού η Μπάγερν το άφησε το παιχνίδι στο 0-2 από την ανάπαυλα. Με δραματικό τρόπο βγήκε το Χινάρι στο Στάμφορντ Μπριτζ, με τον Κασεμίρο να ανοίγει λογαριασμό στην Πρέμιερ Λιγκ. Πληρωθήκαμε και την “μπόμπα” με πρώιμη πληρωμή στον άσο της Άουγκμπουργκ πριν καταρρεύσει για να ισοφαριστεί από 3-0 σε 3-3. Γι αυτό παίζουμε και online, για να “κλειδώνουμε” τέτοια σημεία δίχως άγχος. Τέλος, το σκοράρισμα του Νούνιες πήγε Void, αφού ο Ουρουγουανός δεν ταξίδεψε τελευταία στιγμή στο Νότιγχαμ. Όσο για τα παρολί, ένα γκολ του Ατρόμητου θέλαμε για να αξιοποιήσουμε τον άσο της Φενέρμπαχτσε και το Χ2 & Over 1.5 της Ίντερ. Με αναπτερωμένη ψυχολογία λοιπόν πάμε στα κυριακάτικα προγνωστικά στοιχήματος.

ΠΑΟΚ & Under 3.5 @ 2.02

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

Χθες το δυνατό ποντάρισμα στην Super League δικαιώθηκε, οπότε θα ντουμπλάρουμε την ενότητα σήμερα. Ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα πήρε μία νίκη που αλλάζει τον ρου της σεζόν του. Διπλό – “διακόπτης” αυτό στον Πειραιά όσον αφορά την ψυχολογία της ομάδας και όχι το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν απέκτησε ξαφνικά ποιότητα στη θέση “10” ή βρήκε ταχύτητα σε φορ και αριστερό άκρο της επίθεσης. Αυτό που κέρδισε ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του είναι ηρεμία να δουλέψουν δίχως άγχος και να συνεχίσουν το project ανοικοδόμησης του ρόστερ. Στην Τούμπα σήμερα η ατμόσφαιρα θα είναι θετική, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με μεγαλύτερη ελευθερία για να διασπάσουν την διπλή ζώνη άμυνας που αναμένεται να παρατάξει ο Μεταξάς για τον Αστέρα.

Η σεζόν στην Τρίπολη δεν εξελίσσεται όπως θα την περίμεναν οι διοικούντες του συλλόγου. Μετά την κάκιστη εμφάνιση της περασμένης Κυριακής στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, την Τετάρτη οι Αρκάδες αποκλείστηκαν στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο (1-3). Χρειάστηκε να ξοδέψουν δυνάμεις για 120 λεπτά και οι επιλογές για rotation δεν είναι πολλές. Έχει προκύψει μπαράζ τραυματισμών στην ομάδα, η οποία πέταξε στην Θεσσαλονίκη με γεμάτο απουσιολόγιο. Προβλέπουμε ένα παιχνίδι εδαφικής κυριαρχίας από τον ΠΑΟΚ, με αδιάκοπη κυκλοφορία και στόχο να βρει τη χαραμάδα στην κλειστή άμυνα του Αστέρα. Με υπομονή και με θετική αύρα είναι πιθανό να την βρει. Δεν αναμένεται να ανοίξει ο ρυθμός, οπότε αξίζει να συνδυάσουμε τον άσο με Under 3.5 για μία απόδοση 2.02.

Μαρίτιμο – Αρούκα

Αντιθέτως στη Μαδέιρα περιμένουμε γρήγορο τέμπο και γκολ. Η Μαρίτιμο είναι ουραγός στην Primeira Liga, με μόλις έναν βαθμό στα πρώτα 9 παιχνίδια της σεζόν. Οικτρή η εκκίνησή της, άρχισε να βελτιώνεται, δημιουργικά κυρίως, στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Άξιζε να κάνει ανατροπή στο “Ντο Μπέσα” με την Μποαβίστα (1-1), ενώ στο τελευταίο εντός την “έσφαξαν” για να χάσει με ανατροπή από την Κάζα Πία (1-2). Το προηγούμενο Σάββατο αποκλείστηκε στο Κύπελλο, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με το θεσμό, ο καημός είναι να σωθεί η κατηγορία.

Η Αρούκα, πριν την άνετη πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι σε ομάδα ερασιτεχνικού επιπέδου, έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Σκόρπισε την άμυνα της Φαμαλικάο (4-1) με κάθετο ποδόσφαιρο και τελειώματα που καταδεικνύουν τρομερή αυτοπεποίθηση. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, το πλάνο αποδίδει, οι επιθετικοί της είναι “ζεστοί” και στην κόντρα γίνεται πολύ επικίνδυνη. Θα βρει χώρους να τρέξει σήμερα, να παίξει κάθετα, απέναντι σε μία Μαρίτιμο που έχει τρομερή ανάγκη τη νίκη, αλλά οι εντάσεις της, ειδικά στο αμυντικό transition παραμένουν προβληματικές. Ένα γκολ νωρίς μπορεί να κάνει το ματς “ροντέο” και το 2.55 στο Goal/Goal & Over 2.5 είναι επιλογή με μεγάλη αξία.

Γαλατασαράι – Αλάνιασπορ

Πολλά γκολ περιμένουμε και στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Γαλατασαράι οφείλει να αντιδράσει στην ήττα της περασμένης Κυριακής στο Καϊσέρι (2-1) για να μην χάσει επαφή με την κορυφή από τόσο νωρίς. Αναιμική η ομάδα του Μπουρούκ πριν μία εβδομάδα, οι αστέρες που έχει μαζέψει έχουν μεν ποιότητα, αλλά όχι και μεγάλη όρεξη για επιστροφές στην άμυνα ή ένταση στα μαρκαρίσματα. Γενικά δεν έχει βρει ακόμη ισορροπία στο παιχνίδι της, δέχεται με ευκολία φάσεις.

Η Αλάνιασπορ προέρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση! Πήρε το τοπικό ντέρμπι με την Αντάλιασπορ (3-2), σε ματς που μπορούσε εύκολα να λήξει 5-3! Ακόμα και στη νίκη η ομάδα του Φαριόλι έδειξε ότι δεν ξέρει να παίζει άμυνα, οι φιλοξενούμενοι την χτυπούσαν στην κόντρα με την άμυνά της πολύ ψηλά ενώ είχε το προβάδισμα. Η νίκη στο ντέρμπι της επιτρέπει να πάει με λιγότερη πίεση στο σημερινό παιχνίδι για να κάνει μία ακόμη “κηδεία” στην Γαλατά, αφού την κέρδισε και στα τρία τελευταία μεταξύ τους στην Πόλη!

Αρκετά πιθανό ν’ ανοίξει ο ρυθμός, είναι επιλογή το Over 3  σε απόδοση 2.05.

Βιγιαρεάλ – Αλμερία

Η Βιγιαρεάλ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το άσχημο μομέντουμ της Μπαρσελόνα την Πέμπτη, έχασε πολύ εύκολα (3-0) στο Καμπ Νου. Μικρή η ζημιά για τον Έμερι, τα ματς που πρέπει να πάρει είναι αυτά σαν και το σημερινό. Προφανώς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη σήμερα, θα είναι έκπληξη αν δεν βρει γκολ απέναντι σε μία άμυνα που δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν φέτος σε 10 παιχνίδια. Η Αλμερία όμως έχει βρει επιθετικό ρυθμό, ενδιάμεσα στις εντός έδρας τριάρες επί των Ράγιο και Χιρόνα, έπαιξε καλά την κόντρα στην έδρα της Μπέτις (3-1), εκτός από το γκολ έβγαλε αρκετές φάσεις στο χώρο. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.99.

Λιλ – Μονακό

Δυνατό παιχνίδι στο “Πιερ Μορουά”, όπου τον περασμένο Μάιο η Μονακό κέρδισε με 1-2. Η Λιλ προέρχεται από δύο “καθαρές” νίκες, στο 1-0 επί της Λανς κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν φέτος στην έδρα της. Σήμερα όμως έχει δύο βασικότατες απουσίες στον άξονα (τιμωρημένοι οι Φόντε και Αντρέ), οι οποίες της ταράσσουν την ισορροπία που βρήκε. Η Μονακό τρέχει αήττητο σερί 10 εκτός έδρας αγώνων στη Ligue 1 (8-2-0), στους 7 εξ αυτών όμως δέχθηκε γκολ. Προβλέπουμε ότι οι Μπεν Γιεντέρ, Εμπολό θα ταλαιπωρήσουν την άμυνα των γηπεδούχων σε καταστάσεις transition και θα ψάξουμε το ρίσκο ποντάροντας στο 2 & Goal/Goal σε απόδοση 5.00.

To παρολί

Πάμε και στην ενότητα των παρολί, η οποία είναι ξεκάθαρα ματιαγμένη τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Συνεχίζουμε όμως με επιλογές αξίας, θα γυρίσει αργά η γρήγορα η ρέντα. Τριάδα σε απόδοση 6.46 έχουμε σήμερα από Ελλάδα, Χιλή & Ιταλία.

Πρώτο σημείο ο άσος (1.89) του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες αυτή την περίοδο στο κομμάτι της τακτικής ισορροπίας, της αμυντικής ασφάλειας, της ενέργειας που βγάζουν στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δυνατή εμφάνιση στη Λαμία και στη Λεωφόρο έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τα παιχνίδια ακόμη και στις μέτριες βραδιές του. Ο Άρης έχει άλυτα προβλήματα στο μεσοαμυντικό κομμάτι και ο Πάρντιου δεν δείχνει να έχει καταλάβει ακόμα τι γίνεται.

Δεύτερο σημείο το 1Χ & Under 3.5 (1.85) στο Αντοφαγκάστα – Ουνιόν Εσπανιόλα. Οι γηπεδούχοι “καίγονται” στη μάχη της παραμονής, βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης, στο -1 με παιχνίδι λιγότερο. Επιστρέφουν στη δράση μετά από 22 μέρες, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής. Στο Βορρά, στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος η εικόνα τους ήταν καλή, πήραν τέσσερις πόντους δίχως να δεχθούν γκολ από την 2η και 3η της βαθμολογίας! Η Ουνιόν Εσπανιόλα είναι μπερδεμένη, η αλλαγή προπονητή δεν βοήθησε και στο πρωτάθλημα τρέχει ρεκόρ 0-1-5, με μόλις ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα. Ηττήθηκε την Τετάρτη από την Ουν. Κατόλικα (1-2) και την ερχόμενη Τετάρτη παίζει ημιτελικό Κυπέλλου, που είναι και ο μεγάλος στόχος του συλλόγου. Παίζεται και σκέτος ο άσος, στο παρολί μας θα πάρουμε κάλυψη με το παραπάνω combo.

Τρίτο και τελευταίο σημείο το Χ2 & Over 1.5 (1.85) στο Ρόμα – Νάπολι. Θα ανέβουμε στο τρένο των “παρτενοπέι”, που διεκδικούν τον τίτλο της πιο δημιουργικής ομάδας στην Ευρώπη στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Μοιάζει ασταμάτητη η ομάδα του Σπαλέτι, με έναν Κβαρατσκέλια να κάνει “όργια” με 7 γκολ και 8 ασίστ σε 14 παιχνίδια! Ιδανικός παρτενέρ πλάι του για παιχνίδια όπως το σημερινό ο “υδραυλικός” Ρασπαντόρι, επέστρεψε και ο Οσιμέν για να μπει όταν χρειαστεί. Η Ρόμα συνεχίζει να μην πείθει και σήμερα δεν μπορεί να παίξει για το “Χ”, ούσα στο -4. Θα πρέπει να πιέσει ψηλά κι αυτό θα δημιουργήσει χώρους για να χτυπήσουν οι ναπολιτάνοι που μοιάζει να βρίσκονται με κλειστά μάτια. Επειδή έχουμε τον απαραίτητο σεβασμό για το Μουρίνιο θα πάρουμε κάλυψη στο ποντάρισμα των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:30 | Μαρίτιμο – Αρούκα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.55)

19:30 | Βιγιαρεάλ – Αλμερία  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.99)

19:30 | ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης  ➡ 1 & Under 3.5 (απόδοση 2.02)

20:00 | Γαλατασαράι – Αλάνιασπορ  ➡ Over 3 (απόδοση 2.05)

Παρολί

19:30 | Παναθηναϊκός – Άρης  ➡ 1  (απόδοση 1.89)

21:00 | Αντοφαγκάστα – Ουνιόν Εσπανιόλα  ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.85)

21:45 | Ρόμα – Νάπολι  ➡ X2 & Over 1.5 (απόδοση 1.85)

Χινάρι

17:00 | Άδανα Ντεμιρσπόρ – Κόνιασπορ  ➡ Χ (απόδοση 3.50)

“Μπόμπα”

21:45 | Λιλ – Μονακό  ➡ 2 & Goal/Goal (απόδοση 5.00)

Σκόρερ

18:30 | Χέρτα – Σάλκε  ➡ Λουκεμπάκιο Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.20)

Γαλατασαράι – Αλάνιασπορ | Over 3 @ 2.05
Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ