Πολλά γκολ σε Ζάμπρζε & Πόλη

Πολλά γκολ σε Ζάμπρζε & Πόλη

Πάμε να αναλύσουμε τα δύο προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Απογοητευτική η χθεσινή βραδιά για την στήλη μας, ανάποδα τα δώσαμε τα σημεία σε Ζυρίχη και Μάλμε και τα χάσαμε αμφότερα. Η Μπόντο/Γκλιμτ δέχθηκε ήττα με ανατροπή από τους Ελβετούς, που δεν είχαν νίκη από το ξεκίνημα της σεζόν! Στην Σουηδία από την άλλη, η Ουνιον ΣενΓκιλουάζ είχε το 0-2 από ημίχρονο και δεν κουνήθηκε το σκορ στην επανάληψη για να χάσουμε το Over 2.5. Αργότερα, βγήκε με ευκολία το Over 2.5 στο Βελιγράδι, όπως με ευκολία – παραδόξως – χάθηκε το παρολί. Κλείσαμε την Πέμπτη με -57 μονάδες απολογισμό και κάνουμε στροφή στις εγχώριες λίγκες από σήμερα, ως προθέρμανση για το γεμάτο Σαββατοκύριακο που έρχεται, το τρίτο απ’ το τέλος πριν το Μουντιάλ. Πάμε να αναλύσουμε τα δύο προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Καραγκιουμρούκ – Γαλατασαράι

Μίνι τοπικό ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη στην εκκίνηση της 12ης αγωνιστικής στην Super Lig. Η Καραγκιουμρούκ του Πίρλο έκανε δύο σερί νίκες σκοράροντας από τρία γκολ και πηγαίνει πιο άνετη στο σημερινό παιχνίδι να ψάξει την υπέρβαση. Έφτασε κοντά να την κάνει στο “Σαράτσογλου” πριν τρεις εβδομάδες, όταν προηγήθηκε και ισοφάρισε δις για να ηττηθεί τελικά στις καθυστερήσεις από τη Φενέρμπαχτσε με 5-4!

Υπό πίεση πλέον η Γαλατασαράι μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια της περασμένης Κυριακής, την τρίτη διαδοχική. Προκάλεσε απογοήτευση κι εκνευρισμό ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το “τρίποντο” στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αλάνιασπορ (2-2). Ήταν απόλυτη κυρίαρχος για 30 λεπτα, είχε φάσεις και για τρίτο γκολ, η αποβολή του δεξιού της μπακ όμως άλλαξε τις ισορροπίες και στο δεύτερο ημίχρονο πιέστηκε πολύ για να ισοφαριστεί στο 90′. Με αλλαγμένα τα 3/4 της άμυνάς της θα πάει στο σημερινό παιχνίδι, τιμωρίες και τραυματισμός οδηγούν τον κόουτς Μπουρούκ να ψάξει λύσεις ανάγκης, αφού πρέπει να βρει και τρεις γηγενείς για το αρχικό του σχήμα. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι αξιόπιστη αμυντικά η Γαλατά, μόνο σε ένα εκ των έξι τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Μπροστά όμως ο Ικάρντι έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που μετακόμισε στην Τουρκία, ζεστάθηκε και ο Μέρτενς, η ποιότητα γενικά ξεχειλίζει.

Το επιθετικό φορμάρισμα των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τις αμυντικές απουσίες και την επιτακτική ανάγκη νίκης για την Γαλατά, η οποία μπορεί να την κάνει ανυπόμονη, άναρχη μας οδηγούν στα γκολ. Επιλογή το Over 3 σε απόδοση 2.15.

Γκόρνικ Ζάμπρζε – Βίτζεβ Λοτζ

Εκκίνηση 15ης αγωνιστικής στην Ekstraklasa της Πολωνίας με την Γκόρνικ να ψάχνει επιστροφή στις πρωταθληματικές νίκες μετά από 40 ημέρες. Εκτός νόρμας της το πρόσφατο αποτέλεσμα στο Πόζναν, συγκυριακό το 0-0 με τη Βάρτα, χάθηκαν δυνατές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το G/G & Over 2.5, ενώ στα πέντε τελευταία στο Ζάμπρζε δέχθηκε 12 γκολ!

Η Βίτζεβ εντυπωσιάζει στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, την προηγούμενη Παρασκευή πήγε το επί μέρους σερί της στο 5-1-0 και προσπέρασε στη 2η θέση! Είναι η πιο αποτελεσματική εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, σκόραρε 5 φορές στα δύο πρόσφατα ταξίδια της. Θα ποντάρουμε στο πολύ επιθετικό, ως αφελές στυλ παιχνιδιού των γηπεδούχων και τις γρήγορες μεταβάσεις της Βίτζεβ στον χώρο. Προβλέπουμε γρήγορο τέμπο και ευκαιρίες εκατέρωθεν, επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 | Καραγκιουμρούκ – Γαλατασαράι  ➡ Over 3 (απόδοση 2.15)

21:30 | Γκόρνικ Ζάμπρζε – Βίτζεβ Λοτζ  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.25)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ