Μόνος πρώτος ο Ιτούδης!

Μόνος πρώτος ο Ιτούδης!

Ένα δυνατό ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος.

Γράφει ο Κώστας Κούσης…

Καλημέρα σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Χθες ο Ολυμπιακός κέρδισε άνετα το Λαύριο, όπως είχαμε προβλέψει, αλλά για 2,5 πόντους μείναμε εκτός πρόβλεψης, αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν χαμηλά, ενώ οι γηπεδούχοι άγγιξαν τους 100 πόντους (98-61). Προχωράμε όμως και πάμε στοίχημα ότι θα “ρεφάρουμε” στα επόμενα, πιθανόν ακόμη και σήμερα, οπότε η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται την Καρσίγακα…

Ένα δυνατό ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος, που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

Φενερμπαχτσέ – Καρσίγιακα Προγνωστικά

Η γηπεδούχος σήμερα μέχρι στιγμής έχει 4-0 στο πρωτάθλημα και αν κερδίσει θα περάσει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, πάνω απ’ την Εφές και την Τόφας του Πρίφτη. Μετά την ήττα από την Εφές στον τελικό του super cup το σύνολο του Ιτούδη δεν έχει… ξαναχάσει.

Δείγμα ότι έχει βρει ρυθμό, ότι έχει μπορέσει να μοιράσει ρόλους και αρομοδιότητες (μην ξεχνάμε ότι στο τουρκικό πρωτάθλημα υπάρχει περιορισμός στη χρησιμοποίηση των ξένων σε σχέση με τους Τούρκους) και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις που ακολουθούν τον κόουτς μετά την θητεία του, άκρως πετυχημένη βέβαια, στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αντίπαλος της Φενέρ με στόχο να περάσει κι αυτή στην κορυφή η Καρσίγιακα. Έχει ρεκόρ 3-1 στο πρωτάθλημα και αν κερδίσει σήμερα θα φτάσει στο 4-1, ρεκόρ που έχουν ήδη οι Εφές, Τόφας, Μπούρσασπορ και Τουρκ Τέλεκομ, αλλά θα έχει και η Φενέρ! Με ηγέτη τον Έρικ ΜακΚόλουμ, που είχε 33 πόντους στην πρόσφατη νίκη της Καρσίγιακα επί της Ρέτζιο Εμίλια, για το Eurocup, έχει υψηλές βλέψεις, αλλά ακόμη θέλει δουλειά (και… μπάτζετ) για να φτάσει τις Φενέρ, Εφές, στην Τουρκία.

Επιλογή μας ο άσος και το over 156.5 σε απόδοση 2,27που βρίσκουμε στη stoiximan, αλλά και το over στα ατομικά lines πόντων των Ντελγκάδο, Σιπαχί, Γκούντουριτς.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Φενερμπαχτσέ – Καρσίγιακα | 1 και over 156,5 (2,27@stoiximan)

Πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ