Άλλη μια υψηλή πτήση σε έδρα που… «καίει»

Άλλη μια υψηλή πτήση σε έδρα που… «καίει»

Επιλογή μας σήμερα όμως θα είναι να πάμε στοίχημα με τον αγώνα του Περιστερίου με τη Ρίτας Βίλνιους στο Basketball Champions League

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Δεν ήταν και πολύ δύσκολο να επαληθευθεί η πρόβλεψή μας για τη νίκη της Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη κατά της φιλόδοξης Καρσίγιακα. Η ομάδα του “Ζοτς” που με αυτή τη νίκη πέρασε μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα είχε κερδίσει 100-88 και δικαίωσε εύκολα την επιλογή μας για άσο και over.

Ρίτας Βίλνιους – Φενερμπαχτσέ

Επιλογή μας σήμερα όμως θα είναι να πάμε στοίχημα με τον αγώνα του Περιστερίου με τη Ρίτας Βίλνιους στο Basketball Champions League. Mάλλον, με τον πολύ δύσκολο αγώνα με τη Ρίτας Βίλνιους.

Ρίτας Βίλνιους – Περιστέρι Προγνωστικά

Οι Λιθουανοί δεν πηγαίνουν και πολύ καλά, κέρδισαν όμως στον τελευταίο αγώνα τους για το οικείο πρωτάθλημα τους φιλόδοξους Γουλβς (είχαν αποκλείσει τον Άρη) με 91-89 και πήραν δύναμη ενώ σήμερα επειδή είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για το BCL περιμένουν πολύ κόσμο στο πλευρό τους και μια θερμή ατμόσφαιρα. Αλλά χωρίς καμία ακρότητα, φυσικά.

Το Περιστέρι μετά την ήττα από την ΑΕΚ εντός έδρας στον αλήστου μνήμης επεισοδιακό αγώνα, όπου τιμωρήθηκε με… 5000 ευρώ πρόστιμο, έκανε σημαντικό “διπλό” για τη Basket League κερδίζοντας μέσα στην Πάτρα τον μαχητικό Απόλλωνα. Είχε κορυφαίο τον Μάρκους Ντένμον (24) και ουσιαστικό τον σέντερ Μπίλαν που έκανε και το πιο… γρήγορο double double στην ιστορία της Α1, με 17 πόντους και 10 ριμπάουντς.

Ρίτας Βίλνιους – Φενερμπαχτσέ

Παρά το ότι θα έχει να αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα με πολύ “θερμό” κοινό στο πλευρό της, πιστεύουμε ότι η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μπορεί να φύγει νικήτρια. Γι’ αυτό και θα πάμε με το “διπλό” που πληρώνει 1.85 στη Stoiximan, και οι πιο τολμηροί μπορούν να βάλουν σε ένα δευτερεύον δελτίο το αγαπημένο μας… combo, δηλαδή τη νίκη μαζί με το over, ενώ υπάρχει και το d/d του Μπίλαν.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Ρίτας Βίλνιους – Περιστέρι |2 (1,85@stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ