Πίστη σε τρία φαβορί…

Πίστη σε τρία φαβορί…

Πάμε να δούμε ποιες ομάδες θα αναστήσουμε σήμερα

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Έχει αρχίσει να καταντά κουραστικό, αφού ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω τα αποτελέσματα που έρχονται στα προγνωστικα στοιχηματος. Η Φενέρ για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι έμεινε με 10 παίκτες. Κέρδιζε με 1-0, περιμέναμε να βάλει δεύτερο γκολ, αλλά εμφανίστηκε η κόκκινη και τούμπα το ματς. Ήττα με 2-1.

Πάμε στον Άγιαξ. Ήθελε πάση θυσία τη νίκη στην έδρα της Έμεν. Προηγήθηκε με 3-1 στο ημίχρονο. Στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ για να γίνει το 3-3! Τρία γκολ η Έμεν, είχε βάλει μία φορά στα προηγούμενα 19 της ματς…

Η Νάπολι ήταν η μοναδική σωστή επιλογή, αν και δεν θα μου έκανε έκπληξη, εάν το 3-0 γινόταν 3-3. Έγινε 3-2…

Πάμε τέλος και στο βραδινό ματς, το Ρόντα – Χέλμοντ. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας είχαν μία νίκη και έξι ήττες σε επτά ματς. Τους άγγιξα και πανηγύρισαν για δεύτερη φορά.

Δυστυχώς, περνάμε περίοδο ισχνών αγελάδων και πρέπει άμεσα να γυρίσει το χαρτί. Πάμε να δούμε ποιες ομάδες θα αναστήσουμε σήμερα.

Ρόμα – Τορίνο προγνωστικά

Θα μείνει για τρίτο στη σειρά παιχνίδι χωρίς νίκη η Ρόμα; Δεν το βλέπω και ιδιαίτερα πιθανό και θα ποντάρω πάνω της, μιας και η απόδοση του «άσου» είναι καλή, αφού τον συναντάμε στο 1,91.

Σίγουρα θα αναρωτηθεί κάποιος, μπορείς να εμπιστευθείς τη Ρόμα; Όχι θα απαντήσω, αλλά κόντρα στη Τορίνο μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Λάτσιο και την ισοπαλία με τη Σασουόλο. Και το λέω αυτό γιατί, η Τορίνο εκτός έδρας έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια.

Μάιντς – Άιντραχτ προγνωστικά

Η Μάιντς από τη στιγμή που διέσυρε την Κολωνία με 5-0, πήρε την κάτω βόλτα. Λες και έσβησε ο διακόπτης. Ακολούθησαν τρία παιχνίδια χωρίς να πάρει βαθμό. Ηττήθηκε με το βαρύ 6-2 από τη Μπάγερν, 3-0 εντός έδρας από τη Βόλφσμπουργκ και εκτός με 1-0 από την Σάλκε.

Αντιθέτως, η Άιντραχτ έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της, αφού σε όλες τις διοργανώσεις μετρά επτά νίκες στα οκτώ τελευταία της ματς. Με την εικόνα των δύο ομάδων και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες, το διπλό σε απόδοση 2,32 έχει αξία.

Φαμαλικάο – Σπόρτινγκ προγνωστικά

Τους εννέα από τους 11 συνολικά βαθμούς της στο πρωτάθλημα, η Φαμαλικάο τους έχει μαζέψει στην έδρα της, στην οποία μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες.  Οι δύο… στραβοτιμονιές έγιναν σε δύσκολα παιχνίδια. Ηττήθηκε από τη Μπράγκα και τη Μπενφίκα…

Σήμερα έχει και πάλι δύσκολη αποστολή, μιας και αντιμετωπίζει την Σπόρτινγκ, η οποία έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία, μιας και απέχει 12 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Το «διπλό» σε απόδοση 1,78 είναι τίμιο και θα το τιμήσω.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 ΡΟΜΑ – ΤΟΡΙΝΟ: 1 (1,91)16:30 ΜΑΪΝΤΣ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ: 2 (2,32)

22:30 ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: 2 (1,78)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ