Αμφίσκορο στην Τρίπολη και φύγαμε για Κατάρ

Αμφίσκορο στην Τρίπολη και φύγαμε για Κατάρ

Από αύριο θα ξεκινήσουμε μία σειρά άρθρων με ανάλυση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα μακροχρόνια στοιχήματα που θα προκύψουν

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Όμορφα έκλεισε το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν το Μουντιάλ, με 4/4 βασικά πονταρίσματα στην στήλη της Κυριακής και απολογισμό ημέρας στις +89.75 μονάδες. Η Μπενφίκα έκανε μία ακόμη νίκη και μας πλήρωσε το 1 & Over 3.5, στη Λαμία είχαμε γκολ από νωρίς, επιβεβαιώθηκε εύκολα το Over 2, όπως εύκολα επιβεβαιώθηκε και το Over 3 στο Καραγκιουμρούκ – Γκαζιαντέπ, ενώ στο Ολίμπικο είχαμε δράμα, χρειαστήκαμε γκολ στις καθυστερήσεις για το G/G στο Ρόμα – Τορίνο.  Το παρολί χάθηκε με 2/3 σημεία, αφού το Ιστανμπούλσπορ – Χατάισπορ “κόλλησε” στο 0-1 από το 24ο λεπτό, πήγαν στράφι το Χ2 & Over 1.5 της Άιντραχτ και το Over 2.5 στην Τούμπα. Άστοχα τα πονταρίσματα ρίσκου με το “Χ” στη Λισαβόνα, την “μπόμπα” στο Φράιμπουργκ και το σκοράρισμα του Κωνσταντέλια. Πολύ περιορισμένο το σημερινό κουπόνι, το τελευταίο πριν ξεκινήσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μία επιλογή με αξία ξεχωρίσαμε.

Από αύριο θα ξεκινήσουμε μία σειρά άρθρων με ανάλυση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα μακροχρόνια στοιχήματα που θα προκύψουν. Εντωμεταξύ, στο Spotify του Betarades έχουμε ξεκινήσει το ζέσταμα για το Μουντιάλ, το δεύτερο θεματικό podcast μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΩ.

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός | Goal/Goal @ 2.43

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός

Συνεχίζει την απογοητευτική, για τις φιλοδοξίες του, σεζόν ο Αστέρας, με την ήττα της Τετάρτης στο Περιστέρι έφτασε τα 7 παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-3) και το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό για την ψυχολογία της ομάδας πηγαίνοντας στη διακοπή του Μουντιάλ. Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Μεταξά, ο οποίος νιώθει την πίεση και οφείλει να ρισκάρει. Σκόραραν οι Αρκάδες στα τρία τελευταία παιχνίδια πριν το ματς στο Περιστέρι, όπου είχαν αρκετές μεγάλες ευκαιρίες να βρουν κι εκεί δίχτυα. Η άμυνα του Ιωνικού είναι προβληματική και η λογική λέει ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν.

Ο Ιωνικός πήρε βαθμολογική ανάσα με το διπλό στο Ηράκλειο, την Πέμπτη υπέστη εντός προγράμματος ήττα από τον ανεβασμένο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι που επιβεβαίωσε τη μη κυνική ποδοσφαρική λογική του. Η ομάδα του Σπανού παίζει επιθετικά, δημιουργεί, άλλωστε είχε σκοράρει και στα 6 τελευταία παιχνίδια πριν το ματς με το Δικέφαλο του Βορρά. Το έκανε σε πολύ πιο δύσκολες έδρες από την Τρίπολη, βρήκε δίχτυα σε “Καραϊσκάκης”, Opap Arena και “Βικελίδης”.

Πολύ ψηλά οι τιμές στα γκολ, υπάρχει αξία στο 2.43 του Goal/Goal, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα τρία περσινά μεταξύ τους παιχνίδια, τα δύο στην Τρίπολη έληξαν αμφότερα στο 2-3!

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:00 | Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.43)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ