Η στέψη του Νεϊμάρ!

Η στέψη του Νεϊμάρ!

Συνεχίζουμε την προαναγγελία του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το part 2

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Αγνοούμε το σημερινό κουπόνι με τα φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων και συνεχίζουμε την προαναγγελία του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το part 2 των μεσοπρόθεσμων και μακροχρόνιων στοιχηματικών επιλογών στο Κατάρ. Προχωράμε με τα προγνωστικά στοιχήματος από τον 3ο & 4ο όμιλο και την εκτίμηση μας ως το τέλος του «δρόμου».

Βραζιλία κατάκτηση & Νεϊμάρ πρώτος σκόρερ (25.00)

Προγνωστικά Μουντιάλ

Γ Όμιλος

  • Αργεντινή
  • Μεξικό
  • Πολωνία
  • Σαουδική Αραβία

 

Όμιλος τριών ταχυτήτων και ο τρίτος, θεωρητικά πάντα, η Αργεντινή είναι το πολύ μεγάλο φαβορί, όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά στον όμιλο, ούσα αήττητη για πάνω από 3 χρόνια! Πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής στο τελευταίο Κόπα Αμερίκα, με τον Σκαλόνι να έχει φτιάξει ένα δεμένο σύνολο, παρότι το υλικό που διαθέτει δεν είναι το ίδιο ποιοτικό με τις προηγούμενες φουρνιές της “αλμπισελέστε”. Δεν βρίσκουμε κάτι αξιόλογο στοιχηματικά από την παρέα του Μέσι, ούτε από το δίδυμο Μεξικό, Πολωνία, το οποίο αναμένεται να παλέψει για τη 2η θέση. Μόνη της στην ουρά η Σαουδική Αραβία, είναι μεγάλη η διαφορά ποιότητας απέναντι στους υπολοίπους, το συγκρότημα του Ερβέ Ρενάρ είναι ίσως η πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης. Με παίκτες που αγωνίζονται αποκλειστικά εντός συνόρων, δίχως παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Η πρόβλεψή μας είναι ότι οι Άραβες θα γίνουν ο σάκος του μποξ στον όμιλο, καμία από τις άλλες τρεις ομάδες δεν είναι στα μέτρα τους. Επιλογή το Σαουδική Αραβία 0 πόντοι στον όμιλο σε αποδοση 3.20.

Δ Όμιλος

  • Γαλλία
  • Δανία
  • Τυνησία
  • Αυστραλία

 

Όμιλος με δύο ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση, θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη αν κάποια εκ των Γαλλια και Δανία μείνει εκτός συνέχειας. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι έχουν απουσίες (Καντέ, Πογκμπά, Κιμπεμπέ), αλλά το ρόστερ τους παραμένει τρομακτικό, με Μπαπέ και Μπενζεμά μπροστά, τα ταχυδυναμικά χαφ της Ρεάλ (Τσουαμενί, Καμαβινγκά), top κλάσης αμυντικούς σε όλες τις θέσεις και τους Ενκουνκού, Κομάν, Ντεμπελέ να έρχονται πιθανότατα από τον πάγκο και να δίνουν έκρηξη, ατομική ενέργεια! Οι Δανοί ανήκουν πλέον στην ελίτ του πλανήτη, στο πρόσφατο Euro χρειάστηκε ένα ανύπαρκτο πέναλτι για να αποκλειστούν στα ημιτελικά από τους Άγγλους και στο πρόσφατο Nations League κέρδισαν τους “τρικολόρ” μέσα/έξω. Οπότε δεν αξίζει να μπλέξουμε με πρωτιά ή φορκάστ στον όμιλο, ενώ το δίδυμο πρόκρισης πληρώνει κοντά στο τίποτα.

Εκεί που βρίσκουμε αξία είναι στα γκολ των Γάλλων. Ξεχειλίζουν σε ποιότητα, με παίκτες που έχουν την ατομική ενέργεια, η οποία κάνει τη διαφορά στα παιχνίδια των μεγάλων διοργανώσεων, τα οποία συχνά δεν έχουν καλό ρυθμό. Διαθέτουν παίκτες που μπορούν να ανοίξουν εύκολα το “ταμπούρι” που αναμένεται να παίξουν Τυνήσιοι και Αυστραλοί για να πιάσουν ηψηλά σκορ. Αξιόλογο το να σκοράρουν οι Γάλλοι 7+ γκολ στον όμιλο σε απόδοση 2.35.

Μουντιάλ Νικητής & Πρώτος Σκόρερ

Το Μουντιάλ του Κατάρ έχει φαβορί. Η Βραζιλία έχει όντως τις καλύτερες πιθανότητες να στεφθεί παγκόσμία πρωταθλήτρια για 6η φορά στην ιστορία της και δικαίως οι στοιχηματικές εταιρίες την έχουν 1η στη λίστα. Η ποιότητά της είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά πέραν από τα ατομικά χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι ένα δεμένο σύνολο με αγωνιστική συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Με τον Τίτε στον πάγκο από το 2016 έχει δημιουργηθεί ένας κορμός που έχει χημεία, αυτοματισμούς και κυρίως δυνατό χαρακτήρα. Με τους έμπειρους Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα στα στόπερ και τους ταχυδυναμικούς Μιλιτάο, Μπρέμερ από πίσω τους, με δύο ελίτ τερματοφύλακας (Άλισον, Έντερσον), με χαφ που έχουν ξεκάθαρους ρόλους και δεν χρειάζεται να ξοδεύουν πολλές δυνάμεις και ιδέες στο δημιουργικό κομμάτι, αφού η τριάδα Βινίσιους, Νεϊμάρ, Ραφίνια μπροστά μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Σπουδαίες και οι εναλλακτικές επιλογές, οι περισσότεροι πηγαίνουν στο Κατάρ φορμαρισμένοι και με μεγάλη δίψα για το τρόπαιο.

Ηγέτης του συνόλου και του έθνους που ζει και αναπνέει για την “σελεσάο” ο Νεϊμάρ, ο οποίος είναι πιο ώριμος από ποτέ στα 30 του. Έχει στοχεύσει την διοργάνωση εδώ και χρόνια και φρόντισε να φορμαριστεί στο κατάλληλο σημείο. Με την Παρί στο πρώτο κομμάτι της σεζόν είχε 15 γκολ και 12 ασίστ σε 20 συμμετοχές! Στην 11αδα του Τίτε συνήθως παίζει στην κορυφή, προφανώς εκτελεί όλα τα στημένα και λογικά θα έχει την ευκαιρία να εκτελέσει αρκετά πέναλτι, με τόσους μεσοεπιθετικούς που είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός και πατούν περιοχή. Συνοπτικά, οι τιμές στην στέψη της Βραζιλίας είναι δίκαιες, άρα δίχως ιδιαίτερη αξία, γι αυτό θα συνδυάσουμε το 6ο αστέρι της “σελεσάο” με την ανάδειξη του ηγέτη της σε πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Επιλογή το συνδυαστικό Βραζιλία κατάκτηση & Νεϊμάρ πρώτος σκόρερ σε απόδοση 25.00.

Μακροχρόνια Μουντιάλ (Part 2)

Γ Όμιλος: Σαουδική Αραβία – Ακριβές Σύνολο Πόντων  ➡ 0 πόντοι (απόδοση 3.20)

Δ Όμιλος: Γαλλία – Συνολικά Γκολ στον όμιλο  ➡ 7+ γκολ (απόδοση 2.35)

Extra Ειδικό

Σύλλογος με τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση  ➡ Παρί Σεν-Ζερμέν (απόδοση 3.00)

Μακροχρόνιο

Νικητής & Πρώτος σκορερ  ➡ Βραζιλία & Νεϊμάρ (απόδοση 25.00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ