Δυσκολεύονται οι Δανοί

Δυσκολεύονται οι Δανοί

Πάμε να δούμε λοιπόν τα δεδομένα και τα πονταρίσματα στα προγνωστικα μουντιαλ

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Θέλει λίγο ρίσκο η δουλειά. Το Μουντιάλ έχει μπει στα πιο κρίσιμά του και πλέον κάθε γκολ μπορεί να κοστίσει ή να δώσει μια πρόκριση.

Σήμερα υπάρχει το μεγάλο ενδιαφέρον πάνω στην Αργεντινή και αν θα καταφέρει ο Λιονέλ Μέσι να πάρει από το χεράκι τους συμπαίκτες του για να τους οδηγήσει στην επόμενη φάση. Πάμε να δούμε λοιπόν τα δεδομένα και τα πονταρίσματα στα προγνωστικα μουντιαλ.

Αυστραλία – Δανία Προγνωστικά

Ωραία ομάδα η Δανία με όμορφο ποδόσφαιρο στο μάτι. Έλα όμως που δεν αποδίδει τώρα. Για κάποιο λόγο, τις λεπτομέρειες θα τις βρουν οι Δανοί στην πορεία, η ομάδα του Χιούλμαντ δεν παίζει καλά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Προσέξτε, σε παρόμοια φάση ήταν και στο τελευταίο EURO μόνο που εκεί είχε παίξει καλό ποδόσφαιρο στις πρώτες δύο αγωνιστικές ενώ υπήρχε και η περιπέτεια της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν, η οποία ήταν λογικό να είχε σοκάρει τους πάντες.

Τώρα λοιπόν χρειάζεται πάλι νίκη όπως και τότε. Δεν ξέρω αν αξίζει να την εμπιστευθούμε. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ακολουθήσω ποντάρισμα πάνω σε μια ομάδα, η οποία δημιουργεί με τεράστια δυσκολία. Βέβαια οι Αυστραλοί απέναντι στην ταχύτητα των Γάλλων δεν έδειξαν καλά στοιχεία και εκτέθηκαν. Όμως η Δανία δεν δείχνει αυτή την άνεση επιθετικά.

Ρισκάρω λοιπόν με το Under 2,5 αφού και τα “καγκουρώ” θα παίξουν αρκετά προσεκτικά.

Πολωνία – Αργεντινή Προγνωστικά

Εδώ τα πράγματα είναι απλά στο Πολωνία – Αργεντινή. Η Πολωνία πάει για δύο αποτελέσματα και κατά πάσα πιθανότητα κλειδώνει ακόμη και την πρωτιά ενώ η Αργεντινή αν δεν νικήσει θα χρειάζεται συνδυασμούς. Σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τεράστιο λάθος να ρισκάρεις με μια παθητική στάση απέναντι σε μια ομάδα, η οποία μπορεί να σε νικήσει πάρα πολύ εύκολα αν τα ατού της βρεθούν στην καλή τους μέρα.

Το γνωρίζουν αυτό στην Πολωνία γιατί έχουν την απαιτούμενη εμπειρία. Δεν πιστεύω λοιπόν ότι η παρέα του Λεβαντόφσκι θα μπει με παθητικό ύφος στην αναμέτρηση. Αντίθετα, περιμένω να κυνηγήσει τα κενά της αντίπαλης άμυνας και να τα εκμεταλλευτεί, με τον killer άσο της Μπαρτσελόνα.

Το Goal/Goal για κάποιο λόγο προσφέρεται ψηλά. Ίσως γιατί οι εταιρίες δεν θεωρούν ικανή την Πολωνία να βρε δίχτυα απέναντι στην άμυνα της Αργεντινής, η οποία πάντως δεν έχει δείξει και τα καλύτερα δείγματα για να λέμε και την αλήθεια.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αυστραλία – Δανία: Under 2,5 (1.85)Πολωνία – Αργεντινή: Goal/Goal (2.35)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ