Over, πέναλτι και…Μέσι!

Over, πέναλτι και…Μέσι!

Με το Αυστραλία – Δανία, πρώτο σφύριγμα στις 17:00, θα ασχοληθούμε αρχικά σήμερα

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Μπορεί οι επιλογές της…ημέρας να μη δικαιώθηκαν στα χθεσινά παιχνίδια αλλά δεν ήταν μόνο αρνητικά τα όσα προέκυψαν για τη στήλη! Το ζευγάρι που προκρίθηκε στην επόμενη φάση από τον πρώτο όμιλο, στην κορυφή η Ολλανδία, δεύτερη η Σενεγάλη, “συμφώνησε” με τα μακροχρόνια προγνωστικα μουντιαλ μας για το συγκεκριμένο γκρουπ, στο 3.30 η απόδοση του φορκάστ με ακριβή σειρά πρόβλεψης! Κατά τα λοιπά, στο Ισημερινός – Σενεγάλη ήρθαν μόνο τα γκολ που περιμέναμε, όχι και το αποτέλεσμα, στο Ιράν – ΗΠΑ η μορφή του παιχνιδιού δεν ήταν μακριά από την προσέγγισή μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάει ψηλότερα το σκορ, έμεινε στο 1-0 για τους Αμερικανούς που με αυτό το αποτέλεσμα πήραν και το εισιτήριο για την επόμενη φάση!

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνας

Αυστραλία – Δανία Προγνωστικά

Με το Αυστραλία – Δανία, πρώτο σφύριγμα στις 17:00, θα ασχοληθούμε αρχικά σήμερα, κάτι σαν…”ο θάνατός σου η ζωή μου” για τις δύο ομάδες, αν η Αυστραλία καταφέρει να κερδίσει συνεχίζει στο τουρνουά, το αυτό ισχύει και για τη Δανία αρκεί να μην επικρατήσει η Τυνησία της Γαλλίας με μεγαλύτερη διαφορά! Σε περίπτωση ισοπαλίας ευνοείται η Αυστραλία αρκεί  η Τυνησία να μην κερδίσει τη Γαλλία, με τα δύο παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής του γκρουπ να τρέχουν παράλληλα καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει χώρος για…υπολογισμούς, σίγουρα η ομάδα του Άρνολντ θα έχει μια κάπως πιο συντηρητική προσέγγιση αλλά μέχρι εκεί!

Με τους Σκανδιναβούς, τη σαφώς ποιοτικότερη ομάδα από τις δύο, να “καίγονται” για τη νίκη περιμένω υψηλό τέμπο από το πρώτο λεπτό, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες μιλάμε για ένα ματς που πολύ δύσκολα θα…ησυχάσει έστω και για μια στιγμή, όποια κι αν είναι η εξέλιξή του κάποιος από τους δύο, ίσως και οι δύο, θα παίζει τον…υπέρ πάντων αγώνα! Ανασταλτικά οι Αυστραλοί έχουν δείξει αδυναμίες, η αναμέτρηση με την Τυνησία δεν αποτελεί ασφαλές κριτήριο, λογικά η ομάδα του Χιούλμαντ θα είναι αυτή που θα…ανεβάσει το σκορ, από τη στιγμή που οι Αυστραλοί θα βρεθούν να κυνηγούν ανοίγοντας, αναγκαστικά, τις γραμμές τους δε βλέπω πως δε θα έρθουν τα γκολ! Επιλέγω over 2.5 ποντάροντας στο know how αλλά και την κλάση των Δανών, στο 1.95 η απόδοση! 

Πολωνία – Αργεντινή Προγνωστικά

Πολωνία – Αργεντινή, στις 21:00 η σέντρα, το άλλο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει, με νίκη ή ισοπαλία οι Ευρωπαίοι είναι αυτοί που εξασφαλίζουν την πρόκριση, υπάρχουν σενάρια που τους θέλουν να συνεχίζουν ακόμη και σε περίπτωση ήττας! Μόνο με νίκη εξασφαλίζει το εισιτήριο η Αργεντινή, έχει πιθανότητες και με ισοπαλία, αποχαιρετά τη διοργάνωση σε περίπτωση ήττας! Ματς ειδικών συνθηκών, κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να περιμένει συντηρητική προσέγγιση από τη στιγμή που το Χ ίσως και να ευνοεί και τους δύο αντιπάλους, δύσκολα θα “καθίσει” σε αυτό η “αλμπισελέστε”, αν οι Σαουδάραβες καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα κόντρα στο Μεξικό θα αρχίσει το…τρέξιμο!

Στο do or die της Αργεντινής με τους Μεξικανούς στηρίξαμε Μέσι και δικαιωθήκαμε, έδωσε την απάντησή του και ήταν εμφατική σε όσους υποστηρίζουν εδώ και χρόνια, δεν είναι τωρινό το φαινόμενο, ότι στερείται ηγετικών προσόντων! Προφανώς και αυτός θα είναι για μια ακόμη φορά που θα τραβήξει μπροστά παίρνοντας μαζί του και τους υπόλοιπους, μην ξεχνάτε πως, προφανώς, εκτελεί και τα πέναλτι, με τους βαρείς Γκλικ και Κίβιορ στο κέντρο της άμυνας της Πολωνίας και Λαουτάρο, Ντι Μαρία αλλά και τον ίδιο το Μέσι να πατούν περιοχή βρίσκω τις πιθανότητες να πάρουν χτύπημα από τα έντεκα μέτρα οι Λατινοαμερικάνοι ιδιαιτέρως αυξημένες! Αυτή είναι και η πρώτη επιλογή μου, στο 2.67 η απόδοση, δεύτερη, και πάλι, το σκοράρισμα του Μέσι, στο 1.93 η απόδοση!  

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 AYΣΤΡΑΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ: OVER 2.5 (1.95)21:00 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ (2.67)

21:00 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Να σκοράρει ο ΜΕΣΙ (1.93)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ