Με την…ποιότητα Κροατών και Γερμανών!

Με την…ποιότητα Κροατών και Γερμανών!

Με το μεγάλο ντέρμπι του τέταρτου ομίλου κάνουμε σήμερα την αρχή...

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Mε την επιλογή μας που είχε μακράν τη μεγαλύτερη απόδοση να δικαιώνεται έκλεισε η χθεσινή βραδιά στα προγνωστικα στοιχηματος, το πέναλτι που καταλόγισε για την Αργεντινή μετά από on field review ο Ντάνι Μάκελι ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε, ο Στσέζνι δυστυχώς σταμάτησε το Λιονέλ Μέσι που είχαμε, για μια ακόμη φορά, διαλέξει να σκοράρει! Στο Αυστραλία – Δανία που είχε προηγηθεί ήταν τα “κανγκουρό” που πήραν τη νίκη-πρόκριση, μεγάλη απογοήτευση του τουρνουά η ομάδα του Γιούλμαντ, μόλις μία αξιόλογη φάση σε όλο το ματς, με το φαβορί σε τόσο κακή κατάσταση ήταν λογικό να μην πλησιάσουμε καν το over 2.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει!

🏆 Μουντιαλικό διπλό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός ▶️ FREE-MUNDIAL

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Κροατία – Βέλγιο Προγνωστικά

Με το μεγάλο ντέρμπι του τέταρτου ομίλου κάνουμε σήμερα την αρχή, Κροατία-Βέλγιο στο “Αχμέντ Μπιν Αλί” στις 17:00, την ίδια ώρα το Μαρόκο που ισοβαθμεί με τους Κροάτες στους τέσσερις βαθμούς, τρεις έχουν οι Βέλγοι, αντιμετωπίζει τον αποκλεισμένο Καναδά! Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς εξασφαλίζει την πρόκριση με νίκη ή ισοπαλία, μπορεί, τραβηγμένο το σενάριο, να συνεχίσει στη διοργάνωση ακόμη και με ήττα αρκεί να χάσει το Μαρόκο από τον αδιάφορο Καναδά και να την ευνοήσει η διαφορά τερμάτων! Ουσιαστικά μόνο με νίκη μπορούν να μείνουν ζωντανοί στο τουρνουά οι Βέλγοι και για αυτήν ακριβώς θα αγωνιστούν, στην περίπτωση ισοπαλίας καθαρά θεωρητικές οι ελπίδες τους καθώς θα πρέπει ο Καναδάς να κερδίσει τουλάχιστον με τρία γκολ διαφορά το Μαρόκο! Πολύ μεγάλη η διαφορά στην εικόνα των δύο ομάδων στα παιχνίδια που έχουν προηγηθεί, προσεκτική στην πρεμιέρα της, πειστική στο 4-1 επί του Καναδά η Κροατία, προβληματίστηκε αρχικά από την ορμή των Βορειοαμερικανών αλλά προϊόντος του χρόνου έβγαλε όλη την ποιότητά της στο χορτάρι και κέρδισε πολύ εύκολα, θα μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ!

Ο Λιβάγια, πέτυχε το γκολ για το 2-1 της ομάδας του, ανταποκρίθηκε άψογα στο ρόλο του σέντερ φορ, σημείο αναφοράς για τους συμπαίκτες του, βοήθησε σημαντικά και τον Κράμαριτς να βρει ελεύθερους χώρους ξεκινώντας τις κινήσεις του από την πτέρυγα! Απογοητευτικό έως και αποκαρδιωτικό, αντιθέτως, στα δύο πρώτα ματς το Βέλγιο, πολύ τυχερό στη νίκη επί του Καναδά, έμοιαζε έως και…ανήμπορο μετά από ένα σχετικά καλό πρώτο ημίωρο στην αναμέτρηση με το Μαρόκο, απολύτως φυσιολογική η ήττα με 2-0! Το κλίμα στα αποδυτήρια των Βέλγων το λες και εκρηκτικό, ο Βερτόνγεν απάντησε δεικτικά στις δηλώσεις του Ντε Μπρόινε περί γερασμένης ομάδας, ο Μαρτίνεθ απέφυγε να πάρει θέση, οι επιθετικοί τα ρίχνουν στους αμυντικούς και το αντίστροφο, έτσι…δεν πας πουθενά! Με βάση τα δείγματα που μας έχουν δώσει οι δύο ομάδες δε βλέπω πώς οι Κροάτες θα χάσουν το παιχνίδι, επιλέγω 1Χ διπλή ευκαιρία και over 1.5, στο 1.93 η απόδοση! 

Κόστα Ρίκα – Γερμανία Προγνωστικά

Κόστα Ρίκα – Γερμανία το δεύτερο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε, στις 21:00 το πρώτο σφύριγμα στο “Αλ Μπάιτ”, την ίδια ώρα οι Ισπανοί κοντράρονται με τους Ιάπωνες! Για δύο, υπό προϋποθέσεις, αποτελέσματα παίζουν οι Κεντροαμερικανοί, με νίκη παίρνουν την πρόκριση, συνεχίζουν και με ισοπαλία αρκεί στο άλλο ματς να πάρει τη νίκη  η “φούρια ρόχα”! Μόνο με τρίποντο μπορεί να ελπίζει η “νασιονάλ μάντσαφτ”, αν οι Ιάπωνες αντέξουν στο άλλο ματς θα πρέπει οι Γερμανοί να ψάξουν και όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ! Σε κάθε περίπτωση, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, περιμένω η μακράν ποιοτικότερη ομάδα από τις δύο να…κολλήσει το γκάζι στο πάτωμα, κόντρα στην Ισπανία οι παίκτες του Χάνζι Φλικ έβγαλαν αντίδραση, έχουν την ικανότητα για μια μεγάλη νίκη που θα αυξήσει θεαματικά τις πιθανότητές τους για πρόκριση!

Στο ντέρμπι με την Ισπανία ο Μουσιάλα ήταν συγκλονιστικός, με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ο Σανέ αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα, λογικά είναι πλέον απολύτως έτοιμος να παίξει από την αρχή, μπήκε στο κάδρο και ο σκόρερ Φίλκριγκ, πάντα είναι χρήσιμος ένας κλασικός σέντερ φορ, πόσω μάλλον σε παιχνίδια στα οποία ο αντίπαλος αρχικά τουλάχιστον, αυτό περιμένω απόψε, βάζει το πούλμαν μπροστά από την εστία! Όσο κι αν προσπαθήσουν οι Κοσταρικάνοι δε βλέπω πώς θα καταφέρουν να…φρενάρουν τον αντίπαλο, περιμένω μεγάλο σκορ, επιλέγω over 3.5, στο 1.93 η απόδοση!   

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 KΡΟΑΤΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ: 1Χ & OVER 1.5 (1.93)21:00 KΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ: OVER 3.5 (1.93)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ