Γαλλία το απόγευμα, το βράδυ…γκολ!

Γαλλία το απόγευμα, το βράδυ…γκολ!

Γαλλία – Πολωνία ανοίγουν σήμερα, στο “Αλ Τουμάμα” το χορό...

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Με 50% ποσοστό επιτυχίας κλείσαμε την πρώτη μέρα των νοκ άουτ στα προγνωστικα μουντιαλ του Κατάρ, κοντράραμε αρχικά την Ολλανδία στο παιχνίδι με τις Ηνωμένες Πολιτείες, είχαν τις στιγμές τους όχι όμως και την απαραίτητη, σε αυτές τις περιστάσεις, κυνικότητα, ίσως και ποιότητα οι Αμερικανοί! Η ομάδα του Μπερχόλτερ απείλησε πολύ νωρίς με τετ α τετ του Πούλισικ, έδειξε ποδοσφαιρική αφέλεια και το πλήρωσε, δεν έπαιξαν πάνω από 20 λεπτά συνολικά ποδόσφαιρο  οι “οράνιε”, στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς σχεδόν παρακολουθούσαν, κι όμως πήραν τη νίκη με σκορ 3-1! Πολύ καλύτερα τα πράγματα για τη στήλη στο Αργεντινή – Αυστραλία, κυρίαρχη η “αλμπισελέστε” για περίπου 75 λεπτά, έφτασε στο 2-0 και ήλεγχε την κατάσταση, η μείωση του σκορ, και με δόση τύχης, από την ομάδα του Άρνολντ έφερε…δράμα, ο Μέσι και η παρέα του τα κατάφεραν, τα καταφέραμε κι εμείς με τον “άσο” και over 2.5 που είχαμε επιλέξει στα προγνωστικα στοιχηματος!

🏆 Μουντιαλικό διπλό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός ▶️ FREE-MUNDIAL

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Γαλλία – Πολωνία Προγνωστικά

Γαλλία – Πολωνία ανοίγουν σήμερα, στο “Αλ Τουμάμα” το χορό, στις 17:oo η σέντρα στο τρίτο παιχνίδι της φάσης των “16” της διοργάνωσης! Σαφώς πειστικότερη η εικόνα των ¨τρικολόρ” στους ομίλους, στην ήττα με 1-0 από την Τυνησία την τρίτη αγωνιστική, με την πρόκριση, ουσιαστικά και την πρώτη θέση, ήδη εξασφαλισμένη, ήταν τόσο εκτεταμένο το rotation και τόσο…δραστικές οι αλλαγές από τον Ντεσάν, ακόμη και σε θέσεις, που το παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο με φιλικό, δεν προσφέρεται για συμπεράσματα και…ανησυχία!

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μ’Μπαπέ, πολύ πιο βοηθητικός και λειτουργικός για την ομάδα απ’ ό,τι στην Ατλέτικο ο Γκριζμάν, εύστοχος ο Ζιρού, Ντεμπελέ, Κομάν και Τεό Ερναντές δημιουργικοί από τα άκρα, ίσως στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του ο Ραμπιό, παρά τις απουσίες οι Γάλλοι, αν τους βγει το παιχνίδι, δείχνουν ασταμάτητοι! Απέναντί τους βρίσκουν μια ομάδα “δυσκοίλια”, στάθηκε τυχερή στον όμιλο, σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε καλύτερα από το Μεξικό, έχει κυρίως τον Στσέζνι που, μεταξύ άλλων, έχει πιάσει και δύο πέναλτι να ευχαριστεί για την πρόκριση! Άκρως συντηρητική έως και…εκνευριστική η τακτική του Μίχνιεβιτς, δημιουργία μηδέν, άμυνα, άμυνα, άμυνα κι ό,τι βγει μπροστά από την κλάση του Λεβαντόφσκι, άντε και του Ζιελίνσκι, και κάποια στατική φάση! Ειλικρινά δε βλέπω πώς αυτή η Πολωνία θα καταφέρει όχι να σταματήσει αλλά να προβληματίσει έστω τους Πρωταθλητές Κόσμου, επιλέγω Γαλλία -1.5 ασιατικό, στο 1.98 η απόδοση! 

Αγγλία – Σενεγάλη Προγνωστικά

Αγγλία – Σενεγάλη το βραδινό παιχνίδι του προγράμματος, στις 21:00 το πρώτο σφύριγμα στο “Αλ Τουμάμα”! Με εξαίρεση το παιχνίδι με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο οποίο παρουσιάστηκε άτολμη και άνευρη η ομάδα του Σάουθγκέιτ έστειλε αρκετά ελπιδοφόρα μηνύματα με την εικόνα της στους ομίλους, συμπαγής αμυντικά, με πλούσιο ταλέντο και πολλές επιλογές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα της τριάδας πίσω από τον…αμετακίνητο Χάρι Κέιν! Προφανώς και είναι το φαβορί απόψε κόντρα στη γενναίους, ανταγωνιστικούς, τολμηρούς αλλά και σαφέστατα πολύ πίσω σε ποιότητα Αφρικανούς, πολύ σημαντική για τον ασθενή Σισέ η απουσία τους Ιντρίσα Γκέιγ, με πρόβλημα και ο Κουγιατέ!

Δεν είναι ομάδα που αρέσκεται να…ανοίγει τα παιχνίδια της αυτή η έκδοση των “Τριών Λιονταριών”, πρώτο μέλημα ο έλεγχος του ρυθμού και ο περιορισμός του ρίσκου, η ποικιλία της στη δημιουργία, πολλές φορές ακόμη και ο ίδιος ο Κέιν γυρίζει πιο πίσω για να “ταΐσει” τους συμπαίκτες του, είναι που της δίνει τις λύσεις μέσα από υπολογισμένη και πολύ προσεκτική…διαδικασία! Κάτι τέτοιο περιμένω και απόψε, με τους Σενεγαλέζους να έχουν δείξει δόντια δύσκολα θα αφήσουν οι Άγγλοι το τέμπο να τραβήξει την…ανηφόρα! Περιμένω οριακές καταστάσεις σε ό,τι αφορά το σκορ, επιλέγω 2-3 γκολ, στο 1.95 η απόδοση!

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ