Δύο Bet Builder με καλές αποδόσεις

Δύο Bet Builder με καλές αποδόσεις

Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τα δύο τελευταία παιχνίδια της φάσης των «16», από τα οποία θα μάθουμε το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών. Πάμε να τα δούμε.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα φίλοι μου. Καλή η χθεσινή μέρα για τη στήλη στα προγνωστικα στοιχηματος, μιας και πέρασε το ένα από τα δύο Bet Builder που σας πρότεινε. Στο Ιαπωνία – Κροατία, έστω και αν οι Κροάτες μας έβγαλαν τη ψυχή, κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Έτσι, πιάσαμε τη πρόκριση, μαζί με το goal/goal και το over 18,5 πλάγια άουτ της Ιαπωνίας.

Η συνολική απόδοση στο συγκεκριμένο Bet Builder ήταν 4,9 αρκετά καλή.

Στο άλλο ματς (Βραζιλία – Ν. Κορέα), δεν μας κάθισαν τα αράουτ. Θέλαμε οι Ασιάτες να εκτελέσουν 18, αλλά έμειναν στα 13. Αντιθέτως, πιάσαμε το καλοπληρωμένο goal/goal και την πρόκριση της Βραζιλίας.

Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τα δύο τελευταία παιχνίδια της φάσης των «16», από τα οποία θα μάθουμε το τελευταίο ζευγάρι των προημιτελικών. Πάμε να τα δούμε.

🎁 Βρίσκεις εδώ SUPER Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Μαρόκο – Ισπανία Προγνωστικά

Το Μαρόκο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, αφού ουδείς περίμενε σε όμιλο με Κροατία, Βέλγιο και Καναδά ότι θα τερμάτιζε στην 1η θέση. Κόντρα στην Ισπανία θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους στο Μαρόκο – Ισπανία.

Οι Ισπανοί είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να βγάλουν σοβαρότητα, για να μπορέσουν να πάρουν τη πρόκριση.

Θα «χτίσουμε» στοίχημα και ουσιαστικά θα μετράμε τα αράουτ. Γιατί θα ποντάρω, τόσο σε αυτά των Μαροκινών, όσο και σε αυτά των Ισπανών. Από τους τυπικά γηπεδούχους, θέλουμε να εκτελέσουν 17 και οι Ισπανοί 19.

Επίσης δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, αν σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αν περάσουν τα τρία αυτά γεγονότα, η απόδοση που βγάζει το Bet Builder είναι εξαιρετική (6,00).

Πορτογαλία – Ελβετία Προγνωστικά

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί στο Πορτογαλία – Ελβετία. Εκτιμώ, ότι οι Πορτογάλοι έχουν το πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη. Διαθέτουν ποιοτικότερη ομάδα από τους Ελβετούς και κάλλιστα μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Και εδώ θα «χτίσουμε» στοίχημα, στο οποίο θα περιμένουμε νίκη των Πορτογάλων. Επίσης, το 2,40 που δίνει να σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν το λες και άσχημο και φυσικά το… μενού θα περιλαμβάνει και αράουτ. Συγκεκριμένα, θα ποντάρω στο να εκτελέσουν οι Ελβετοί 17 πλάγια άουτ. Όλα αυτά μας βγάζουν απόδοση 4,80. Συμπαθητική κατά τη γνώμη μου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 ΜΑΡΟΚΟ – ΙΣΠΑΝΙΑ (Bet Builder)

Goal/goalΙσπανία over 19,5 πλάγια άουτ

Μαρόκο over 16,5 πλάγια άουτ

Συνολική απόδοση: 6,00

21:00 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ (Bet Builder)

Anytime scorer Κριστιάνο Ρονάλντο

Ελβετία over 16,5 πλάγια άουτ

Συνολική απόδοση: 4,80

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ