Εφαλτήριο για νέο σερί…

Εφαλτήριο για νέο σερί…

Πάμε στοίχημα ότι και σήμερα θα δούμε ένα ωραίο ματς στο ΣΕΦ, όπως το χθεσινό του Παναθηναϊκού, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ! Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «γυρίσει» το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και να πάρει τη νίκη και η ανατροπή του, μέσω της παράτασης, μας βοήθησε κι εμάς για να «βγει» το σημείο που δώσαμε, δηλαδή και ο άσος και το over μαζί και να αρχίσουμε έτσι να «χτίζουμε» και πάλι ένα καλό σερί.

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια

Άλλωστε, για όποιον πει ότι ήμασταν τυχεροί που πήγε το ματς στην παράταση, θα πούμε ότι έχουμε χάσει άλλα τόσα ματς, και πολλά παραπάνω, στο τελευταίο σουτ ή μέσω παράτασης, οπότε έτσι είναι το στοίχημα στο μπάσκετ και προχωράμε!

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια Προγνωστικά

Πάμε στοίχημα ότι και σήμερα θα δούμε ένα ωραίο ματς στο ΣΕΦ, όπως το χθεσινό του Παναθηναϊκού, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τη Δευτέρα δύσκολα τον αιώνιο αντίπαλό τους, ΠΑΟ, με 68-66 και πήραν έτσι δύναμη ψυχολογικά, αφού τον τελευταίο καιρό δεν παίζουν καλά κι αυτό είναι πανθομολογούμενο. Ίσως μας κακοέμαθαν λίγο, με τις σούπερ εμφανίσεις και νίκες προ διμήνου.

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια

Σήμερα κόντρα στην σκληροτράχηλη ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο οι γηπεδούχοι θα πρέπει να βρουν λύσεις και να αναδείξουν και παίκτες που ίσως δεν το έχουν κάνει τόσο καιρό, πέραν του Βεζένκοφ.

Έτσι θα ξεπεραστούν και οι όποιες μουρμούρες για τον Κάνααν, για τον Πίτερς, ακόμη ακόμη και για τον Σλούκα που είναι άστοχος στις προσπάθειες του, αλλά όχι απαραίτητα κακός. Παράλληλα με μια πιθανή νίκη θα μπορέσουν να πάρουν δύναμη για τη συνέχεια και να ξεκινήσουν ένα νέο θετικό σερί νικών.

Σημαντική η επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς για τους Ιταλούς, αφού μειώθηκε η ποινή του, ενώ πήραν δύναμη απ’ το δύσκολο «διπλό» για το πρωτάθλημα, επί της Βαρέζε, με 100-108 με τον Μπελινέλι να έχει 21 πόντους.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Θα πάμε με τον άσο και στο Σλούκας over 1.5 τρίποντα, σε απόδοση 2.02 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ πάντα υπάρχει η επιλογή και του άσου με το over στη σκέψη μας…

21:00 Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια | 1 και Σλούκας over 1,5 τρίποντο (2,02@Stoiximan)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ