Τρία ειδικά στοιχήματα στον τελικό

Τρία ειδικά στοιχήματα στον τελικό

Αργεντινή και Γαλλία μονομαχούν με στόχο τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας και ειλικρινά δυσκολεύομαι να βρω φαβορί στα προγνωστικα μουντιαλ.

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Ένας ακόμη μικρός τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου αποδείχθηκε λίρα εκατό για τους απανταχού παίκτες, αφού τα γκολ ήρθαν πολύ νωρίς και το σημείο που ακολουθήσαμε ήταν αδύνατον να σπάσει.

Το έχουν αυτά τα παιχνίδια στα οποία κρίνεται η 3η θέση ενός Μουντιάλ. Είναι λίγο πιο χαλαρά στη διάθεση των παικτών, μέχρι να συνειδητοποιήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα πως κρίνεται το βάθρο.

Σήμερα φυσικά δεν χρειάζεται να περάσει ούτε πεντάλεπτο για να καταλάβουν ότι παλεύουν για την πρώτη θέση. Αργεντινή και Γαλλία μονομαχούν με στόχο τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας και ειλικρινά δυσκολεύομαι να βρω φαβορί στα προγνωστικα μουντιαλ.

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Αργεντινή – Γαλλία Προγνωστικά

Αν επέλεγα καθαρά ως ομάδα, τότε το χέρι μου θα πήγαινε στους Γάλλους. Αν δεν υπήρχε ο “κοντός” όλο θα ήταν πιο απλά στο Αργεντινή – Γαλλία. Έλα όμως που μια του ενέργεια μπορεί να καθορίσει ένα ολόκληρο παιχνίδι. Στον τελικό του 2014 ήταν άφαντος. Και πάλι όμως, απέναντι στην τότε καλοδουλεμένη γερμανική άμυνα, κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του, πίστευες ότι θα κάνει την τρέλα.

Τώρα κάνει ένα αρκετά ώριμο Μουντιάλ. Έχει ήδη πετύχει πέντε γκολ. Έχει ασίστ, ξοδεύει δυνάμεις με μαθηματική ακρίβεια και βγάζει τα 90λεπτα στα 35 του χρόνια με χαρακτηριστική άνεση. Όσο κυλούσε το τουρνουά γινόταν ολοένα και καλύτερος. Απέναντι σε όλα αυτά, μια Γαλλία, η οποία μπήκε στη διοργάνωση με πολλές και σημαντικές απουσίες, τις οποίες όμως κάλυψε από παίκτες που δεν το περίμενε. Το δίδυμο Ραμπιό-Τσουαμενί λειτούργησε άψογα και ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος το 2018 ήταν άσφαιρος στην κατάκτηση του τροπαίου από τους “μπλε” έχει ήδη σκοράρει τέσσερις φορές.

Οι αποδόσεις λένε την αλήθεια. Όντως δεν υπάρχει φαβορί. Είναι όλα μοιρασμένα. Και αναγκάζομαι να ψάξω λύσεις σε ειδικά στοιχήματα. Περιμένω λοιπόν προσεκτικό μπάσιμο και από τις δύο. Πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό. Αυτό είναι το πρώτο μου ποντάρισμα.

Δεύτερη επιλογή μου, οι τελικές προσπάθειες του Λιονέλ Μέσι. Θέλω τουλάχιστον τέσσερις, να σπάει δηλαδή το φράγμα του Line στις 3,5. Δεν με ενδιαφέρει αν θα βρουν στόχο ή όχι.

Και θα ολοκληρώσω με ένα ακόμη ειδικό στοίχημα πάνω σε παίκτη. Να πάρει κίτρινη κάρτα ο Ρομέρο σε απόδοση 2.37.  Η ταχύτητα των Γάλλων σίγουρα θα τον εκθέσει σε ένα δύο αντικακανονικά μαρκαρίσματα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αργεντινή – Γαλλία Πρώτο Γκολ μετά το 28΄(1.91)Λιονέλ Μέσι Over 3,5 Προσπάθειες (2.00)

Κριστιάν Ρομέρο Να πάρει κάρτα (2.37)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ