Παιχνίδι με τα γκολ…

Παιχνίδι με τα γκολ…

Συγκεκριμένα, θα ποντάρουμε σε δύο παιχνίδια από το Καμπιονάτο και στην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Οσασούνα.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλή εβδομάδα φίλοι μου και ευελπιστώ να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και να μπει φρένο με τα δελτία που χάνονται στο γκολ ή στο παιχνίδι.

Χθες για παράδειγμα, πέρασε εύκολα ο Ατρόμητος, στο Μίλαν – Ρόμα μας έσωσε η πρώιμη πληρωμή, αλλά στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Ιωαννίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και δεν ήρθε το καλοπληρωμένο goal/goal.

Σήμερα το κουπόνι δεν είναι γεμάτο. Έχεις λίγες επιλογές στα προγνωστικα ποδοσφαιρου. Προσωπικά δεν θα με ένοιαζε, αν είχε ρεζέρβες Βελγίου. Δυστυχώς δεν έχει, οπότε θα ασχοληθούμε με πιο γνωστά παιχνίδια. Συγκεκριμένα, θα ποντάρουμε σε δύο παιχνίδια από το Καμπιονάτο και σετην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Οσασούνα.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βερόνα – Κρεμονέζε Προγνωστικά

Τόσο η Βερόνα, όσο και η Κρεμονέζε πραγματοποιούν τραγικές πορείες. Οι γηπεδούχοι έχουν μαζέψει επτά βαθμούς, με μια νίκη σε 16 αγωνιστικές και οι φιλοξενούμενοι στον ίδιο αριθμό αγώνων έξι, μόνο με ισοπαλίες.

Είναι αυτονόητο, ότι αν κάποιος κερδίσει το μεταξύ τους ματς, θα μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο. Οι γηπεδούχοι πρέπει να διαθέτουν την χειρότερη άμυνα της Ευρώπης. Έχουν δεχθεί γκολ και στα 16 φετινά ματς, ενώ αν προσθέσουμε και την περσινή σεζόν το σερί φτάνει στους 23 αγώνες!

Η Κρεμονέζε μπορεί να μην έχει κάνει νίκη, αλλά το τελευταίο διάστημα, παλεύει τα ματς. Πήρε 0-0 με τη Μίλαν και έχασε από την Γιουβέντους στην τελευταία φάση του ματς. Νομίζω, ότι είναι σε καλύτερο φεγγάρι και θα ποντάρω στο να μην ηττηθεί. Θα πάρω το Χ2 σε απόδοση 1,72.

Μπολόνια – Αταλάντα Προγνωστικά

Έχουμε και λέμε Μπολόνια – Αταλάντα. Το 2,00 που «πληρώνει» το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς είναι αρκετά καλό. Από τη μία, η Μπολόνια μετρά τέσσερα over 2,5 στα πέντε τελευταία της ματς. Μόνο στο τελευταίο, εκτός έδρας με τη Ρόμα, εμφανίστηκε το under.

Από την άλλη, η Αταλάντα προέρχεται από τέσσερα σερί over 2,5, όλα μαζί με goal/goal και είναι αυτονόητο ότι θέλουμε να συνεχίσει το σερί της.

Με αυτά τα στατιστικά, δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη, αν εμφανιστεί το over 2,5…

Μπιλμπάο – Οσασούνα Προγνωστικά

Η Μπιλμπάο είναι το φαβορί για τη νίκη, μιας και στην έδρα της τα πηγαίνει αρκετά καλά και μέχρι στιγμής δείχνει λίγο καλύτερη ομάδα από την Οσασούνα.

Ο «άσος» στο 1,70 δεν μου κάνει και τόσο κλικ. Θα τον ήθελα λίγο καλύτερο, γιατί η Μπιλμπάο στα οκτώ τελευταία της ματς, κέρδισε μόλις τα δύο. Θα προτιμήσω το goal/goal το οποίο το συναντάμε σε εξαιρετική απόδοση (2,00) και αξίζει το ρίσκο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30  ΒΕΡΟΝΑ – ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ:  Χ2  (1,72)21:45  ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Over 2,5  (2,00)

22:00  ΜΠΙΛΜΠΟ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ:  Goal/Goal  (2.00)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ