Ο ΠΑΟΚ κερδίζει και… ισοφαρίζει!

Ο ΠΑΟΚ κερδίζει και… ισοφαρίζει!

Πάμε στοίχημα με τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ρίτας για τα play in του BCL, στο “Παλατάκι”.

Γράφει ο Κώστας Κούσης

Καλημέρα σε όλους και όλες ους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε χθες χάνοντας στην παράταση, όμως αυτό μας… βοήθησε να επαληθευτεί η δική μας επιλογή που ήταν νίκη της Φενέρ με οβερ στους πόντους. Έχουμε ξαναπεί πως το μπασκετικό στοίχημα τις έχει τέτοιες ιδιαιτερότητες και… τυχερά, όπως βέβαια μπορείς να χάσεις ένα ματς έτσι, απ’ την… ανάποδη εξέλιξη.

ΠΑΟΚ – ΡΙΤΑΣ

Σε κάθε περίπτωση προχωράμε με ένα ακόμη θετικό πρόσημο στην προσπάθεια μας και πάμε στοίχημα με τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ρίτας για τα play in του BCL, στο “Παλατάκι”.

ΠΑΟΚ-Ρίτας Προγνωστικά

Οι “ασπρόμαυροι” έχασαν εύκολα στον πρώτο αγώνα με τους Λιθουανούς, στην έδρα τους, ενώ θυμίζουμε πως η πρόκριση θα έρθει σε αυτόν που θα συμπληρώσει δύο νίκες.

Αν νικήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ η σειρά οδηγείται σε τρίτο παιχνίδι το οποίο θα γίνει την άλλη εβδομάδα και πάλι στο Βίλνιους, έδρα της Ρίτας. Το παρήγορο για τον “Δικέφαλο του Βορρά” είναι ότι πλέον είναι ετοιμόλεμοι και ο Νέιτ Ρένφρο, ένας παίκτης που βοηθάει πολύ στην “εναέρια” άμυνα, αλλά και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, που είναι πολύ καλός στην… επίγεια άμυνα.

Αυτό επεσήμανε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρις Λυκογιάννης, στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα, όπου μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως: «Υπάρχει η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, γιατί εμείς είμαστε συν δύο παίκτες.

ΠΑΟΚ – ΡΙΤΑΣ

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι, να βελτιώσουμε την άμυνα της αδύναμης πλευράς, που είχαμε πολύ σημαντικό πρόβλημα στο Βίλνιους. Από εκεί και πέρα, να διαβάσουμε καλά, να βρεθούν σε μία καλύτερη επιθετική ημέρα παιδιά που θα πάρουν τις πιο σημαντικές αποφάσεις, για να κερδίσουμε το παιχνίδι και ξαναπάμε στη Λιθουανία».

Οι Λιθουανοί απ’ την πλευρά τους ήρθαν στη Θεσσαλονίκη σε καλή κατάσταση, παρά την ήττα τους απ’ τη Γουλβς με 76-88 για το πρωτάθλημα της χώρας τους, ενώ ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τον Απόλλωνα Πάτρας, ως προπόνηση για τον σημερινό αγώνα.

Ο πλήρης ΠΑΟΚ και με τη βοήθεια του κόσμου του, μπορεί να κερδίσει και να ισοφαρίσει. Παρά τη διαφορά του πρώτου αγώνα θεωρούμε πως οι δύο ομάδες δεν έχουν τόση διαφορά όσο το σκορ του πρώτου αγώνα (85-62), οπότε παίρνουμε την επιλογή να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε απόδοση 2,50, να είναι καλοδεχούμενη στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 ΠΑΟΚ-ΡΙΤΑΣ |Καμία ομάδα να νικήσει με 6+ (2,50)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ