Σούπερ ντέρμπι με γκολ σε Λονδίνο και Ριάντ!

Σούπερ ντέρμπι με γκολ σε Λονδίνο και Ριάντ!

Με δύο ακόμη μεγάλα ματς θα ασχοληθούμε σήμερα

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Όπως την Παρασκευή έτσι και χθες, ήταν το παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ που δικαίωσε τη στήλη στα προγνωστικα ποδοσφαιρο, όπως την Παρασκευή έτσι και χθες δεν καρπωθήκαμε ολόκληρη την απόδοση για τα προγνωστικά μας, αυτή τη φορά στο ντέρμπι του Μάντσεστερ! Σε over 2.75 ασιατικό είχαμε καταλήξει, τρία γκολ ήταν το ελάχιστο που χρειαζόμασταν , τρία γκολ είχε το ματς με τη Γιουνάιτεντ και κάνει την ανατροπή και να παίρνει τη μεγάλη νίκη με σκορ 2-1! Όσο για το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ στην Τούμπα, πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, σε εξαιρετική βραδιά ο Μανδάς, είχαν και οι Κρητικοί τις στιγμές τους, κορυφαία το δοκάρι στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, over 2.5 είχαμε επιλέξει, έμεινε μακριά με το τελικό 0-0!

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Τότεναμ – Άρσεναλ Προγνωστικά

Με δύο ακόμη μεγάλα ματς θα ασχοληθούμε σήμερα, κάνουμε την αρχή με ντέρμπι Λονδίνου, η Τότεναμ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Άρσεναλ που έχει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει και πάλι την ψαλίδα από τη δεύτερη Σίτι, σέντρα στις 18:30! Mέτρια για ένα ακόμη παιχνίδι στο 1-0 επί της Πόρτσμουθ για το Κύπελλο η ομάδα του Κόντε, μεγάλες οι διακυμάνσεις στην απόδοσή της τον τελευταίο καιρό, στα του πρωταθλήματος προέρχεται από το εμφατικό 4-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας! Πολύ σημαντική η επιστροφή του Κουλουσέφσκι, μακράν ο πιο δημιουργικός παίκτης στο ρόστερ, ίσως να βρεθεί ακόμη και στην ενδεκάδα, σκόραρε επιτέλους ο Σον στο “Σέλχαρστ Παρκ”, μένει να φανεί αν ο Νοτιοκορεάτης θα μπορέσει να επενδύσει σε αυτό για να αρχίσει έστω να θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό! Ρισάρλισον και Μπεντανκούρ παραμένουν εκτός, παραμένει αξιόπιστος στο σκοράρισμα ο Κέιν, τρία γκολ σε δύο παιχνίδια για τον 29χρονο επιθετικό!

Από την πλευρά τους οι “κανονιέρηδες” έρχονται στο παιχνίδι με πολύ καλή ψυχολογία μετά από τις απώλειες της Σίτι, 3-0 με εξαιρετικό Ενκέτια, αναπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την απουσία του Ζεσούς, την Όξφορντ στο Κύπελλο, το 0-0 με τη Νιούκαστλ την προηγούμενη αγωνιστική μοιάζει πλέον πολύ μακρινό! Μόλις μία ήττα μακριά από το “Έμιρέιτς”, μοναδική γενικότερα μέσα στη σεζόν, μετρά  η ομάδα του Αρτέτα, 3-1 από τη Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”, με ηθικό ακμαιότατο και ελάχιστα προβλήματα την περιμένω πολύ απαιτητική, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα με εξαίρεση το τελευταίο, η λογική λέει ότι θα τα καταφέρει και σήμερα! Με την Τότεναμ να έχει και εκείνη την ποιότητα, αλλά και ισχυρότατο κίνητρο, να πληγώσει τη μεγάλη της αντίπαλο “βλέπω” υψηλό σκορ στο ματς, GG και over 2.5 η επιλογή μου, στο 2.00 η απόδοση!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Τελικός ισπανικού Σούπερ Καπ με “κλάσικο” στο Ριάντ απόψε, μια ακόμη μονομαχία Ρεάλ και Μπαρσελόνα, σέντρα στις 21:30! Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση, 1-1 με τη Βαλένθια σε κανονική διάρκεια και παράταση, η “βασίλισσα”, χτυπητές αδυναμίες στα μετόπισθεν, φάνηκε η απουσία των Αλάμπα και Τσουαμενί, δεν ταξίδεψαν στη Σαουδική Αραβία, στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού! Λογικά απόψε ο Μόντριτς επιστρέφει στην ενδεκάδα, έμεινε στον πάγκο, τον αντικατέστησε στο αρχικό σχήμα ο Καμαβινγκά, στον ημιτελικό! Ό,τι και να πει, και να γράψει, κανείς για την τεχνογνωσία των “μερένγκες” σε τελικούς θα είναι λίγο, ισχυρό και το κίνητρο να πιάσουν την αντίπαλό τους στις κατακτήσεις του τίτλου στη διοργάνωση, 13-12 το σκορ!

Όσο για τους “μπλαουγκράνα”, επίσης στα πέναλτι ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπέτις, επίσης 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση, άξιζαν πιο εύκολη πρόκριση με την εικόνα τους στον ημιτελικό, πολλές οι χαμένες ευκαιρίες! Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έχει ο Τσάβι, σε εξαιρετική κατάσταση οι Ντεμπελέ και Πέδρι, ποντάρει πολλά πάνω τους στο δημιουργικό-επιθετικό κομμάτι ο τεχνικός της Μπάρτσα, ισχυρό ζητούμενο η αντιμετώπιση των Βινίσιους και Μπενζεμά, ίσως και να επιστρατευτεί και πάλι ο Αραούχο σε θέση δεξιού μπακ για να “αναμετρηθεί” με το Βραζιλιάνο! Για την ποιότητα των δύο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι τα λόγια περιττεύουν, έδειξαν αμφότερες ζητήματα στο αμυντικό κομμάτι στα προηγούμενα παιχνίδια, και εδώ GG και OVER 2.5 η επιλογή μας, στο 2.00 η απόδοση!   

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:30 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ: G/G & OVER 2.5 (2.00)21:00 ΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ: G/G & OVER 2.5 (2.00)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ