Λέει «αντίο» στον αρχηγό της με νίκη

Λέει «αντίο» στον αρχηγό της με νίκη

Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει σήμερα η στήλη του Bethome.gr!

Γράφει ο Γιάννης Καλαϊτζίδης

Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει σήμερα η στήλη του Bethome.gr! Αρκετές οι αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ολοκληρώνει τη δεύτερη στροφή στο Κλαουσούρα του Μεξικού.

Λεόν – Νεκάξα Προγνωστικά

Δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Λεόν, με το παιχνίδι κόντρα στη Μασατλάν να οδηγείται σε αναβολή, εξαιτίας των βίαιων γεγονότων που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Σιναλόα. Ρίχνεται λοιπόν απόψε στη μάχη του Κλαουσούρα, με τον Νικολάς Λαρκαμόν να κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της. Δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού ο 36χρονος αρχηγός Λουίς Μόντες, αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν μετά από 11,5 χρόνια, με το αποψινό παιχνίδι να αποτελεί το αποχαιρετιστήριο του.

Με το αριστερό μπήκε στο Κλαουσούρα η Νεκάξα, η οποία ηττήθηκε με 2-3 στην πρεμιέρα της, από την Ατλέτικο Σαν Λουίς. Αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο πλευρές, ωστόσο η αντίπαλος της αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, με την ίδια να μειώνει δις (1-2 και 2-3 αντίστοιχα). Τρίτη διαδοχική της ήττα σε επίπεδο πρωταθλήματος, συμπληρώνοντας παράλληλα επτά σερί ματς χωρίς νίκη (0-2-5).

Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει να πει “αντίο” στον αρχηγό της Λουίς Μόντες η Λεόν, ξεκινώντας παράλληλα με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Κλαουσούρα. Συντριπτική η υπεροχή της στα παιχνίδια με αντίπαλο τη Νεκάξα (10-1-2), που από την πλευρά της έδειξε αμυντικές αδυναμίες στην πρεμιέρα. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.95 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

05:05 Λεόν – Νεκάξα: Άσσος (1.95 @bwin)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ