Κάν’το όπως στην Προύσα!

Κάν’το όπως στην Προύσα!

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με επιστροφή στα ελληνικά γήπεδα όπου συνεχίζεται η δράση στη Basket League

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ! Ο Ολυμπιακός δικαίωσε την πρόβλεψή μας για νίκη του επί της Ρεάλ και παράλληλα κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλό του, έστω και με ισοβαθμία με άλλες ομάδες, όμως όχι και την παραγωγική βραδιά που περιμέναμε να έχει, αφού είχε… 6/26 τρίποντα.

Απόλλων Πάτρας – ΑΕΚ

Σήμερα θα πάμε στοίχημα με επιστροφή στα ελληνικά γήπεδα όπου συνεχίζεται η δράση στη Basket League και θα πάμε στον αγώνα του Απόλλωνα Πάτρας με την ΑΕΚ, όπου περιμένουμε να δούμε ένα καλό ματς, αλλά και μαζί να δούμε και θέαμα! Αλλά βεβαίως και να μπορέσουμε να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν αρκετά ανανεωμένες σήμερα σε ένα γήπεδο όπου αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, αφού και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και ο Απόλλωνας έκανε κάποιες κινήσεις που ο κόσμος της Πάτρας θέλει να δει τον νέο Αμερικανό που έφερε η ομάδα, τον Αλόνζο Βερτζ, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος του Απόλλωνα στο ντεμπούτό του μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (97-60).

Ατυχία όμως με τον σέντερ Σιλά (6.4π., 3.7 ριμπ.) που έπαιξε μόλις τέσσερα λεπτά με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια αποχώρησε λόγω τραυματισμού, αφού υπέστη διάστρεμμα χθες και η συμμετοχή του στην αποψινή αναμέτρηση, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Απόλλων Πάτρας – ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει Γόντικα, Γιάνκοβιτς και Μάιλς, αφού ρύθμισε το θέμα με το ban της FIBA και θα έχει ενδοαφέρον παραπάνω να τη δούμε ανανεωμ,ένη. Παραμένει, βέβαια, το… δόγμα Καντζούρη (“άμυνα κι άγιος ο Θεόςς”). Μετά το σπουδαίο διπλό στην Προύσα επί τη Τόφας του Πρίφτη και την πρόκριση στους “16” του BCL θα θέλει να συνεχίσει και στο ελληνικό πρωτάθλημα μια τόσο θετική παρουσία, όπως με τους Τούρκους.

Δύσκολος αγώνας, πιο δύσκολος ίσως απ’ ότι φαίνεται, αφού όλοι θεωρούν την ΑΕΚ μεγάλο φαβορί. Ναι, μπορεί να κερδίσει αλλά δε θα είναι τόσο εύκολο. Θα πάμε με το διπλό και το under 149,5 σε απόδοση 2,47, ενώ θα βλέπαμε και μια αυξημένη απόδοση στο να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους (3.05), μια που κόντρα στα mainstream προγνωστικά προβλέπουμε ντέρμπι…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:15 Απόλλων Πάτρας – ΑΕΚ | 2 και Under 149,5 (2,47)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ