Φενέρ, Ίντερ και γκολ…

Φενέρ, Ίντερ και γκολ…

Για Δευτέρα, το κουπόνι στοιχήματος έχει αρκετά παιχνίδια και πάμε να δούμε, τα ματς με τα οποία θα ασχοληθούμε…

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου. Έπρεπε να μας βγει η ψυχή για να κλείσει το χθεσινό παρολί, με συνολική απόδοση 6,5. Και το λέω αυτό γιατί τα πονταρίσματα στα πρώτα δύο χρονικά παιχνίδια πέρασαν εύκολα.

Το goal/goal & over 2,5 στο ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ ήρθε ξεκούραστα (τελικό σκορ 3-2), ενώ το goal/goal στο Γιουβέντους – Αταλάντα εμφανίστηκε στα μέσα του ημιχρόνου…

Η τριάδα έκλεινε με Χ2 & οver 1,5 στην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στα μέσα του ημιχρόνου, αλλά το δεύτερο γκολ στο ματς, μπήκε στο 90’. Έτσι για να μας ανέβει η πίεση, αλλά όπως και να το κάνουμε, έχει άλλη γλύκα, όταν κλείνεις το παρολί στα χασομέρια…

Για Δευτέρα, το κουπόνι στοιχήματος έχει αρκετά παιχνίδια και πάμε να δούμε, τα ματς με τα οποία θα ασχοληθούμε…

Ουμρανίγεσπορ – Φενέρ Προγνωστικά

Πάση θυσία τη νίκη θέλει η Φενέρ για να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Γαλατά στους τέσσερις πόντους. Αν στραβοπατήσει, η υπόθεση τίτλος θα δυσκολέψει αρκετά. Πρέπει απλά να παρουσιαστεί σοβαρή για να καταφέρει να πάρει το τρίποντο, μιας και αντιμετωπίζει την ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Φενέρ είναι το φαβορί και θα την τιμήσουμε. Για να ανέβει η απόδοση της νίκης των φιλοξενούμενων, θα προσθέσουμε και το over 2,5. Αν κερδίσει η Φενέρ και σημειωθούν τρία γκολ στο ματς, θα πληρωθούμε απόδοση 2,05.

Αρκετά καλή αν αναλογιστούμε, ότι τα over εμφανίζονται με συχνότητα στα παιχνίδια και των δύο ομάδων.

Ίντερ – Έμπολι Προγνωστικά

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων στο παιχνίδι Ίντερ – Έμπολι. Συν τοις άλλοις, η ψυχολογία της Ίντερ βρίσκεται στα ύψη, γιατί προέρχεται από νίκη και κατάκτηση του Σούπερ Καπ, κόντρα στην μεγάλη της αντίπαλο, τη Μίλαν. Κέρδισε με το εμφατικό 3-0 και τώρα υποδέχεται την Έμπολι, με την οποία έχει εξαιρετική παράδοση.

Οι φιλοξενούμενοι, ουσιαστικά δεν έχουν στόχους μιας και έχουν διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά απέχουν αρκετά και από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Θα μου προκαλέσει τεράστια έκπληξη, εάν δεν κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Το θέμα είναι να σημειωθούν τρία γκολ στο ματς, γιατί το συνδυαστικό στοίχημα (1 & over 2,5) δίνει 1,70. Θα το ήθελα μεγαλύτερο, αλλά τι να κάνουμε…

Φούλαμ – Τότεναμ Προγνωστικά    

Η Φούλαμ συγκαταλέγεται στις ευχάριστες εκπλήξεις της Πρέμιερ Λιγκ. Παλεύει όλα τα παιχνίδια, βρίσκεται στην 6η θέση και φυσικά τρέφει βάσιμες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Υποδέχεται την Τότεναμ, σε τοπικό ντέρμπι, σε ένα ματς που δεν βγαίνει εύκολα άκρη, όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι, εν αντιθέσει με την εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ, πήγαν στο Μάντσεστερ και πάλεψαν το ματς με τη Σίτι. Προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο γονάτισαν και γνώρισαν την ήττα με 4-2.

Η Τότεναμ δεν εμπνέει σιγουριά και η άμυνά της δέχεται εύκολα γκολ. Θα ρισκάρω και θα πάρω το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,90. Δεν το λες και άσχημο…

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ