Ομάδα κυπέλλου η Μπόρεχαμ Γουντ

Ομάδα κυπέλλου η Μπόρεχαμ Γουντ

Πάμε να δούμε ποια σημεία κρατάω…

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Τελικά από τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου μόνο το ένα αναβλήθηκε, αλλά καμία γηπεδούχος δεν κέρδισε, με αποτέλεσμα να χαθούν και οι δύο επιλογές μου. Και σήμερα υπάρχουν πολλά παιχνίδια στα αγγλικά γήπεδα, υπάρχουν πάλι κάποιες αναβολές, θα γίνουν και περισσότερες, αλλά ελπίζω να μην είναι από παιχνίδια που θα επιλέξω. Πάμε να δούμε ποια σημεία κρατάω…

Απόψε θα ασχοληθώ με έναν αγώνα εξ αναβολής της Λιγκ 2, αλλά και τον τελευταίο επαναληπτικό του τρίτου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας.

Ακρινγκτον – Μπόρεχαμ Γουντ Προγνωστικά

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι επαναληπτικός για το κύπελλο Αγγλίας, κάτι που σημαίνει πώς αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Και στην επόμενη φάση περιμένει μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, η Λιντς. Η Ακρινγκτον παίζει δύο κατηγορίες υψηλότερα, δεν χάνει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της, με δύο νίκες, αλλά γενικώς έχει μόνο μία νίκη στους εννιά πιο πρόσφατους αγώνες της. Η Μπόρεχαμ Γουντ πέρυσι αποκλείστηκε στον ίδιο θεσμό από την Εβερτον και μάλλον δείχνει να της ταιριάζει, ενώ φέτος απέκλεισε ήδη μία ομάδα της Λιγκ 1, κερδίζοντας την εκτός έδρας, την Μπρίστολ Ρόβερς, η οποία είναι και πολύ ψηλότερα βαθμολογικά από την Ακρινγκτον! Απλά επειδή υπάρχει και η πιθανότητα ισοπαλίας για να κριθεί η πρόκριση σε παράταση ή πέναλτι, μπορεί κάποιος να επιλέξει την κάλυψη επιστροφής πονταρίσματος, αξίζει το διπλό της Μπόρεχαμ Γουντ με DNB στο 2,65 στην Fonbet.

Κόλτσεστερ – Σάλφορντ Προγνωστικά

Η Κόλτσεστερ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της έχει τρεις ήττες και μόλις μία νίκη, ενώ είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Λιγκ 2. Η Σάλφορντ είναι πολύ ψηλότερα, διεκδικεί άνοδο και παρόλο που έχασε τους δύο τελευταίους αγώνες μακριά από την έδρα της, είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες εκτός στο πρωτάθλημα. Επομένως αξίζει κάποιος να ποντάρει στην πιθανή νίκη των φιλοξενουμένων. Το διπλό της Σάλφορντ στο 2,55  στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Ακρινγκτον – Μπόρεχαμ Γουντ  2 (DNB(2,65 @ Fonbet)

21:45 Κόλτσεστερ – Σάλφορντ  2 (2,55 @ Fonbet)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ