Βραδιά Κυπέλλου για…γκολ σε Θεσσαλονίκη και Βαρκελώνη!

Βραδιά Κυπέλλου για…γκολ σε Θεσσαλονίκη και Βαρκελώνη!

Μικτό πρόγραμμα το σημερινό, κάνουμε την αρχή με Κύπελλο Ελλάδας

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Απόλυτη δικαίωση για τη στήλη στα προγνωστικα στοιχηματος στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή, από πολύ νωρίς, με το γκολ του Σάκα για το 2-1 στο 53ο λεπτό, όπως το περιμέναμε πρωταγωνιστής ο πιτσιρικάς των “κανονιέρηδων”  στο ματς μαζί με το Ράσφορντ, προέκυψε το GG και OVER 2.5 που είχαμε στα προγνωστικά μας, 3-2 το τελικό σκορ στο Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ! Στο “Καμπ Νόου”, αντιθέτως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, ναι μεν πήρε τη νίκη η Μπάρτσα κόντρα στη Χετάφε αλλά με το ελάχιστο δυνατό σκορ, το 1-0 με το γκολ του Πέδρι δεν ήταν αρκετό για το Μπαρσελόνα -2.00 ασιατικό που είχαμε επιλέξει!

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ​▶️ FB15

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Άρης – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Μικτό πρόγραμμα το σημερινό, κάνουμε την αρχή με Κύπελλο Ελλάδας, ο Άρης υποδέχεται στις 19:30 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της νίκης των Πειραιωτών με 1-0 πριν από μία εβδομάδα! Με πολύ καλή ψυχολογία μετά από το 3-0 επί του Βόλου με το οποίο προσπέρασαν τους Θεσσαλούς στη μάχη για την πέμπτη θέση οι γηπεδούχοι, χατ τρικ πέτυχε ο Μανού Γκαρθία από τον οποίο οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, ιδανική η συγκυρία για τον Ισπανό που “αποθεώθηκε” από τον Πάρντιου! Αρκετές οι απουσίες για τους γηπεδούχους, σε αυτές των Ενγκμπακατά, Καμαρά, Καμάτσο και Νταμπό έρχεται να προστεθεί και αυτή του Μαντσίνι που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού! Λύσεις πάντως, ιδίως στο δημιουργικό κομμάτι, υπάρχουν αρκετές, ομάδα που μεταμορφώνεται στην έδρα της ο Άρης, σε συνολικά δώδεκα παιχνίδια στο γήπεδο του σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στη σεζόν μόνο κόντρα στους δύο δικεφάλους, 0-0 με ΠΑΟΚ, 0-2 με ΑΕΚ, δεν κατάφερε να σκοράρει!

Με δεδομένο ότι ακόμη κι αν δεχθούν γκολ με την αλλαγή του κανονισμού δε θα είναι και καταστροφή περιμένω τους Θεσσαλονικείς πολύ επιθετικούς, δεν εμπνέει και πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη ανασταλτικά ο αντίπαλος! Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός προέρχεται από την απώλεια βαθμών στο Περιστέρι, προβληματική η εικόνα του κόντρα στον Ατρόμητο, προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να εκμεταλλευτεί σε απόλυτο βαθμό την ήττα του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού! Αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα περιμένω να τονώσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον για το αποψινό ματς, δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει σε δεύτερη μοίρα τη διοργάνωση η ομάδα του Μίτσελ! Χωρίς Ρεάμπτσουκ, Ρέτσο και Μαρσέλο οι φιλοξενούμενοι, πρόλαβε και μπήκε στην αποστολή ο Χάμες, με εξαίρεση το πρώτο της σεζόν, λευκή ισοπαλία στην Τρίπολη, έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους! Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες, από δύο ομάδες με ταλέντο στο επιθετικό τρίτο και θέματα στα μετόπισθεν περιμένω σκορ, GG η επιλογή μου, στο 1.93 η απόδοση! 

Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ Προγνωστικά

Από το Κύπελλο Ελλάδας σε αυτό της Ισπανίας, η Μπαρσελόνα υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, σέντρα στις 22:00 στο “Καμπ Νόου”! Τεράστια η διαφορά για τους γηπεδούχους σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, κανονικά διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα Λεβαντόφσκι και Φερράν Τόρρες, και μόνο η παρουσία του Πολωνού φτάνει για να μεταμορφώσει προς το καλύτερο την ομάδα! Με την επιστροφή των δύο επιθετικών του στην αποστολή ο Τσάβι δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα απολύτως πρόβλημα με απουσίες, το λες και σπάνιο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!

Στη Λα Λίγκα οι “μπλαουγκράνα” είχαν πάρει μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Βάσκων με 4-1, τελείως διαφορετικές πλέον οι συνθήκες, η πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας αυτή του Ιμανόλ! Εννέα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετρά η Σοσιεδάδ, τελευταία το 2-0 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, πολύ σημαντικές οι απουσίες των Σίλβα και Μερίνο, θα λείψουν επίσης οι Πατσέκο, Γκοροσάμπελ, Σόλα και Γκεβάρα! Δέκα νίκες σε δώδεκα εκτός έδρας παιχνίδια στη σεζόν μετρούν οι “τσούρι ουρντίν”, μόνο σε ένα δε βρήκαν δίχτυα, ανεξαρτήτως προσώπων έχουν τον τρόπο να γίνουν επικίνδυνοι! Περιμένοντας από τους φιλοξενούμενους να προβάλουν έως και σθεναρή αντίσταση σε ματς με γεγονότα επιλέγω GG και OVER 2.5, στο 2.37 απόδοση! 

Προγνωστικά στοιχήματος

19:30 ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: G/G (1.93)22:00 ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ: G/G ΚΑΙ OVER 2.5 (2.37)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ