Τέσσερις διπλές ευκαιρίες με over 1,5

Τέσσερις διπλές ευκαιρίες με over 1,5

Σήμερα η στήλη θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Δύο από τις τέσσερις χθεσινές επιλογές στα προγνωστικα ποδοσφαιρο πέρασαν και μάλιστα εύκολα. Με δικαίωσαν Φενέρ και ΑΕΚ, αφού και κέρδισαν και τα γκολ που θέλαμε μπήκαν στο ματς. Αντιθέτως, η Λεβερκούζεν, αν και είχε τις ευκαιρίες δεν έβαλε ένα γκολ, για να περάσει το goal/goal & over 2,5 στην αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ, ενώ η Ρεάλ αν και πίεσε, έμεινε στο 0-0 με την Σοσιεδάδ.

Σήμερα η στήλη θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι. Θα ποντάρει σε τέσσερα φαβορί, με κάλυψη και θα περιμένει σε αυτά τα ματς να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ. Η τετράδα δίνει απόδοση 8,00, την οποία σε καμία περίπτωση δεν την λες και άσχημη.

Το… μενού θα έχει τρία παιχνίδια από την δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και το τέταρτο ματς θα αφορά την έξοδο του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη. Πάμε να τα δούμε…

Αϊντχόφεν Β’ – Βίλεμ Προγνωστικά

Δύο εβδομάδες έχει να αγωνιστεί η Βίλεμ, αφού αναβλήθηκε ματς λόγω χιονόπτωσης. Πρόκειται για μια ομάδα που θέλει να μπει ξανά στο κόλπο της ανόδου. Απέχει 9 βαθμούς από την 4η θέση, αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα…

Το ένα είναι το σημερινό, στην έδρα της Αϊντχόφεν Β΄. Η Βίλεμ μπορεί να πάρει τη νίκη και μάλιστα μακριά από το γήπεδό της, σε 11 παιχνίδια μετρά τέσσερις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες…

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή τους και δεν μπορεί κάποιος αν τους εμπιστευθεί. Θα ποντάρω στο Χ2 & over 1,5 σε απόδοση 1,65.

Ουτρέχτη Β’ – Ντε Γκράαφσαπ Προγνωστικά

Μόνο καλά δεν τα πηγαίνει η Ουτρέχτη Β’ στην έδρα της, αφού σε 10 παιχνίδια ο απολογισμός της είναι δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και έξι ήττες. Σήμερα υποδέχεται την Ντε Γκράαφσαπ, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένη, αφού παραμένει αήττητη σε τέσσερα ματς (το ένα για το Κύπελλο).

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν το «διπλό», αλλά είπαμε ότι σήμερα θα ακολουθήσουμε συντηρητική διαδρομή. Θα ποντάρω στο 1,65 που δίνει το Χ2 μαζί με το να σημειωθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

Ρόντα – Τσβόλε Προγνωστικά

Η Ρόντα άλλαξε προπονητή και μετρά δύο σερί νίκες, στην προσπάθεια που κάνει για να μπορέσει να μπει στα πλέι οφ της ανόδου. Σήμερα βέβαια, θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή.  Υποδέχεται την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Η Τσβόλε βρίσκεται δικαιωματικά στην κορυφή της βαθμολογίας, στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει για πλάκα και προέρχεται από οκτώ σερί νίκες.

Δεν γίνεται να κοντράρει κάποιος την συγκεκριμένη ομάδα. Θα πάρω το Χ2 μαζί με το over 1,5, έστω και αν η απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, μιας και μιλάμε για 1,57.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός Προγνωστικά

Με συνοπτικές διαδικασίες απώλεσε την διαφορά ασφαλείας που είχε από τους διώκτες του, ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετά το Μουντιάλ χάνουν συνέχεια βαθμούς και είδαν την ΑΕΚ να τους προσπερνά στην βαθμολογία, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Επίσης οι «πράσινοι» σε τρία κολλητά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, απογοήτευσαν, μιας και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο και ηττήθηκαν για το πρωτάθλημα.

Σήμερα στην Τρίπολη θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να βρεθούν και πάλι στην κορυφή και να βρουν την χαμένη τους ψυχολογία. Παραδοσιακά δυσκολεύονται στην συγκεκριμένη έδρα και για αυτό θα πάρω το Χ2 μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 1,88.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00  ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ Β’ – ΒΙΛΕΜ: Χ2 & over 1,5  (1,65)21:00  ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β’ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ:  Χ2 & over 1,5  (1,65)

21:00  ΡΟΝΤΑ – ΤΣΒΟΛΕ:  Χ2 & over 1,5  (1, 75)

21:00  ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  Χ2 & over 1,5  (1,88)

Πηγή: Bethome.gr 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ