Δυνατή κόντρα των «νερατζούρι» στο Μιλάνο!

Δυνατή κόντρα των «νερατζούρι» στο Μιλάνο!

Από το Μιλάνο και τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Ίντερ και Αταλάντα κάνουμε σήμερα την αρχή

Γράφει ο Στέφανος Αβραμίδης

Όχι και η καλύτερη για τη στήλη η περασμένη εβδομάδα, ποτέ δεν υπήρξε εγγύηση στα προγνωστικα ποδοσφαιρο, τα σερί, θετικά και αρνητικά, είναι στο πρόγραμμα! Την Κυριακή στραφήκαμε, όπως σας έχουμε συνηθίσει, στα γκολ, οριακά δε βγήκε, έστω για επιστροφή, το over 3.00 ασιατικό στο Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ, βασικός υπεύθυνος ο Κόμπελ που σταμάτησε τους γηπεδούχους στις πολλές, και κλασικές, ευκαιρίες τους! Ένας άλλος τερματοφύλακας, ο Ρεμίρο της Σοσιεδάδ, ήταν αυτός που με πλήθος επεμβάσεων κράτησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στη Ρεάλ, το τελικό 0-0 στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” προφανώς και δε μας ικανοποίησε, σε over 2.5 είχαμε καταλήξει!

🎁 Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ​▶️ FB15

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ίντερ – Αταλάντα Προγνωστικά

Από το Μιλάνο και τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας μεταξύ Ίντερ και Αταλάντα κάνουμε σήμερα την αρχή, σέντρα στις 22:00 στο “Σαν Σίρο”! Από εκτός έδρας 2-1 επί της Κρεμονέζε προέρχονται οι “νερατζούρι”, με δύο γκολ του Μαρτίνες κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, για μια ακόμη φορά στη σεζόν βρέθηκαν πίσω στο σκορ! Με τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι στους 13 βαθμούς ρεαλιστικά οι ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι έως και μηδαμινές, λογικό να πέφτει το βάρος στο Κόπα Ιτάλια, ο τίτλος είναι τίτλος! Πέρα από το Σκρίνιαρ, από λεπτό σε λεπτό μπορεί να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Παρί, έχει ήδη ούτως ή άλλως υπογράψει για το καλοκαίρι, και τον εδώ και καιρό εκτός Μπρόζοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα ο Ιντσάγκι, μόνο στο τελευταίο εντός έδρας, την ήττα σοκ με 1-0 από την Έμπολι, δεν κατάφερε να σκοράρει η ομάδα του που, παράλληλα, δεν εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν!

Από την πλευρά της η Αταλάντα πηγαίνει στο ματς χωρίς άγχος, πρώτη προτεραιότητα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ο Γκασπερίνι, αλλά και σε πολύ καλή φόρμα. τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι ματς οι “μπεργκαμάσκι”, 2-0 τη Σαμπντόρια στο τελευταίο πρωταθλήματος! Παλομίνο και Τζαπακόστα οι μοναδικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους, σκοράρουν με συνέπεια εδώ και καιρό, τελευταία φορά που δε βρήκαν δίχτυα ήταν στις 23 Οκτωβρίου, στην ήττα με 2-0 από τη Λάτσιο! Περιμένω ανοιχτό και γεμάτο ματς, επιλέγω GG και over 2.5, στο 1.95 η απόδοση!     

Αρόουκα – Μπενφίκα Προγνωστικά

Στην Πορτογαλία και την έδρα της Αρόουκα που υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπενφίκα ο επόμενος σταθμός μας, στις 23:15 το πρώτο σφύριγμα! Μια ακόμη νίκη, 2-0 την ουραγό Πάσος Φερέιρα, οι “αετοί”, χρειάστηκαν τα δοκάρια, τρεις φορές σταμάτησαν προσπάθειες των αντιπάλων, και οι επεμβάσεις του Βλαχοδήμου για το μηδέν στην άμυνα! Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες οι διοικούντες την ομάδα, προσπαθούν να ρίξουν το ποσό από τα 120 εκατομμύρια της ρήτρας οι “μπλε”! Χωρίς τους Ράφα Σίλβα και Γκονσάλο Ράμος καταστρώνει τα πλάνα του ο Σμιντ, μόνο κόντρα σε Γκιμαράες και Μπράγα δεν σκόραραν οι πρωτοπόροι μακριά από το γήπεδό τους, συνολικά 16 γκολ εκτός έδρας!

Ομάδα με επιθετικές αρετές η Αρόουκα, πέμπτη καλύτερη επίθεση με 22 γκολ στο πρωτάθλημα, τα 15 από αυτά ως γηπεδούχος, 4-0 με εντυπωσιακή εμφάνιση την Πορτιμονένσε στο αμέσως προηγούμενο! Τα όποια προβλήματα για τον Εβαντζελίστα εντοπίζονται στην άμυνα, δεν αξιολογείται η απουσία του σέντερ φορ Μουχίκα, σε εξαιρετική κατάσταση ο Παλαιστίνιος επιθετικός Νταμπάχ με πέντε γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια! Με βάση την εικόνα και την αποτελεσματικότητα της Αρόουκα αλλά και τα ζητήματα που αντιμετώπισε η Μπενφίκα στην ανασταλτική της λειτουργία κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος βρίσκω αξία στο GG, ουσιαστικά ζητάμε έστω ένα γκολ των γηπεδούχων, στο 2.02 η απόδοση!

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ